17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народ, който десетилетия си затваря очите пред золумите на тези "българи", раждащи на 13-14 години, сякаш са по различен наказателен кодекс, които не плащат разходи, които си продават децата, които пътуват без пари, които минават от клас в клас без да могат даже да четат, които точат здравната каса и социалните разходи, които влизат по нощите по чуждите къщи, които обират реколтата на работливите стопани, такъв народ си заслужава съдбата. Защото е страхлив и безхаберен и си заслужава съдбата постепенно да се превръща не в държава, а неуважаван от никого сбириток.

Докато монгалите на се научат или не ги научим , че за да получаваш пари трябва да работиш, а преди това да си грамотен, че трябва да си плащаш сметките и раходите ще е така

нали си е тяхно какво ви пречи да го продават

И да триете, на всички е ясно каква е "двойката от България"

Това не е новина, а констатиран факт Уважаеми журналя, тази схема , както и каналите за продажба на бебета в Гърция е отдавна установена! В Гърция има квартири с хазяи, които посрещат бременните и ги израждат в гръцка болница, следва нотариус за отказ от дете и продажба! Рашков ги знае тия схеми! Дописниците, бъде по - задълбочени!

Викаш, ако не даде фира за органи, може и да си уреди живта при новите родители.

Те комунягите искат да продадат България на Хохлите,вие че едно бебе си сменяло родителите на проблем го правите.Реално едно бездетно семейство ще бъде ощастливено след хиляди мъки и перипетии,а друго семейство ще свърже двата края.Пише се по темата със хиляди статии,но никой не казва истината.А истината е,че при такава сделка,държавата не може да вземе и стотинка данък от сделката.Ама ако зделката е ,,законна" тогава държава ще продаде детето и ще вземе парите.Всъщност парите винаги се крадат от държавни служители.Винаги.

Язък щеше да е един швед по малко.

От коя боя са?

Трагедията тук е че хора с възможности не могат да имат деца и прибягват до отчаяни методи да се сдобият с такова. Жалко за детенцето, щеше да му е по-добре с осиновителите му

Тези ще да са от РСМ малцинството в България. РСМ нямат ли фондове за интеграция, за да си ги вземат и облародят.

Ти вече си продаден на руското посолство за жълти копейки. А да подкрепяш бизнес с търговия и трафик на деца, само подсказва нивото на морала ти.

Не всеки е създаден да има деца. Щом не става, има причина.

И сега кво още едно циганче по сиропиталище и след някоя година бандит

сигурно има и причина , ти да си идиот

България щеше да е чудесно място за живеене, ако ги нямаше циганите и мюсюлманите.

на далавера си е! 5 кила за 19 000 € си е 3 800 на кило!