17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Втора среща – реалити формат „Какво искат жените“ в частна мандра в Годеч. В лимузината си искаше моноспектакъла и пътьом ми показа селото, в което бил роден Цветан Цветанов. Развихри се на тема колко са прости българите и как човек да не ги излъже… Стана ми неприятно, защото се оспорваше ефирно време – в лимузината имаше камера… Като не му се получи моноспектакълът в колата, по време на обяда се натряска с годечка ракия и почна да ме налита по поляните. Много деликатно дадох разяснение, че милувките му не са ми безразлични, ала предвид политическата му кариера, не е препоръчително, защото жълтата преса би била склонна да обобщи, че Джамбазки снима гей порно филми с Денди по поляните на Годеч. Опитах се да го предпазя. На връщане към София, Ангел ми каза, че в София ще си поръчаме курви. „А, защо се правите на Берлускони, след като нито сте му на парите, нито вършеете по двата бряга?“ – попитах аз и не дочаках отговор, защото бъдещият евродепутат сладко заспа. Наложи се да го свалям от лимузината, да му купя кафе и вода, докато се освести. Когато се събуди, отсече, че нищо от това, което се е случило, не се е случило. Тъй като си забрави партийния таблет, се върна, за да си го вземе…. На другия ден от продукцията ме уведомиха, че сцените, застрашаващи политическото бъдеще на младата патриотична звезда, ще бъдат изрязани. Третата ми среща с него бе в телевизионно студио „Челюсти“ на Диана Найденова. Апотеоз на наглото му лицемерие… Ще бори гейовете…

Джамбазки е най-интелигентния,, смел и справедлив евродепутат ! Винаги нарича проблемите с истинските им имена, в прав текст, без заобикалки !

Е, малко педал си пада, но това е моден тренд

Джамбо покрай селския напор за политиката пропусна университета и сега плещи глупости, които са явно следствие от пропуски в правната култура . Остана на ниво безполезно и нахално селско лапацало с големи мераци и ниско чело.

Имаме си достатъчно добри закони. Просто управляващите партии не обичат да ги спазват Просто Бай Ганьо като цяло не обича да спазва законите!

Джамбаз, като си привърженик на смъртното наказание, що не тръгнеш срещу институциите на ЕС, дето и дума не дават да се спомене за това, а си се наместил на топло в европарламента?

Комундята по традиция борят цивилизацията , като напират да се присламчат към нея. Тоя се добра до Брюксел , но си остана на ниво колхозен портиер. Цървулът ни се бърше , ни се кърпи.

този и той на гърбът на насилени деца и хора хонорар заплата си прави !!! само приказки приказки и досега къде бяха тези хора мили кариеристи - на всяка актуална тема пенкилери и евродепутати - евролапачи . аз започвам да имам чувството че само чакат да се пръкне поредният инцидент в някоя ромска махала и да крещят по трибуните "закон нов закон наказание над насилниците" няма да се учудя ако отиде да подхвърли кашонче уиски и ракия на някой изпаднал глупав лесно манипулируем ром и да му подксаже ей в съседната къща имат много хубаво момиченце 8годишно тамън за теб . Не им вярвам на тея хора вече - не им вярвам и на демокрацията и на човешките права. забравят за жертвите на насилие само след 3дни издигат се нагоре лапат евро а живота се върти в старият си мръсен кръговрат

Ама този няма никаква представа от химическа кастрация бе. Това са хапчета, които намаляват либидото, но престъпната психика си остава. Освен това, състоянието е обратимо. Джамбазки ли ще следи дали си пият хапчетата? То имаме и доста психично болни индивиди на свобода, обаче никой не ги е нито регистрил някъде нито се следи за състоянието им. И двамата с шкембе войводата знаят, че докато сме в ЕС това няма как да се случи, обаче вдигат излишна врява и подвеждат наивния им уж патриотичен електорат!

Джямбазки (ВМРО) гласува ЗА Истанбулската конвенция в ЕП! В прав текст означава, че Джамбазки е гласувал Педофилията да бъде узаконена в България, и БЪЛГАРСИТЕ деца да бъдат давани на педофили, както това става вече в ЕС неофициално засега.

