Двоен стандарт: Лидерите на ООН се събират без здравен паспорт и ваксини

Генералният секретар на организацията, каза че не може да изисква сертификат от президентите и премиерите и да играе рола на полицай

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще прогледнат...ама късно...или надали...

Ей. го долното лицемерие и фалш! Заврете си "ваксините" в задника!

Какво да очакваме от проруски сайт?Само дезинформация и лъжи.А какво става с Мунчо пРезидента и останалите руски кавали?

Ваксините са за овцете. Маркиране(ЧИПИРАНЕ ) на стадото. Ако имаше вирус първото нещо е да се спаси елита.

Да ги нарекат тях плоскоземци вярващи в конспиративни теории с алуминиева шапка на тиквата!

Само след 6 месеца ще отменят Ковид паспортите. Защото ще умрат десетки милиони ваксинирани европейци.

Ню Йорк Таймс и те ли са проруска медия? Заслужаваш си съдбата.

И антиваксъри! Най-глупавите в Европа! Що мълчите ве тролове?

Какво искаш да направи редактора ? Да ваксинира разбониците в ООН-то или да се самоцензурира и да прикрива разбойниците от ООН-то ?

Значи истината не е мотивираща? Да се отворят очите на хората, за някои неща, не е мотивиращо? А аз може ли да попитам защо хората трябва да бъдат мотивирани да се ваксинират фанатично, на всяка цена и с всички средства? Може би ще ги мотивираме като заметем истината под килима и крием новини като тази, за да могат те да получават само "правилната" информация. Нещо, което в момента се практикува и без друго от повечето медии, в условия на тотална цензура и ковид диктатура.

Защо след ваксинация може да се залепи монета на мястото на вкарването на ваксината ? Магнитни частици ли вкарват ? Защо вкарват ДНК от маймуни и човешки ембриони ? Това го пише в кратките характеристики на Астра Зенека.

Тоя е турчин

Сестра ми работи в кръвен център. Има забрана за вземане на кръв от ваксинирани. Какво означава това ? Ако всички пълнолетни лица се ваксинират , кой ще дава кръв за децата ?

не може ли , така и така са се събрали, да ги ваксинират. пред представители на съда в страсбург и независими медии /и китай, и русия, даже и талибаните да пратят наблюдател/ тогава може би ще повярвам за 'ползата' от ваксините

Dir какво общо имат с ООН овца такава?!

Ха ха добър опит ама не сме чували по света да има железни монети. Я пробвай с банкноти те имат метална нишка. Може да ти се получи.

Това е ясно. Какво правим 2023 като излезне едно листе което казва, че са супер дупер полезни и нямат странични ефекти...

графенов оксид?

SARS COV 2 не е изолиран, сниман, наблюдаван. Това означава че всички мерки трябва да отпаднат незабавно. Няма нито едно доказателство за съществуването на Covid19. Няма нито една аутопсия доказваща Covid19. Дори аутопсиите са забранени. В смъртните актове не пише починал от Covid19. Защото няма такъв вирус. Въпреки тези факти милиони българи се инжектираха без да имат възможност да съдят убийците си.

Добре кажи го на чекина на летищата.

Няма да излезне такова листче. Ще има масов мор сред, ваксинираните, обчеглави тъпоумници.

Пфу да не съм ваксиниран!!!

Това са актуалните препоръки. Ваксинираните могат да даряват. Как мислите това се случва в страни с 70-80% ваксинирани? Изумява ме, че медицинско лице (ако е акуратно името) разпространява такива полуистини. "Експертният съвет по Трансфузионна хематология обсъди и прие срокове за отлагане на дарителите след ваксиниране за инфекцията Covid -19. След ваксиниране се препоръчва отлагане от 28 дни. Категорично не се допускат за даряване кандидат - дарители между двете дози на ваксината. Тези срокове следва да се прилагат до постъпването на официални препоръки."

Защото отговорът е очевиден, а именно: Всички Говеда от стадото да бъдат маркирани подобаващо! До последното! Ваксинирай се, народе!

ковидОвцете дали изобщо могат да си направят изводите?!

Ще видим, аз не смятам че плана ще приключи толкова бързо...

Робите с иглите са много тихи нещо???

