Джамал Кашоги и други журналисти са "личности на годината", според "Тайм"

Тази година начело в класацията станаха защитниците на истината във войната, която се води срещу нея

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук срам ли ги хвана да напишат, че в реда с изброените журналисти е и ИНСЦЕНИРАЛИЯ СМЪРТТА СИ БАБЧЕНКО.. Дето след "възкръсването" си поиска за интервюто да му платят 50 хил. долара.. И сега пък иска да бяга от Украйна от планиралите и изпълнилите акцията украински специални служби.. Хвала на таквизи "защитници", пострадали в защита на свободата на словото си!!!

Адолф Хитлер е също "Човек на годината" за 1938г на Time. За този факт Фейсбук ме блокира. Ха.ха. Завършен ислямист бе канонизиран подобно на Хитлер....от Time.

мда, личност на годината според либералболшевишката преса е ислямист, на който пишмандемократите от САЩ са дали гражданство и тирбуна да проповядва "либералните" си възгледи!!! Найс а!!

Значи - първо бяхте защитници (хаха) на свободното слово и заревахте що нямало санкции срещу СА. После Пупу и МБС се здрависаха по ганстерски и Кашоги стана ислямист. Ако пък СА вземе да купи безаналогово руско оружие - съвсем ще се реабилитира. Нали, теменужке?

Нали, вече го прежалиха и се позабрави за него. Що им трябва да вадят стари призраци от гардероба.

Ислямист и поддръжник на Бин Ладен и главорезите от Мюсюлмански братя - личност на годината. Западните ценности в действие.

Некрофили ...

Предлагам да порежем кандидатурата на Кашоги - големия фен на ИДИЛ