17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, промяната ни направи първи.... Първи по инфлация в Европа!

Защо "ЩЕ", тя мина 20% птдавна. Пак сте спали

тя инфлацията е 20% най-малко и сега ве цайс. Или ти искаш да кажеш 20% официална, 40% реална?

Дянккооффф постна пица Не е ли взатвора тоя тиквеник ?

Дянков е пълен профан и въпбще не се вглежда в детайлите ... и като Министър беше некадърен. - с Мерките няма да се вдигне инфлацията, защото тя е ГЕНЕРИРАНА ВЪНШНО, Главно от енерго източниците!!!

Много го е яд...Направо едва търпи

А в санкционираната Русия инфлацията е 1 процент. Защото избягаха от долара и еврото!

С нашите крадливи управници,врагове не ни трябват! Тешко и горко на българския народ който е останал в скъпата ни родина БЪЛГАРИЯ!!! Но сигурно си го заслужаваме!

кви 20%, та сега храните са между 30% и 60% по-скъпи. верига въвежда специални карти за "промоциите" за да не купуват всички клиенти и за да събират инфо за клиентите... този от коя планета е?

За да се справим с ИНФЛАЦИЯТА, ТЪРСЕНЕТО трябва ДА НАМАЛЕЕ. :) Пицаря ни казва: "За бога братя, НЕ КУПУВАЙТЕ!" ... А Пицаря, който ИЗЛЪГА Евростат за бюджетния дефицит през 2009 г. , подавайки данни за НАД 5 ПО-НИСЪК дефицит от реалния, е нонсенс да раздава акъл... ... Инфлацията е ВНЕСЕНА от Федералния резерв на САЩ през ЕЦБ... ВЪЛЦИТЕ обясняват на АГНЕТАТА как да живеят...

Доказан некъдърник критикува.

МММ да..... Доста коментари тук на Дир твърдят абсолютно същото. Това правителство ще ограби населението зада даде на богатите. А тази марка няма да помогне. Ще стане по зле за работещите.

На мен ми намалиха заплатата заради новия осигурителен праг... и това при галопираща инфлация. Никога повече Кирчовците.

goose

Айде и тоя се включи в герберския лайномет.

не ми го хвали Бойко, при него изостанахме от всички... 2007 бяхме доста по напред от Румъния и Хърватска например, сега сме безнадеждно на последното място, след 12 години кражби...

Мика каза 30%. Дано да е права! Догодина още 20%. Може би тогава ще се събудите от робския сън.

Домат 100% нагоре. Пиано - 0%. Кафемашина - 20%. Средна инфлация - 40%.

Ако е на месечна база може да се окаже близко до реалността. На годишна вече отдавна минаха 100%

Постната " пица " намаза от здравните ни вноски , и ги отнесе ???

243Win

Как ги изчисли бе?!?!?! Дай да видим и ние сметките ти!

ВСЯКА мярка, която вкарва пари в иконоимиката е инфлационна. Това се учи още в първата година в икономическите ВУЗове. Това правителство не прави НИЩО ДРУГО, освен да помпи пари в икономиката. И което е по-лошо, тези пари достигат само ДО МАЛЦИНА. Надявам се разтеклите се бабички, които подкрепяха киро простото да осъзнаят това, когато пенсийките им, въпреки увеличениията, започнат да не им стигат да си платят само лекарствата.

Абе не знам в Харвард как ги смятате процентите, ама аз като влезна в магазина олио вече под 6 лв няма. Това са 200% спрямо миналата година. Яйцата са от 3 лв за 10, вече по 4лв. Това са 30%. Хлябът е с 50% отгоре също. Къде ги видяхте тея 20%?

Вечра се говореше за ново повишаване на осигурителния праг, като беше завоалирано по харвардски тертип като вдигане на тавана на пенсиите. Журналистите не зададоха правилните въпроси. Ще се вдигат отново Осигуровките. Взеха ни 60 лева, сега още 60-70. Взимат от нас, за да дават на "кавявитте".

