Джордж Буш се обърка и нарече инвазията в Ирак "неоснователна и брутална" (видео)

Бившият президент на САЩ се извини и каза, че е объркал Украйна с арабската страна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се о объркал.Нарочно им го е казал-за освежаване на паметта.

Хич не се е объркал.

въобще не се е объркала мумията баш си е истина!

Absoluitno prav e za Irak..., licemerieto ilajata padna, no tvarde kasno....

Много малко са коментите. Ан USAфилите са в шок. Чака се нова опорка.

Аре и тоя ги обърка :) Ма нормално бе, то кой ги има за нещо посраните укри :)

Не се е объркал.

Неграмотник

Как така - той обяви войната срещу Ирак.

е, изтървал се е човекът... и той носи памперс вече. Истината рано или късно излиза наяве!

Явно с възрастта бодсъзнанието надделява над съзнанието. Проблема тук е, че роба няма право да съди господаря си.

Неее, изобщо не се е объркал

И този можело да казва истината. Когато паднаха кулите близнаци, той бе в детска градина и го снимаха как чете приказка. Та там му го казаха и въобще не можеше да загрее и ... да не се изказвам, че е обидно - самоцензура.

Човека знаеше, че предстои. Само не знаеше, кога точно. За това беше леко изненадан, но не и шокиран. Все пак, нали нарочно позволиха на саутдитците да изпълнят плана си.

Някакво елементарно училище ли го водят, а не детска градина. https://youtu.be/dV466B8VVtw

Изобщо не е сбъркал. Просто подсъзнанието е надделяло.

ами да, 300 хилядна английска армия избягна битката с немските войски при Дюнкерк и се прибра с рибарски лодки и кораби в Англия като изостави френските си съюзници на произвола на съдбата, и това не беше наречено дезертьорство, а евакуация - това ли е общото между Чърчил и зеленски. През ПСВ в Англия са оставяли няколко войници в окопите в тила и който тръгне назад са го разстрелвали като дезертьор, като наказателните роти на Сталин през ВСВ.

докато САЩ се управляват от изроди, идиоти и дебили, така ще е

"Бившият президент на САЩ Джордж Буш описа инвазията в Ирак като "брутална" и "неоправдана", след което каза, че се е объркал заради възрастта си и всъщност е имал предвид руската инвазия в Украйна" Де е Ямбол, де се Стамбол...

"Грешката "казва всичко ...

Христос - "не мислете предварително какво ще говорите, а каквото ви се даде в онзи час, това говорете! Защото не сте вие, които говорите, а Светият Дух" (Марк 13:11)

3ти ирански фронт преживях, ама това идва в повече.

Schilo

Браво на редактора. Адмирации за пълния анализ, който е публикуван.Да, не е всичко, но в днешни времена на политкоректност и коленичене пред "Големия брат" и това е постижение и то, голямо.

Всъщност, казал е това, което е мислел, а не, което е било написано!

неволни, разбира се, ама някак все Европа го отнася, отново неволно, разбира се. Военни разходи, арабска пролет -> ''малко'' бежанци, които някак логично не се озоваха в Ню Йорк и ЛА, а в Берлин, Париж, Рим и прочие ЕС (внимание - не и в Лондон и Англия). Някак случайно Европа ще разчита на перки, слънце, газ с кораби от 10К км за енергия - в никакъв случай на повече атомна енергия, за руски газ и нефт даже няма да се коментира вече. Някак случайно конфликтът между Украйна и Русия няма как да затихне сигурно в идните поне 15г. - в най-добрия случай и от двете страни ще са на 100% мобилизирани за атака, да не говорим, че ежедневни престрелки и обстрели са много по-вероятни, а там има няколко атомни централи. Т.е. източната част на ЕС, в който най-вероятно част ще бъде и Украйна някога, ще е военна граница. Изобщо перспективите за ЕС, Украйна и Русия някак не изглеждат цветущи, случайно, разбира се. Как беше - ние сме дали 5млрд долара, фак ИЮ. За сметка на това едно друго място ще е остров на привидната стабилност, а печатницата за валута ще генерира електронно винаги, когато е нужно. Китай ще получи много и евтини суровини, дори и полулегално. Но всичко е неволно, без да искаме, съдба и лапсуси.

