Джордж Сорос: Обама стана най-голямото ми разочарование

Нито веднъж той не се допита до мен, въпреки че спонсорирах кампанията му, казва милиардерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЛЕДВАЩАТА ТИ КУКЛА –КИЛАРИ ,беше изловена да лъже като теб и затова народа гласува за Тръмп ,което ти докара растройство ,време ти е вече да хващаш метлата и в АДА

Kefi me da cukam minusi bez da vijdam komentarite, I feel like soros, thank you dirnici ;)

Нормално, дори и негъра не иска да има нищо общо с болния мозък, разрушителя на нормалния свят Сорос ! Освен с парите му !

Наливаше пари не на гърбавия черен, а играеше с Луканов, идиот тъп.

Д.Сорос недоволен от Барак Обама

Д.Сорос недоволен от Барак Обама

на този гнусен антихрист не може да му се вярва, дори ако ти каже колко е часът в момента, но ако случайно има нещо вярно в това, че онзи го е шитнал, след като все пак му е взел парите, то за първи път ми се появиха някъде около два милиграма позитивно отношение към хюсеинович. два милиграма, не повече...

Абе дайте, публикувайте тук пряк адрес на този сенилен старец. Да започнем да му пращаме електронни писма, от цял свят, белким разбере, че НЯМА ЧОВЕК, който да го обича! Даже тези дето вземат храна от ръката, даже те го ненавиждат! Този антихрист ще умре, но преди това трябва да разбере, че никой не го харесва!

Сега тая статия какво иска да ни внуши - че Обамата и Шорош нямат нищо общо ? - айде де съвсем ни зеха за малоумни.

каквото каже /напишат/ за този значи знайте, че истината е точно обратната. Обамчо не само го с лушкал, ами е изпълнявал всичко наредено му от от кликата. То си личи и по поразиите, които остави по света и с САЩ за 8-те години. В САЩ направи дълг, колкото всички предишни президенти взети заедно и намалянване драстично на средната класа. По света войни в Ирак, Афганистан, Сирия, Либия. Икономически, икономически възход на Китай и на арабския екстремизъм. Тези наглеци направиха големи поразии за целия свят и за съжаление продължават.

А в България също наливаше пари в един черен политик- всеки го знае-черен,гърбав приватизатор.

тоя е голям мозък. и му личи- макар да е на хиляда години, даже май именно поради това. сега, някои му се сърдят, че им е развалил сгодичката, но пък други се радват и го считат за един вид освободител... свят широк, хора всякакви. но неслучайно Господ благоволява да го държи жив толкова дълго време-нищо случайно няма в света.

Пари в един циган,а той после всичко даде което му поискаха,,ТА БЕДНИТЕ СТАНАХМЕ ПО БЕДНИ,А НЕЧЕСНО ЗАБОТЕЛИТЕ,ОЩЕ ПО БОГАТИ,,Та тоя еврейн ние го ненавиждаме,а сънародниците го прогониха завинаги.Има нещо ,,гнило,, да изгние където му е мястото.

платените шорошомолки панически обявяват дьорт антихриста за светец. всуе. никой вече не вярва на употребение и зацапани ка пути какви са нпо-либерастите. Да не забравяме, че вицето дончев и женката му дълги години са се гушили на копанята на сорос в България!

Колко е голямо разочарованието? 5 6, 7млрд? Колко голямо?

Просто лъже. Дори само паметната бележка от прословутата закуска в Киев в края на февруари 2014 г. го доказва. На нея Сорос точно разпределя, кой - какво трябва да направи за неутрализирането на руското влияние в Украйна и по-точно в Донбас. За себе си оставя точно убеждаването на Обама. И малко след това започнаха боевете. Впрочем, в тази закуска в тесен кръг е участвал и политическият ментор на Бойко Борисов и на либерастите в България - Иван Кръстев...

Сорос е един от хората, които трябва да бъдат съдени, имотите им да бъдат разпродадени и след това бавно и мъчително да бъдат заличени от лицето на земята. Това са изверги, за които хората са просто опитни мишки. Те спират естествените процеси в обществото измествайки интереса и посоката на действие.

Тоя изрод си изкарва милиардите чрез предизвикване на конфликти и финансови кризи. Всеки който знае къде ще има криза или конфликт, може да заложи на подходяща позиция на обезценяване на валутите и активите им и така да напрупа милиарди. А който ги предизвиква, най-добре знае. В много страни, включително и България той поддържа голяма агентура (НПО-та, институтчета, центрове и т.н.) които вършат подривна дейност, която в даден момент да доведе до криза. Той плаща и на медиите, непрекъснато неговата агентура да виси по медиите и да се възприемат като единствените експерти. Той ползва агентурата си и за преврати, протести и т.н. дейности за подриване на държавите.

Смешно е най-силните държави да се оправдават за калпавите си политики с един единствен човек, пък бил той и милиардер. Това само засилва недоверието към тях!

Малко ме поизтриха, но това е част от демокрацията. Та въпросът беше защо ни занимават с този човек? А оценката за дейността му вече е еднозначна навсякъде, където се е набъркал. Особено в родната му страна..

Родна и родна страна г- жа Блом, май тази семка където и да я посееш все чеп за каца ще стане.

Абе хора, това са фалшиви новини, Сорос никога не го е казвал това. Има една омраза към тоя човек ама и ние не знаем за какво. Знаем че човека е про-ЕС и Путин и Тръмп го мразят без да могат да дадат особеннна причина защо. Не се давайте на тия новини, тука става въпрос за манипулация (новината е взета от ФоксНюз който са най-големите манипулатори в подкрепата към Тръмп и Путин и против ЕС)

*Половината новина е взета от ФоксНюз, другата половина е измишльотина. Сорос не е казвал никога, че искал Обама да го слуша и други тем подобни

Защото ако си доволен,това означава гибел за белите хора,Европа и цивилизацията,изградена от белите хора,от която такива сатанисти се възползват.

