Джо Байдън стартира похода си към Белия дом с критики към Тръмп

76-годишният Байдън е един от над 20 претенденти за номинацията на Демократическата партия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голе-е-ем шут!

Ех байдън, голем байдън си. Ако нещо никога не е съществувало за какво бъдеще говорим. Критикарите умеят да критикуват, това е лесно. Който прави нещо той допуска и грешки. Но не казваш какво ще направиш освен някакви общи фрази. Душата ок, но нахрани тялото за да помогнеш на душата. А пък за странната симбиоза демократ републиканец не виждам смисъла и общото. Но тенденцията демократи социалисти се очертава пагубно.

Възрастта не е порок, но все пак ми се струва че на тази възраст ще му липсва енергичност за да изпълнява тази натоварваща длъжност на президент

Възрастта му е най-малкия проблем. Това че е 100% корпоративен кандидат който който е селектиран за да работи срещу интересите на редовите американци е по-притеснително. Само вижте кои са му "дарителите" и няма смисъл да говорим повече.

Тоя ще е като обама, ще чете по една две речи годишно на стената пред него. После ще лепнат на кадъра стотина скучаещи статисти и ще си пие кафето на моравата пред белия дом .

Кво значние има кой ще се кандидатира, щом Путин избира президентите !

Демократ - това значи сто процентов корумпиран извратеняк....

Не се засягайте но мисля, че не сте на ясно с американската политика. Американските политици не могат да са „корумпирани“ по начина по който това става в другите страни просто защото подкупите от частни лица и организации в размер на стотици милиони се смятат за абсолютно законна и обичайна практика. Подкупите там се наричат „частни дарения“ и са основния метод да се измерят шансовете за победа на всеки един кандидат. Американците до такава степен са свикнали с това че дори не си дават сметка за какво става въпрос горките. Извратени? Не съм забелязал този тип проблеми да са типични в по-голяма степен за една от партиите. Най-често това е свързано със социален статут и чувството за безнаказаност. В Съединените Щати богатите не ходят в затвора. Реално има две съвсем отделни правосъдни системи – една за простолюдието и една за така наречените „късметлии“ (fortunate).

Знаете ли че двата крайни пръста които вдига жена му със свити средни е символа на дявола. Така че се пазете от такива "глобализатори". Точно те служат на онова оченце дето ви гледа от еднодоларовата банкнота или от върха на пирамидата. ...... А кой ли ги е направил тези пирамиди.

А вие знаете ли че няма значение как са и свити пръстите !

Тоя няма шанс срещу бърни

Senator1

Голям облак, малък дъжд е този Байдън.Байгън!

"Джо Байдън се кандидатира за президент за трети ПЪТ." Прочетох го като трети ПОЛ :) Грешката е вярна - ще обединява семействата и половете...В мечтите си.

Cezarbg

Този нема шанс !!!!!

жената в до него показва знака на сатаната със ръка.Мъсонска работа!

е форумен мине.тчия

Действително стартира похода си към Белия Дом лежащ на носилка държана от четирма.

Джо Байдън, който в качеството си на вицепрезидент на САЩ лично се замъкна в усрайна, за да врънка тамошния президент Порошенкои да уволни главния прокурор, който наивно си беше наумил да разследва усраинската нефто-газова компания Бурисма за корупция, независимо от факта, че един от членовете на управителния ѝ съвет е Хънтър Байдън, син на вицепрезидента на САЩ, който го назначи там именно като син на американския вицеорезидент, щото като се наложи да може татенцето да дофърчи да го спасява. Ама сега Тръмпича му има 10-15 лични зъба и комай ми се струва, че ше стане интересно...

"Революция на чистата енергетика" ли е, като вицепрезидент при Обама, единият му син да стане директор на газонефтена компания в Украйна? Ползването на власт, за личен бизнес интерес, е голям идеал! ;)

Хъм... Тръмп спечели, като обясняваше какво ще прави като президент и убеждаваше американците какви са готини и как ще ги направи още по-велики. Не си спомням, не само да е стартирал, но и по време на кампанията да е наблягал на критика към опонентите.