Джеф Безос дарява 10 млрд. долара за опазване на планетата

Най-богатият човек в света беше критикуван, че дава най-малко за опазване на природата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пък БКП - БСП то, откраднаха 10 милиарда само за 20 години от народа си...

ЗА ЖИВОТА НА МАРС -На приятелите си, които искат да се преместят да живеят на МАРС някой ден, им казвам: -Защо първо не поживеете на Антарктида три години и да видим как ще мислите след това? -Антарктида е цвете в сравнение с Марс. Казва още, че NASA е посетила всяка планета от Слънчевата система и: -Повярвайте ми, ЗЕМЯТА е най-добрата от всички. Планетата ни е невероятна. -Има си водопади, плажове, палми, фантастични градове, купони, събития... -Няма да имате тези неща никаде другаде, освен на ЗЕМЯТА. При това, още дълго, дълго време. -Така, че по-добрия вариант е, просто да опазим "това бижу", наричано ЗЕМЯ. -Всеки път, когато човек говори с космонавт, с някой, който е бил горе, ще чуе, че при завръщането си на Земята и гледката колко красива е тя, колко крехка, колко тънка е земната атмосфера, човек започва да цени дома си истински. Джеф Безос в =Голямата битка за Космоса= Крисчън Девънпорт Джеф Безос атакува отричащите климатичните промени -През 2020 г. отричането на климатичните промени е опасно и неприемливо - твърди милиардерът и основател на AMAZON Джеф Безос, пише CNBC.

Най-вероятно е врътка за криене на данъци особено при наследяване. И там милиардерите са си писали законите. Бил Гейтс с фондация от както се пенсионира, сега Безос. Не ми се вярва да са станали последователи на Грета Тунберг. Пак става въпрос за пари. Техните пари.

не е важно от къде и как ги е взел, но е важно че ги дарява, за да се прави на благодетел, подобно на тукашните спасители на футбола

Половината от изброените имена ,са продукт на Комунистическият режим в България-в лицето на новите дружества след 1989г,да си знаете.

Тоа е луд. Я ги дай теа пари на наште русофили. Венага ще заминат в Русия под формата на проекти и шлемове. Какви банкети ще спретнат и каква кражба ша настане.

Кога ли ще чуем за руските и китайските милиардери, най добрите на света, че са дарили по 10$ поне?

Те подържат бизнеса на западната индустрия с мегаломанските си яхти, джетове и хеликоптери. Руските шлюховини пък крепят висшата мода.

А колко са дарили Черепа, Гриша Ганчев, Домусчиев, Арабаджиеви, Маринелите, Доган, Златев,Делян Пеевски и сие, сигурна съм нищоо. Те освен да лапат и трупат пачки за дарение не са и чували даже.

Много важно кой колко ще даде след като в крайна сметка това няма да промени каквото и да било! Между другото защо никой от тези баш защитници не е дал отчет до сега с това как са допринесли за климата с всичките тези милиарди? Само зор да се говори по темата и всеки да заявява, че е За опазване на природата, сякаш това ще промени нещо. Докато замърсител номер 1 си продължава своето напълно необезпокоявано от критики и въобще коментиране, сякаш въобще не съществува!?

Да ги даде за виадуктите и мостовете на Хемус, белким стигнат за половината. Така ще се намали CO2 създадени при задръстванията и пак ще се постигне намаляване на емисиите

Ясно, дарил ги е на собствената си фондация. Нататък няма да ясно за каво отиват парите и какъв е ефекта. Елементарна рекламна акция.

Екоактивизмът обвързан с политическата коректност ще доведе до много повече беди отколкото ползи.

ватна 'логика'.. Е, путювите олигарси ще 'въстановят баланса' - техните милиарди пък ще отидат за яхти, купони и парвенющина.

Въпросът не е до милирадите, които дава /на кого и за какво/, а до поведението на неговите фирми. Свръхпрозиводството създава най-големите проблеми - отпадъци, пластвасови опаковки, вредни газове и т.н.

Що за лъжи тиражирате, как се "даряват" виртуални пари, и то 10 милиарда ? Това журналистите за убийства, "благотворителност" и "климатични промени" , кълвете на "крив кюнец".

кой ще е пазиш планетата? от масурите ли?

Да ги даде на оная лудата тунберг ли беше каква беше там . Тя ще ги усвои бързичко .

Дава ги на еко-организации и "британски" учени.

Имал бол пари, дал.