ДПС и "Патриотите" толкова си приличате и поддържате взаимно ,че си нямате и представа. А и заедно управлявате със скрита коалиция. Съжалявам но това е моето мнение.

Доколкото имам спомени, ВМРО е част от УПРАВЛЯВАЩАТА коалиция ... Хем управляват, хем предизборно обещават и искат. А що не го правят докато СА НА ВЛАСТ, не е ясно.

Тоя не съм го чул с оня с другото недоразумение наречено ВМРО войвода да плямпат за нещо друго откак са в управлението да не кажа дезуправлението и ограбването на българия

Големи думи, огромни желания, силни ръкомахания- нула смисъл. БАУ- БАУ- БАУ! Европата и света ги интересуват едно- половите бракове, възпитанието на децата във формата " Знам си правата, имам нула отговорности!" и най- новото: легализация на интимните отношения между родителите и децата с цел по- доброто възпитания! Товае, с общи думи, тъй че евродупетата да не се поти толкова- неговите виждания не са им там на дневния ред!

Да се изгони руския посланик от България,да се прекратят всякакви дипломатически и други отношения с Империята на Злото.Да се забрани думата "Русия" да се споменава в България Тогава И САМО ТОГАВА България ще тръгне бързо напред Всяка държава която се е отървала от руското робство и постигала бърз икономически напредък Защото сега от членството ни в ЕС най голяма полза има Русия,която чрез своите еничари в България КРАДЕ по голямата част от Европейските фондове

Правим промивки на запушени мозъци

Цялато съществуване на ВМРО се крепи на словестна еквилибристика по болезнени за българина теми като циганите, турците, историята, Северна Македония, и т.н. Е сега като са част от управлението на тази държава, да са направили нещо по тези теми? Не. Продължават да си демагогстват и да целуват д-то на Ел Вождо.

Цялото съществуване на ВМРО се дължи на проруската партия ДПС.Накараха своите хора да гласуват за ВМРО за да ги вкарат в Европарламента.Преди правеха това с Атака,но изглежда Волен е станал много лаком

Ако се докаже че са виновни да, но в случаи подобни на тези с Роналдо или Стрелцов трябва затвор за дамите!

той Роналдо си призна че я е изнасилил,после обаче и платил и се разбрали

Един презадоволен джендър: преди да почне да скопява да беше се погрижил за доходите на хората, а щом ще праща в пандиза - да почне от върхушката, от истинските големи престъпници!

Luna0102

Стига с тая химическа кастрация, тя е само докато ги боцкат след това са си пак потентни, а и не е сигурно че няма да се гаврят с някой с надеждата да го вдигнат. Докато не им резнат топките все едно не са наказани, чучура да им го оставят за да има откъде да си вършат физиологическите нужди - той само за това ще става.

Аха, ето какъв бил проблемът в България. Всичко друго ни е за 6. Защо ли не го попитат при какъв процент от населението това се случва и при кой етнос, че го е изкарал като проблем намбър уан за България?

Много си прав, не малцинството а членството в ЕС е най-големият проблем и най-голямата деградация на България. Ако се оървем от това ЕС и разни други които постоянно следят за правата на малцинствата, в България ще можем да се справим с всички малнцинства и техните смешни претенции.

LeGrandTulup

Моето виждане: огромна глупост е че сме подлоги на САЩ, но членството ни в ЕС е нещо добро за нас. Ако се преориентираме към Русия и си останем член на ЕС е може би най доброто. Всъщност това ни малцинство изтече към Европа, там да си го превъзпитават.

Поредната популиска "идея "на един голям политик.Някои изобщо обръща ли внимание на брътвежите му .

Г-н Джамбазки, Вие хубаво сте привърженик на смъртното наказание, но то беше премахнато по изрично настояване на меките китки от ЕС. А докато България е член на ЕС няма да има смърно наказание. Не мислите ли че активно трябва да работите за напускане на ЕС и за присъедниняване на България към Евразийската Империя. Вижте колко е мирно и спокойно в Русия - няма изнасилвания, няма убийства. Но руското правителство действа с твърда ръка и при най-малкия повод за искане на либерални свободи и тем подобни глупости. Трябва да си сътрудничите с Президента Радев и БСП за да може Бълагрия да стане част от Евразиския Съюз и да се отървен от този омразен на повечето българи ЕС

Евтин популизъм ! Отлично знае,че това е невъзможно !

