17-11-2017 20-11-2018

Коментари

яко го хапе щъркела

Този не беше ли Пожарникар ? Той с маркуча поливаше Протестиращите , които са срещу Борисов и Прокурора Гешев , сега се натиска за власт , за да ни полива пак с Маркуча ! ДОЛУ ВМРО и Джанбаски !!!

Много добре!

То само остана и президент педал и ще втасаме.

ТЪПАНАР!

Джамбо е уникална порода: дълбок хомо- патреот.

Ще издигнат някои глупак да обере псувните вместо тях.

Скрий се бе Путьо! Видяхме те колко ти е пипето…

агент ГАЛИЦИН ще да е или шефа на Билла

То пък остава и скатавка от казармата да стане главнокомандващ.

Ачо, Краси ли ще бъде?

Тия всеки път са на избори и всеки път не могат да прескочат 4 процента, и упорито същите муцуни. Защо не се разкарате вече - над 15 години ви гледаме лицата, а на някои от вас и от 30. И всеки път като дойдат избори пак сте там?! После защо не гласували хората... Намерете си истинска работа бе бити карти такива...

Boje upazi , to pa ostana i da si !

Нормално е да не си ти, защото ти си едно корумпирано хомосексуално джудже с цайси, което има проблем с алкохола.

Защо Джамбазки не е в затвора?

Зададат ли се избори и се настървяват за кокъла. Колко трябва да ти е акъла, за да си патерица на ГЕРБ и да купиш хартиени самолети за няколко милиарда, взети от залъка на българския народ. Човек вече никога няма да каже думата патриот, тя е олигавена и осквернена от плужеци.

Ти трябва да си в затвора, алкохолик и наркоман прост. Толкова да сме ударили дъното с такива “представители” в Европарламента… А и кой се връзва вече да подкрепя такива екземпляри по време на избори умът ми не го побира.

Майтап бе Уили, то оставаше ти да си кандидат.

ДжамбаЗки, а не ДжамбаСки.

И по добре. Никой не иска президент хомосексуалист.

Все ще намерят някой друг алкохолик за кандидат.

Кажи едно наздраве! Нещо да си катастрофирал скоро пян и друсан? Да си хвърлял бомбички по протестиращи , барикадиран в офиса .. ? Какъв президент сънуваш бе момче?! Пиянски мечти , я изтрезней и като ти мине махмурлука ще си забравил евродепотарлъка . Само ме е яд, как келеш като тебе толкова време беше в Брюксел. И Бареков и Андрей Слабаков и още колко кърлежа се на смукаха с евро заплати и ще получават евро пенсии до живот , за какво ?