Ясно е че тези по върховете няма да се ваксинират с отровата. Ясно е че набодените дебили ще пукат здраво обаче си мисля, че може би това измиране на тъпаци е необходимо за да се спасят останалите. АКо бяха спретнали една война прости и умни - всички заминават, а сега се дава някакъв шанс на разумните да не се ваксинират.

Причината е по-обша - ООН отдавна никой не го бръсне за слива. Да сте чули за някакви решения и действия на ООН ? - точно така, не сте, няма и да чуете.

Земята е плоска, илЬОминатите управляват света, бахти тъпака си.

Много ясно. Никъде няма пълно изискване за министерства и администрация да са ваксинирани. Фон ден Лайден не си е ваксинирала деца и внучета.. Същото с политици , които обясняват за локдаун от плажовете и курорти .. Звездите не се спряха от пътувания и снимки.. само стадото хипохондрици седят с маски в мазето с дистанционно в трепереща ръка и сменят канал след канал с надежда...

трета игла за цялата пасмина веднага

Цъкат минусчета и не смеят да се обадят.

Да му мислят глупаците, дето се боцнаха. Ако догодина ваксината е 3 пъти мандръсане в ауспуха - пак ще се навият, за да са в тренда и да илядят....

За мен е ясно едно - отвратителна работа скалъпена от лицемери. От една страна агитират хората да се ваксинират, за да могат да отидат на кръчма или да пътуват в чужбина, а от друга на един президент копче не могат да кажат. Той, ако иска да отиде на такъв форум, трябва да е наясно, че правилата са еднакви за всички - или се ваксинираш и отиваш, или пропускаш седянката.

на следващата среща картонче с 5 игли ли да представят?

Всичко е икономика. Ваксините не предпазват от заболяване а само за евентуално лека форма. Все тая, личен избор в България . Ако бяха толкова вредни , европейците , а те са доказано по умни и богато нямаше да си ги сложат.

фда отхвърли третата игла на тея боклуци, има светлина, а чичо джо е като посран, пак, като след афганистан.

Е защо, средностатистическата евроеденица, най-фанатично се набожда с трипъл маркер.

Чиче, заеби тая скалъпена статия. Кажи къде е чистата култура която може да бъде поръчана от всеки акредитиран институт за необходимите изследвания? Аз за такава не знам... Има само 50тина мътни SEM и TEM снимки

Какво? Дай подробности моля

Е могат, защо да не могат. Но най-добре ще го разберат, като започнат да развиват загадачни нови болести. Пак ще обясняват колко е хубаво да ги боцкат, нн вътрешно вече ще бъдат, непоколебимо убедени.

Да, всички ги виждаме... Роби, запрятайте крачоли и коленичете на господарите си да им целувате краката. ... Като си предадохте така лесно свободите, скоро ви чака бруталното събуждане.

https://abc7news.com/amp/fda-booster-shots-covid-vaccine-full-approval-vaccines/11026705/?twitter_impression=true

Сега гановците на запад ,първи се ваксинираха под строй,защото тъй им казаха. И имат много голям коефициент за интелигентност,а именно 0.001 процент. А президентите и разни други политици с по 200 процента коефициент за интелигентност,просто излъгаха телетата .

Защото няма кой и как да ги накара да се боцнат. А и не са луди.

Не пишете коментари,а гледайте брифинга на Кацаров за заразените и починалите. За по-голяма сигурност освен маската слагайте и шлем. Сложете се трета и четвърта доза за по-голяма защита. Напишете завещанието и направете застраховка Живот защото ще умрете до 1 година. Амин.

Can’t see how the Food and Drug Administration can say yes after this (although technically it can). Make no mistake, whatever happens next, this is a massive, massive hit for Uncle Joe and two-time Heisman winner Dr. Anthony S. Fauci. And with no boosters, the vaccine failure will become more and more obvious in a matter of weeks.

Който е с фиктивна вакса, ще живее.

Земята е плоска и не се върти. Човека не е произлязъл от маймуната,а е създаден от Бог. Не са летели до Луната и Марс. Има Кемтрейлс. Има извънземни. 11.09 е вътрешна работа. Няма Ковид 19. Ваксините са чипове за проследяване. Големия рестарт е в ход. Това в момента е началото на Новия световен ред.