Джо Байдън разкритикува отровената атмосфера на политическия живот в САЩ

Президентът на САЩ обеща скоро да произнесе голяма реч за помощта за Украйна

Обратно в новината

Коментари - Джо Байдън разкритикува отровената атмосфера на политическия живот в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кевин Маккарти беше най-безцеремонно употребен и изхвърлен от демократите, така както у нас Б. Борисов беше употребен от Продължаваме Падението, навярно не без указанията и помощта на козяк.

Няма хаос в Републканската партия. Има здравословно разчистване на предателите.

Всяка държава си има своят Копейкин и Възраждане: предатели, безродниц са всички останали - те целите в бяло и внезапно забогатели! Въпрос на интелект е да им се вярва на такива... или на заработка за пропаганда! А дир.бг са проруски сайт!

Предатели и безродници в България са преди всичко подлогите на Сорос, които доубиват в момента българската енергетика, както ликвидираха по-рано българската индустрия и селско стопанство.

Знаеш ли по пронцип не изпитвам чувство на омраза към никой.Има обаче хора които ненавиждам.Това са хейтърите.В тази категория включвам платените тролове, футболните ултраси, соросоидите, хората които черпят информация само от твто в 8 вечерта, агентите на чужди държави работещи срещу България, военнолюбците, насилниците над жени,егоистите,комплексарите и сатанистите. За теб ще добавя следното- рано или късно вятъра си сменя посоката.

Отровата на ,,отровената атмосфера" в САЩ е самият Джозеф с демократичното си обкръжение..

ОТРОВЕНИ САЩ. :) Няма как да не се съглася с БАЙ ДЪНОТО.

Абе тоя дементирал корумпиран дебил не му излезна Украйна от устата. Как пък веднъж не произнесеш реч за интересите, сигурността и просперитета на американската нация?!

В крайна сметка, виновен е Путин. Да вземе да я унищожи най-после тази измислена страна и нацистка държава Укроленд та да се кротнат нещата и в Европа и в Америка. Колкото повече бави, толкова по-зле става и в Европа и в Америка.

Сега нещата са коренно различни

МРЪСНИЯ БОКЛУК БАЙДЪН ДА СИ ЗАМИНАВА ВЕЧЕ,ЧЕ ЩЕ НАПРАВИ АМЕРИКА ВТОРА УКРАЙНА

руснаците са виновни… няма как малоумен, кретеноиден, напикаващ се в гащите, болен от ацхаймер идиот, обитаващ белия дом да трови политическия живот.в Америка… на всички е ясно, че Путин е виновен

Ави, вие демократите сте на власт

Ами да спре да я трови тогава. Кво пищи само.

"Трябва да се промени отровената атмосфера във Вашингтон", каза американският президент. Байдън освен това обеща, че скоро ще произнесе голяма реч относно военната помощ за Украйна. В тази реч той ще покаже, че е изключително важно да продължи военната и финансовата подкрепа за тази страна...." Дядката хептен е изкуфял. Все едно докато къщата ви гори, вие да държите реч пред насъбралите се ужасени съседи колко е важно да продължават усилията за търсенето на извънземни.

Тоя имбецил нема ли да пукне вече!

На тоя Бай Дън Украина му е по важна от това Америка да обяви банкрут.А бе американците поне не са путки като нас.Скоро ще се чуе.Няма да го търпят нито него,нито цялата плява.

Амин, да стане

Американската демокрация в действие: https://rumble.com/v3mfhq7-federal-child-trafficking-pipeline-exposed-the-real-sound-of-freedom-muckra.html

ин парадайз?

"Байдън освен това обеща, че скоро ще произнесе голяма реч" С трепет очакваме речта на вожда и виден другар Байдън Дано този път да му се получи, че нещо напоследък вместо големи реши има само големи издънки. :-)

Крадеца вика “Дръжте крадеца!”……

"Изключително важно е за САЩ и за нашите съюзници за спазим нашите обещания" Алооо алцхаймера.....американският харод не е обещавал нищо! САЩ не ти е кралство и ти не си цар!

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами!!!----- https://urlis.net/biocom

...САЩ ще продължат да подкрепят Киев толкова дълго, колкото е необходимо... Разбираш, че деменцията почуква върху черепната кутия на Деди Джо.

Сочи с пръст към огледалото и ще прави реч за помощ на Украйна. А Зеленска прави ето това в Картие Ню Йорк. Фактурата е заснета от изгонена стажантка по молба на Зеленска. Да, стажантката е афро-американка. Purchased by: Mrs. Olena Zelenska Invoice number Sold by Cartier Client copy:301215584783561: Lisa Yang Total Amount 341,000.00 BRACELET, WHITE GOLD, DIAMONDS REFERENCE: CRH6035616 INDIVIDUAL NUMBER: TX0741 EARRINGS, WHITE GOLD, DIAMONDS REFERENCE: CRH8000460 INDIVIDUAL NUMBER: UIH106 NECKLACE, WHITE GOLD, ONYX, EMERALDS, DIAMONDS REFERENCE: CRH7000743 INDIVIDUAL NUMBER: QFU766 Quantity 339.000.00 340,000.00 Subtotal Tax Total 1.020.000.00 90.525.00 1,110,525.00 Tax Amount 30,263.75 30,086.25 30,175.00