Не разбирам откъде-накъде пък химическа... с тъп нож, пък ако умре от кръвозагуба - вика му се "естествен подбор"...

Значи мъже може, а джамбазке?

Джамбаза май сам ще се кастрира? Дори Денди му е отказал.

да ги хрантутим до живот,а? Абе който не оризнава живота нома право да живее. А тези не признават ,че децата имат право на норма;лен живот, заяона тях да им се осигурява след като са съсипали детски?!?

Каракачанката и Дамбазкия ме сещат за вица за македонския войвода и четника. Та, войводата спи, а четника го пази. По едно време четника буди войводата като му вика: Станувай войводо, от долу идват адже, ке се бием или ке бегаме? Е па колку са бре? Ами двама са войводо! Еее, они са двама, а ние сме сами, ке бегаме, ке бегаме. :)

Абсолютно недообмислени и популистки изказвания. Химическата кастрация няма да намали престъпността по какъвто и да е начин, защото повечето полови престъпления не се осъществяват за задоволяване на половия нагон, а доживотния затвор е по-тежко наказание и от най-болезнената смърт.. Типичен патрЕотин

В този форум няма много, които да те разберат ( максимум са 6 човека - колкото и +)

Браво! Това трябва да е позицията на истинския мъж, които има майка, жена, сестра и дъщеря! Не може да се страхуваш за детето си непрекъснато, не може със страх да минаваш покрай храсти в парковете, където някой перверзник в най- добрия случай те плаши с приказки и демонстрации! Дори ми е гадно да пиша, но е ИСТИНА И ФАКТ! ИМА МНОГО БОЛНИ МЪЖЕ И САМО КАСТРАЦИЯТА ЩЕ ГИ ОПРАВИ И НЕ САМО ХИМИЧЕСКА, ОСОБЕНО АКО ВЕЧЕ ИМА ДЕЦА!

ТО ФАМИЛИЯТА ВИ И ТЯ ТАКАВА БЕ! ПОПУЛИСТ СМОРТАН! ОПРАВИ ЛИ ТРАНСПОРТНИЯ ПРОБЛЕМ? А ЦИГАНСКИЯ? А 300 ЛВ ПЕНСИЯ? А ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА? А КОНЦЕСИИТЕ? НАЛИ МНОГО ПЛЯМПАТЕ? КВО СЕ ПРАИШ НА УЛАВ?

Да ти кажа:..."джамбаз" е турска дума ,която означава-"търговец на добитък" . В случая ,съвсем подхожда за фамилия на тоя джафкащ помияр. "Търговецът" е той ,а "добитъка" са всички гламави оФСи ,които гласуват ,като изоглавени за "македонските революционери", предвождани от русолявият ,дебел шопар от РусИ и търговец на самолети ,носещ също така благозвучната "българо-християнска " фамилия ....Каракачан !

Да се приложи и за политците, който изнасилват момичета по икономически причини. Те им предлагат мазното си корумпирано туловище, срещу скромна сума от открадната от народа, за да получат секс услуги. Момичетата са икономически смачкани и се налага да посегнат на този тип проституция, не защото искат, а защото нямат избор. За този тип икономическо изнасилване ще има ли кастрация? Друга ситуация е когато биваш обвинен за изнасилване от зловреда жена. Тогава кой ще ти върне топките ако след 5 години стане ясно че си невинен? Съдебната система ли ще решава този въпрос - тази същата която е най-корумпираната в ЕС и най-нагло заявява че с добър (скъп) правосъдието може и да го няма? Как точно са го изнасилили този, че желае да има кастрация?

