17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха ха, събрали се Жип и ФолсФаген !!! Как се надушват само!

Третия автомобил е вероятно Восквич 408.. Излезнал човека, видял ме некъв фолксваген му се е лепнал, извадил спрея за мухи, обърсал го и си заминал.

За да се отзове в насрещното и двамата са били в крайна лява. И както често се случва наглецът с джипа е натискал за да му се даде път! Постоянно си патя от такива говеда.

Купи си и ти джип бе мрънкач!

За какво му е тоя барутник? Висок е, нестабилен на завои, всеки с нормална кола и същите конски сили, ще те съсипе при гонка. Виж, за рибари става.

Тя, лявата лента не е да спиш в нея, или да се влачиш в нея, докъто се чудиш къде си тръгнал.

Това е град, не магистрала. Човек тябва да може да кара в която лента си поиска. С ограничението от 50, както е в случая

Къде точно сте се запътили толкова бързащи в лявата лента.

Ми, шофЕра на Жипа може в това време да е чел правилника ве. И не е видял фолк_вагена. Само така ша дъ й станалу, шъ знайш. Аре наздраве.

Не "фолквагена", а "фолквегана", ве.

Пак някой се е правил на Батка!

Джипът в града е диагноза. Кажете ми колко джипа са ви направили път, или са ви преодстъпили предимство, или са ви изчакали спокойно без да ви притесняват да си завършите маневрата. Кажете не е ли обичайна гледка младо тунинговано момиче в огромен, труден за паркиране и шофиране в градски условия джип. Това е комплексарщина в чист вид Вижте ме, аз съм голям, аз съм велик, правилото на пътя на по-големия. За арогантното шофиране, за засичането и т. н. ...

Да аз карм джип и в града и давам предимство поне на 3 коли докато карам детето на училище и до вечерта на поне още 2-3.И това всеки ден.Аиде така не обобщаваите за всички с дж.

Да, пич, ама такива като тебе готини колко са на пътя? Айде да не се лъжем, масово предобладават в нашата скапана държава точно такива, каквито са описани по-горе. Никой не държи сметка на пичове като теб, на нормални хора, спазващи правилата и законите. Всичките други мерзавци, които са решили, че са над закона, над правилата, над всички и правят глупости са проблемът. Докато тия боклуци не се изрината от пътищата ни със снегорин, нищо няма да е ОК. На хартия бол страхотни закони, а кой ги прилага питам аз? Чудете се защо на запад тия олигофрени са много по-малко. Тук мога до утре да ви обяснявам многопластови причини, които представляват истината, която няма да ви хареса. Та, една причина е, че в западните държави тия всичките боклуци се глобяват, взима им се книжката за минимум 3 месеца, отнасят глоба от 3000 евро и тн. Същия тоя олигофрен с 2 гънки в мозъка после като си вземе книжката няма и да си помисли повече за такива своеволия. Ако ли пък е достатъчно глупав отново да посмее, двойни санкции на първите и повярвай ми 3-ти път няма да има. Ей така се изкоренява простащината, некоректността и нетолерантността на пътя в белите държави. В България ако въобще някой полицай те спре, буташ му 20 лв и всичко точно. ЕЙ ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ! Да продължавам ли, защото темата ми е любима и мога да ви залея с аргументи. Затова и младите хора като мен бягат в чужбина и няма да се върнат. Разсъждавам логично по следния начин - нека, който е достатъчно глупав или по-скоро неперспективен, да остава в България с болните амбиции да "оправи" държавата. Умните като мен си дават сметка, че живеят един живот. Точно поради тази причина предпочитат да си го живеят на вече много хубаво и уредено място, където хората те зачитат за нещо, където има ред и дисциплина и тн. Нямам време да се занимавам да "оправям" държавата. Това е като диагноза, която не може да се излекува. В някой друг живот може би, но в този - много съжалявам! Нямам време да се занимавам с идиоти, капути и да си късам нервите постоянно с какво ли не.

И аз съм с Гранд Витара, за да се добирам до вкъщи зимата, но всичко описано е факт. Само вчера ме засякоха BMW Х7, Range Rover и Ауди Q-нещо си. С висока скорост, без мигачи и рисково, добре че се оглеждам на 8 та не направихме катастрофи. Често като спирам на пешеходна пътека или давам предимство на други коли, хората са учудени. За съжаление високопродохими коли най-често се купуват от хора избиващи комплекси и за градски условия. Лошото е, че както аз, така и колегата горе понякога отнасяме по някоя и друга псувня и лоши погледи, защото караме подобни коли, купени и ползвани по предназначение.

E този не е дебил, той май е дебил на ента степен, освен да го сложиш по валяка - друг лек няма

Танкистите да имат КРЪВНА застраховка!

на това творение е отсъствала от часовете по български език и литература.

Зашо толкова меко се изказваш? Според мен, не много уважаваната Лилия Чалева не е чувала, че има часове по български език! Може би, ако знаеше, че такива се провеждат тук-таме, щеше да посети поне 1 от тях, но не е много сигурно. В моите очи, тази статия е написана от рядко необразован човек.

Баси....

при рядко спиране най много се усилва горната част на торса. Това обяснява защо двете предници са натрошени и жертви няма. Обвиняват се пътищата, които наистина не са перфектни, но шофьорите в България са абсолютни тъпаци и на всичкото отгоре и крайно нагли, покрай които е нужно да се полагат не малко усилия да останеш спокоен. Все повече стигам до извода, че листовките трябва да отсеят хората, които евентуално може би е възможно и да помислят за реакциите на околните вместо само и единствено за кефа на задните и предните си части

Книжка кола не кара. Това с предвиждането на реакциите на околните идва значително по-късно, и то само при една част от шофьорите (тези с IQ над 110)

мозъкът а книжката би трябвало да е че имаш някакъв изобщо

а не "Рейдж".

Що бе, за софийските дупета си е баш рейдж, т.е. "rage" :)

Поне са уцелили че е JEEP, щото за наште списватели друго освен джип няма. Нищо че може да е нисан, мерцедес, бмв, тойота или друга марка. За тях всичко е джип. За ЕС Ю ВИ никой не е чувал, а в ЦЯЛ свят се ползва този термин.

Абе ти не се ли научи, че джип е станало нарицателно отдавна?!?

аман ит всезнайковци....