Коментари - Джон Едгар Хувър - човекът, който 48 г. знаеше всички тайни на Америка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

антикомунист,юдейн и джендър

Тоя би трябвало да е най-голямият срам за САЩ- Мафията през тези 50г прави тотален разцвет и възход, както никога преди в никоя цивилизована страна. Не случайно след него, някъде към 1980-90 тя е смазана й и оставят само символични бизнеси

КЕНЕДИ

знаел уями, обикновена пионка ... баща му печатар, света се управлява от фамилии с дълго потекло

Единствената тайна на американците е била и ще си остане- Как и какво да се направи една лъжа да изглежда истина?Всичко останало е за украса.

най обикновен педал , само че много амбициозен и мръсник развил се в подходящото време .

какъв е бил Едгар Хувър донякъде може да се разбере от книгата на Тим Уайнър - "ФВР.Врагове".Струва ми се ,че за някои неща авторът предпочита да премълчи.Но така или иначе ,след прочитане на книгата вярвам ,че Хувър е изключителен работохолик,изключително умени и предвидлив,яростен шовинист и антикомунист,закостенял консерватор.Не е хомосексуалист-може би е подхранвал слуховете за заблуда на противниците си.По -скоро полово индеферентен!?Направил е САЩ полицейска държава!И след 57 години от неговата смърт все още виси въпросът дали САЩ не са полицейска държава!?

В ,, читанката,, има и "Наследство от пепелища".

Срещу много пари и силен хъс, се постигат всякакви цели. Включително и такива, като подчиняването на света, на олигархическата диктатура. Дори "комунизмът", наложен в някои страни по света, се постига също с много пари и хъс. Когато едно от двете липсва, се стига до това, което днес сме ние -безволева разплута и разединена маса плужеци, обезверени и нахъсани един срещу друг. В такава маса, дори да се пръкне светило на духа, културата или познанието и силата, то се унищожава или още в зародиш, или в момента, в който бъде идентифицирано като такова, от заобикалящата го воня. Спасението е в обединението, но то няма как да се случи без наливане на пари и нахъсване към обединение срещу нещо и обединение към друго нещо. Нещата не се случват по волята на нещо "свише", извън хорския свят. И нищо, и никой "свише" няма да преразпредели ресурсите на планетата. Решенията са си в хората, в човека, в същата аморфна маса, за която говоря. Но няма да дойдат сами. Или изобщо няма да се случат, или ще се наложат по законите на общественото развитие. А те са като закона на джунглата -за да не бъдеш изяден, трябва да изядеш.

Стига бе!

Май е бил долен ляв амбреаж.

В статията има два концептуални момента: ".....а чичото на съпругата му Анна е почетен консул на Швейцария в САЩ". Името на този човечец е Джон Фитц. и "Когато 20 години по-късно президент става Джон Кенеди, Хувър за пръв път е уплашен, че ще го уволнят. Но умението му да блъфира го спасява...." Всъщност, концептуални са за тези, които разбират за какво става въпрос. За останалите - изучавайте Концепията за обществена безопасност. Вече има преводи и на български език. А-а-а, щях да забравя: поздрави на Каппа Алфа от КОБ-а.

100% е бил с лява резба, но това не му е пречило да сношава в г-за всички врагове на Америка!

Стига глупости, още тогава се е знаело, че е бил прононсиран пеераз!

и това го е задържало толкова дълго на този пост (широките му познанства в тези кръгове и възможността да ги манипулира на базата на старателно събраната информация в не толкова толерантните за тях времена).А Кенеди е бил по момите и то повечко .

Поредната реклама за гейове.

Щом е починал от сърдечна недостатъчност, значи, че е нямал досието на това заболяване. А най-важното в подобни бюра е абсолютната инфоормация за всички болести, симптоматиката и лечението. не ми е известно дали в ГРУ е имало подобен отдел със спецове, но едва лми сталин е пропуснал да се докопа до ЕЛЕКСИРА на ДЪЛГОБЕТИЕТо и до ЕЛЕКСИРА НА БЗСМЪРТИЕТО.Което би му осигурило достоверност на "смърт" от верните нему муцуни и спокоен животец нейде докато може да си набавя билките за дълголетие.

Как може да го наричат "великия" директор на ФБР. Точно при него група полуграмотни сицилиански имигранти превземат Америка отвътре. Мафията става недосегаема защото самия Хувър забранява думата "мафия". Хувър е по скоро проклятието на САЩ.

Джон Еагар Хувър с партизанското име .............раздутия гъз !!!!

Kalin

Че е обратен е 100% простоабсурд е да е друг.Той и затова мрази определен тип хора.

Сер-Гей

100 % е лява резба

Велико прозрение. Браво на теб, явно само това разбра от статията.

100% комунист