Диверсията на Путин: Сорос е изрод, следователно аз мога да нападам Грузия и Украйна :))) Може и Сорос да е изрод, ама някой да ги разкара и двамата и да си живеем нормално????

а ти като си ненормален и не умееш да живееш нормално май не тия са виновни че природата те е създала пълзящ ненормалник

И къде го казва всичко това Сорос?Дир.бг, откъде е новината,кой е източникът ?Или е ала-бала,тук соросоиди, акция - идват избори,йе-е-е!

Фокс нюз е взета новината. Ама само половината. Другата половина е измислица очевидно. Тия Същите ФоксНюз който подкрепят Тръмп и Путин срещу ЕС...

А ти си най-голямото разочарование за белите хора и цивилизацията!

Сорос е като кокал за тролове. Подхвърляш и следва ръмжене, лай и дъвчене :)))

Няма как нормалните хора да приемат пъклените му идеи.

Браво! Изкара си печалбата за днеска! Утре ще има и още парички, само трябва да продължаваш с коментарите в същия дух. Хайде аз отивам да видя до къде стигна плана със заробването на Украйна, че останаха още 1 шепа хора дето симпатизират на Русия. Ама ще видят те, сега ще потърся в склада, дали нямам останал Новичок и после... е разбира се ще научите от британските медий!

ТОЗИ И ЕДИН НАГЛЕЦ, СВЕТА ТРЯБВА ДА СЕ ДИСТАНЦИРА ОТ НЕГО, НАЙ ДОБРЕ ДА БЪДЕ СЪДЕН ОТ МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ЗА ПОРАЗИИТЕ КОИТО ПРАВИ ПО СВЕТА ЗА ДА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВУВА

Змията инвеститор на укаинския Майдан, както и на много други световни мизерий! Надявам се повече хора да разберат какъв в същност е този индивид и да бъде затворен с международен закон!

От малък ли си нервен, та толкова неграмотно пишеш,па и "българин" го раздаваш! И ти прочете"Сорос" и ...да се изкажеш!

Колкото благороден, и толкова и алчен

благовиден

Нищо благородно няма в сатанинското му желание да налива пари в унищожаване на белите хора и цивилизацията,която е изградена от бялата раса и от която се възползват всички останали.

Колкото благороден, и толкова и алчен

ДИР-е, дотам ли я докарахте, та да ми цитирате тази персона, от която вече цял свят се дистанцира и избягва въобще да споменава?

Да, да, повярвах му: Обама напълно е изолирал Сорос, не че той изобщо се е стремял към някакво влияние... тя и лисицата, като приближи по-едър дивеч, се прави на умряла.

Всеки ден нещо за Сорос, при положение, че нито Обама, нито Орбан му обръщат внимание! Путин се опитва да създаде плашило от Сорос и Дир явно са оръжие в тази посока. Реално става въпрос за защита на свободите на хората от хора, като Путин и троловете му! Пазете си свободите, те не са дадени даром, много хора са загивали, за да ги получат! Както е казал Левски, защо ни е цар, ние и сега си имаме султан? Не ни трябват нови средновековни деспоти, като Путин!

Така като гледам, май за троловете знаеш от личен опит!!! Относно споменатата персона в статията, сигурно и хлебарките у вас разбраха, че тоя седи зад стотици преврати, протести, пучове и т.н! Само ти се правиш на ощипана булка?! Да не би да ти е някво шефче, че така отклоняваш вниманието от него ааа??

А Тиквата и Цеко Галоша ДОБРЕ ЛИ СИ СПРАВЯТ? РАЗОЧАРОВАТ ЛИ ТЕ?

А ве тоя катил няма ли да ни се махне от главата , станал е на 100 години и иска да дърпа конците..!?Баси противния евреин...

Хилъри Клитън го е разочаровала повече. Обама беше послушен.

ОБАМА ЩЕ ОСТАНЕ В АНАЛИТЕ,КАТО НАИСТИНА НАЙ НЕКАДЪРНИЯТ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ,ЧОВЕКА КОЙТО НАКАРА ХОРАТА,КОИТО БОГОТВОРЯХА АМЕРИКА ДА Я НАМРАЗЯТ

То и Орбан те разочарова. Толкова надежди възлагаше на него, а той да смачка любимото ти дело - кадровия инкубатор в Унгария.

Така е г-н Сорос, объркахте с Обама, социалист почти комунист и с Отворено общество объркахте, защото само ги хрантутите баз да постигат резултати.

Трудно ми е да си представя какво ще щеше да е, ако не беше го разочаровал :)

Лицето на античовешката доктрина.

не е верно бе диорд/георгий шорош църният гей и жена му/траверса майкъл и администрацията им са праили кот сте им казвали не се правете - знаем ви жидовските номера-никой не ви верва

Дърт рептил, еманация на международната финансова олигархия унищожаваща правителства и цели народи.

А от тебе сме разочаровани всички европейци Досега плана ти е успешен,ще унищожиш ЕС, а същобси виновен за нашата бедност,защото подкупваш алчните му политици.

Какво означава това, че стои зад избирането му за президент.

Американците му казват ''investment'' , а те като инвестират искат печалба на всяка цена , може и с бомби.

Народа избира

Ти няма ли да мреш бе мършо?!