Двойният убиец от Костенец още не е погребан, чакат се експертизи

43-годишният Стоян Зайков се застреля със самоделна пушка на 29 май

Обратно в новината

Коментари - Двойният убиец от Костенец още не е погребан, чакат се експертизи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички загинали са жертва на системата ,която сме изградили в продължение на доста векове и която възприемаме като съвършенна форма на балканската еволюция ,противоречаща на здравия разум .има ли начин ,да накараш човека да мисли и чувства в най-висшата степен и да действа като напълно осъзнат индивид . според мен бг философия става все по-куца и неглижирана ,направо безотговорна ,съдейки по финалните резултати на всички нива -политици,елит,общество са изгубени в суетата,снобизма и безхаберие .много малко хора се опитват да докоснат истината ,а без нея накъде ? под кривата круша и белите хакери .чудо на чудесата .и бай ганьо най-доволния от всички ...

Системата, в която насила ни вкараха преди 75 години, ражда чудовища, но не сред обикновените българи. Този случай беше поредната лъжа, бързо намерен удобен обвиняем, който беше самоубит, за да не разваля милиционерската версия. Преди да се потапяте в дълбока философия, се заемете с криминалистиката.

на сляп ли се правиш .животът е осмисляне и философия ,като ги няма ще четем САМО криминална хроника и статистика . да не би в Бг да живеят само роботи и полу-роботи ?

Нещо не схванахте с цялата си дървена философия :). Не се правя на сляп, а на всевиждащ :) Преди да разсъждавате върху престъпленията, трябва да сте сигурен, че знаете какво и как се е случило. Иначе виждате лъжи и всичките Ви философски разсъждения се основават на лъжи, следователно са безсмислени.

43-годишният Стоян Зайков се застреля със самоделна пушка на 29 май, която сам си си я издялкал от скука !

Какви експертици бе...смешници! Толкова некадърни и безполезни хора има в държавните структури, че....

Портрет на съвременния българин - ето го, до какво води еволюцията на "чов. вид"!