Като изкуфеят и забравят, че трябва да лъжат.

Не си мислете, че тези хора не страдат за това, че са причинили смъртта на стотици хиляди и страданията на милиони! Страдат повече от колкото милионите. Всяка секунда за тях е мъчение, без значение милиардите в сметките, псевдовеселбите, хилядите гъзолизци и фалшивите любови. Сами, прекрасно осъзнаващи какви уроди са, самотни и тъжни. Милионите пострадали, за разлика от уродите, имат близки, които да споделят страданието. А тези нямат НИКОГО. Спомнете си приказката за Мидас! Те това са живите герои от нея.

Не се е объркал , казал си е това което мисли за Войната в Ирак.

Сега остава и диктаторът Ердоган да си признае, че инвазията и фашисткото анексиране на Нагорни Карабах от Армения през 2020г. както и избиването на хиляди християни там от турската армия е геноцид и престъпление и той да бъде осъден и вкаран в затвора

обърка събитията.

Както 95% от сънародниците си - кравари.

Буш е на 75 години и има проблем с възрастта, а Байдън на 79

Поне си каза истината :):):)

ХАХАХА, всичко ще излезе наяве. Значи може САЩ да нападат Ирак, защото ги "заплашвал" и да избият над 100 000 цивилни, а Русия не може да напада Украйна ??? ЛИЦЕМЕРИЕ !!! И те си го знаят, и то им избива през устите.

Хич не се е объркал той. Просто не сте го разбрали :)

Никакъв лапсус не е направил. Баш си е казал всичко както си е.

За пръв път чета истината за инвазията в Ирак българске медия! Браво!!!

Ебава се с Бай Дончо :)

чиповете почват да сдават багажа

Хич не се е объркал. Признал си е.

Грешката е вярна

И Рейгън след мандата си нещо го удари в главата и не си спомняше че е бил президент :))) Интересно всеки който е тръгнал срещу Русия след това нещо му става :)))

грешката е вярна

Този поне е бивш президент, а настоящият е повече объркан :)))

Баш такава си беше

Ако твърди, че се е объркал и е имал предвид Украйна - значи в прав текст заявява, че геноцида в Ирак е напълно в реда на нещата. Което вече е истинският гаф!

Сега остава да си признае и за атентатите от 11-ти септември!

Не се е объркал, просто си го е признал, поради една или друга причина. После ПР-ите са гопосъветвали да изопачи думите си, понеже не е в негова полза. Това е! Иначе целият свят знае, че войната в Ирак бе брутална, неоснователна и престъпление срещу човечеството.

И най важното там действаха бързо и безкомпромисно с нови оръжия, а не като руснаците да им се молят и изчакват ...

С "нови" фосфорни бомби. Над 100 000 цивилни убити. "Точни" и "бързи" удъри му се вика на това.

Сам си е признал, че нападението над Ирак бе "брутално и неоснователно" Неоснователно, защото се оказа че там няма ОМП... Брутално, защото загинаха почти милион цивилни, както показаха разкритията на Асандж

Съвестта го гризе, но още й се съпротивлява.

Той няма съвест - отдавна е изгризана.

Георги Храсталагов изкукуригал. Голям праз.

Пардон, Храсталаков.

Нищо не е объркал.

ли геронтофил пак се "обърка".На запад последните 25 години управляват либерални джендър -третополови геронтофили. Резултата е налице : пълен колапс на западналата неоколинална система.И няма връщане назад.

Ей, големи дебелооки нахалници и педали са тия кравари. Само ядрено изгаряне ги оправя тия педераси.

определят съдбата на целия свят! Няма значение къде, важното е да има войни и да си продаваме оръжието! Основната ни грижа е да провокираме войни и колкото по-близо до Русия и Европа, толкова по-добре! И колкото по-дълго, толкова по-добре! Това държи САЩ на върха!