Всеки път предизборно се появява Джамбазки с едни и същи словоблудства - а при положение че е евродепутат знае че това което говори е невъзможно да се случи. Въпросът е защо ги говори тези работи - що не постави въпросът за смъртно наказание и кастрация в Европарламента?Щот ще му се смеят 7 години после

Въпросът е принципен. Не може да се въведе смъртно наказание само за изнасилване с убийство, трябва да е за всички тежки престъпления като престъпление срещу републиката, ама тогава работата става дебела - за едни самолети, които заместват бойната ни авиация с комуфлаж, може на някой да му вземат главата. Тези не изнасилват за тях има такива екстри като самолети и острови на разврата с малолетни. Скоро се самоуби в затвора един от организаторите на такива веселия - може да е решил да приказва пък дори бившия американски президент Клинтън много пъти му е ходил на острова и е летял на самолета му...

Клинтън не съм го виждал на острова,но Путин беше редовен гост там

Ама няма как да си видял Путин. Човекът е от КГБ и всичко при него е държавна тайна. Може и той да се забавлява в някой от закритите градове на руската армия, няма как да разберем, но за Клинтън е вярно. Разпитван е няколко пъти прокрай делата срещу организатора на оргиите. Мога и да го повярвам, защото още навремето военното разузнаване на САЩ му извади стажантката Моника и пурата

Мнееее,точно Путин беше ,а това което казваш за Клинтън не е вярно(нито една дума)

И как точно си го видял бе, неграмотни троле? Аз пък та видях и тебе там, ама върху масата под формата на мезе за тъпчене. Айде докажи, че не си бил там.

А бре Джамбазов, химическата кастрация е процес в който и кастрирания трабва да е съгласен. Тя не е еднократен акт, на определен период от време кастрираният трябва да се явява за нова инжекция. Ако забегне след време си възстановява половите функции. По-добре да е хирургична еднократна интервенция.

Жалко, че и мозък не може да се инжектира по подобен начин, Джамбазки е крайнонуждаещ се.

Ами и сексът е акт при който и двамата трябва да са съгласни, нали!? Иначе ,ако е извършен по насилствен начин се казва изнасилване, да не говорим в последствие ако жертвата умре.

Тогава да въведем крумовите закони - който краде без ръка. Всички политици щяха да са без ръце.

...аааа, няма да ги изплашиш...те, крадливите политици и със задниците си крадат !

Ами щом химическата кастрация не е начина, тогава директно рязане. Представям си някой, който се е гаврил с дете и го е изнасилил и го е убил , умряло в тежки мъки За какво този човек да е жив? Изобщо ми кажете за какво да е жив? Същото за него и да гори в Ада и малко ще му е. И изобщо за какво да го гледаме в затвора, за да излезе след 20 години още по извратен и още по-ненормален ли? Родителите на Криси ще плащат цял живот данъци, и с парите им ще се храни в затвора убиеца на дъщеричката им....? Ама наистина ли някой смята че това е хуманност? Спрямо кого? Той този не е човек, той е изро*д... не е нужна хуманност изобщо... даже какво да го говорим

Бърборко-дърдкорко, но с милионче в ръка. - връчен му от народонаселението.

Правилна позиция , но защо трябва да употребяваме прилагателно " химическа" пред " кастрация"? Никакви съкратени процедури за предизвикалите насилствена смърт или смърт след след наркотици и алкохол. Никакви съкратени процедури и за изнасилвания с особена жестокост. Последното е за да не се даде шанс на жените да съдят своите любовници за изнасилване.

Този полуръст с наполеонов комплекс. Лумпените турко и циганомразци го направиха милионер в евро. Появява се само около избори или около провокации с етно картата.

Тъпънар!!!! Химическата кастрация трае докато се вземат хапчетата. След това всичко си е по старому.

Ами тогава с тухлите!

Или с питбул

но е добре да си наясно, че страна от европейския съюз не може да прилага смъртно наказание.А за химическа кастрация - каква ти е идеята - да не може да се размножава ли ? - Нали пак ще го вдига и ще изнасилва ...

При химическа кастрация изчезва половият нагон, но това е докато се вземат хапчетата. Спреш ли медикаментите, всичко е по старому.

Поредния вмирисан популист тръгнал по пътя на Волен

Неук глупако, от химическата кастрация няма кой знае какъв смисъл. Ама ти откъде да го знаеш?

Той го знае, ама лумпените който му се връзват изглежда не го знаят

Не г-не, истинска кастрация!