Джонсън обяви, че след Брекзит Великобритания ще скъса с много от сегашните правила на ЕС

Премиерът посъветва Тръмп да стои настрана от изборите при визитата си в Лондон идната седмица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той не е съвсем добре,но защо го държат и му се водят по гайдата не ми е ясно.

С безброй правила. Ние в Европа ходим вчесани, това първо. Не ръкомахаме и не си говорим сами по улиците, това второ. Не се държим свойски и просташки с висшестоящи, това трето. Сами си берем берекета, чистим си каналите и си метем улиците, това трето. А замислял ли се е, че и ЕС може да скъса с много от правилата в отношенията с Обиденото Кралство?

Good luck

Да, нещата ще се променят. Милиони работници от ЕС напуснат острова. По официални данни десетки хиляди медицински сестри и акушерки от Полша са напуснали острова....и са започнали работа в Германия. Кой ще заеме овакантените работни места? Кой ще работи? Повечето "англичани " от бившите колонии са на социални помощи, а мнозинството англичани не искат да работят трудна, тежка и непривлекателна работа???

Прав е Борис Джонсън за ЕС ! Та това Е, една огромна БЮРОКРАТИЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ и нищо друго !

И тогава заради този луд, острова ще си остане...остров! Изолиран и превзет от бившите колонии!

Че то и сега за Великобритания не важат доста задължрния. Винаги са били с привилегии в ЕС.

Откачен шмекер

Ей този е голем лъжец... първо го излъга че в NHS ще влизат £350 милиона на седмица...после ще излизаме на 31 Октомври с или без сделка...прости кратуни да гласуват за него...

Правителствата по целия свят подкрепят “правилните” фирми. Не мисля, че Великобритания е изключение (примерно Бритиш газ + Г4С получават доста парички всеки месец)

ха-ха-ха! Комай Джонсън го е страх поразяващата уста да не се задейства...