Ама как може да коментира такъв разбойник,крадец Тоя според мене трябва отдавна да търка нара на Затвора а не тука да се прави на учен

дянков е потурчен оптимист. инфлацията е само единият от четирите конници на смъртта, които настъпват към педераска европа. със сащ отдавна е свършено. те само още не го знаят. много смъркат и жгивеят в паралелна вселена, те самите не знаят къде се намират, но исканията са им в пъти повече от реалните мускулчета. света на педофилите и педерастите на новия световен ред се спихва пред очите им. а това ги прави още по-злобни към останалите. няма спасение за вас, джендър-психопати.

243Win

И какво са виновни кирочовците за това, че твоят шеф е идиот или че не си учил, когато е трябвало и не си отстояваш правата?

трябва да ти смятам?! чети постовете на хората. Ако не можеш да смяташ средно претеглено, а смяташ само средно аритметично, то проблемът е в главата ти.

Дянков, ядохме ти... постната пица и на теб! Освен да пълниш чекмеджето на патрона ти друго нищо не направи! Нагъл и некадърен гном! От провалени герберасти акъл не щем!

От твоите мерки ще страдаме най-вероятно поне хилядолетие. Аман от експерти.

243Win

Ако Европа е педерастка, а ти живееш в Европа, какъв е извода?

20 % ли ??? Купувах хляба за 1.80, сега е 2.50. Това са 39% инфлация. Поскъпването беше поне двукратно, та да излъжат баламите. Варят ви бавно като жаби! В правителствата на Радев всички са саботьори. Само който не помни Виденовата зима може да има някакви надежди за недоразуменията на Радев. Излъгаха ви.

Не се притеснявай, съвсем нормален човек си. Само, ако си гласувал за ПП или ДБ, инфлацията ще я виждаш като 20%.

Идиоти

някъде другаде...видяхме го как напляска руснаците...

Новата S класа е с непроменена цена от 300 000 лв. и компенсира увеличението на хляба, и олиото.

изводът е, че трябва да ви изтребим до крак, педерасчета. инак и живота на децата ни ще окрадете. ще се поклащате по клоните на дърветата, за коледна украса, педераси. или си мислиш, че се ташача. ха-ха-ха!

Бедните като няма кво да ядат , ще налетят като рояци именията на дупетатите, там ще намерият кво да се яде ...

Абе, този напляска ли руснаците, защо не го питат?!

Инфлация така се бори - с намаляване на доходите и потреблението!!! Проблемът е, че правителството прави обратното. Пръска пари с пръскачката...

Това г-н Постна Пица ли беше? ;)

Май го лисицата го изрита и се ожени за друг, а тоя измамник се разведе и напусна децата си...

опитите да блокират София като мобилизират всички облажили се от корупционните им мрежи, ще се обърне срещу тях. Защото ГЕРБ и ДПС са токсични. Социолозите помпат изкуствено Янев и Копейкин, но те са маргинали, именно защото няма как да влезеш във властта от русофилска позиция и това неминуемо спъва всяка партия. Целта е утре да уплашат властта, но не могат да уплашат софиянци, които винаги могат да излязат масово за да защитят правителството. Нищо че го критикуват и му нямат доверие. Но, за нищо на света няма да допуснат Борисов на власт.

Пълни глупости. Потреблението се свива с бързи темпове, а мерките са смешни и закъснели.

БСП прави едно и също ама всеки път - популистки неработещи мерки и (хипер) инфлация.

а бе путьо заспал, що не си ебеш майката и ти с твоите глупости, изрод нещастен

А ти защо не си в затвора, някой знае ли?

Ще ви кажа една тайна. Анти-инфлационните мерки на правителството в същност са инфлационни. Царят е гол. Лъжат та се пукат, а лумпенът вярва ли вярва в светлото бъдеще и търси избавителя.

Точно с Хърватска уцели гредата. И тогава доходите им бяха поне два пъти над нашите. А нашето си беше имотен балон, който на следващата година гръмна.

Така е. Наливането на пари в пенсиите кара търговците спекулативно да надуват цените. Ако забелязахте много преди войната след като дадоха на пенсионерите ковидни цените тръгнаха нагоре веднага. Мафията веднага поиска да прибере тези пари...

Дянков е един неграмотен боклук, разбира от икономика колкото хванат от гората, да си пелтечи глупостите, никой не му обръща внимание