Двете послания на Пашинян към Путин - оръжия и пари

След срещата на върха на Евразийския икономически съюз Сочи на 14 май

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разпадна се евразийския кенеф! Първо Украйна, а сега и Армения!

И кой е от "кенефа", русият синеок Путин или брадясалия като талибан арменец. Без Русия Армения е загубена, срещу Азербайджан е безсилна, вече опитаха, но се върнаха под руското крило.

Който само кенефите гледа..спец е!?

статия за комунистически малоумници

Пашинян в Китай ли е?

Аааа забравих, че вече не сте комунисти, а православно-правоверни антисоросиди!

че след туристите идват зелените човечета и референдуми.

тгурците гръмнаха военновъздушната база в хаме, сирия! унищожено е почти всичко, плюс 80 руски и сирийски специалисти!

и??

Остави да се порадва, загинали са хора, някои с кръв се хранят.

аа, нищо бе! то не е първица, та вече всички свикнаха! проблема е, че тоя пашинян трябва май да си търси друго другарче щото раша явно не става за нищо, въпреки грандиозния парад в москва!! аа, и индийците се указаха прави, като отказаха оръжейните сделки с раша! российското въоръжение наистина е още в средата на миналият век!

USA са велики,правщт бургери XXL + kola безплатнооо!България е велика инжинерна сила,правои чушкопеции,колелета с части от Китай ,лютеницаа!Иновативна стана сме правим сирене от палмово маслоо и си имаме ФИКИИИ и АЗСИЧОО!Оо напред сме и с генното инжинество имаме бургаски БАТКИ и Очитеее дето лови рапании!Муха хааа кученцаа смешниии с дълги езичетааа

Армения е не по-далеч от сърцата и интересите на руснаците отколкото е България. Доста по-близо е дори. А руската политика към Армения показва всъщност какво е желаното от Русия състояние на взаимоотношенията с България. Кръвта ми просто се смразява.

Аз обичам черните USA к а к а м а нг и и и султанските бъстуни да се нижааа,на коловете като червен домар!

С такива съседи като Турция,арменците се сетиха,че им трпбва стратегически партньор с военна мощ и влияниее!Браво,много добрее,колкото повече хората се сбират около православието толкова повече хамерика ще беснее!

кви пари бе батко Пашинян...те от тез санкции към 80млн са на купони ти трябва да им даваш пари хаахахаахахаххааххаах.....рубли нет......

На купони сме ние бе селташки бърдук от най-бедната, най-корумпираната и с най-висока смъртност държава в Европа. Докарана до ликвидация от боклуци като теб

ми отивай в Русия бе червен паразит нещастен...иди... там е много богата и развита страна...около 5 пъти е по-богата от Щатите...хгахаххааххахахаа....докова манта нещастна....ние сме в ЕС и вие нкомунягите никога няма да промените това...марш в газката с бризента и газ към баира...хаххахахаха....

На купони си ти некадърно червено говедо. Марш в Сибир да търсиш щастие.

Я бегом при султана и про оджата да та натегне,че нещо много си се олабил словесно!

Купоните са по-близо до теб, Ню Йорк.

Глупак, от 7-8 г. има бум на раждаемостта в Русия. Всички млади семейстава са с 2-3 деца. Курортите в Турция са 99 % само млади семейства с деца. Самите те казват "дават ни много пари и безплатно пътуваме" . Не мисли за "бедните" руснаци. 90 милиона са на помощи в Америка !!!!!!!. Тъпанар.

Тази статия е писана като че ли от някакъв имбесил

Ако не беше Русия, досега и арменци и грузинци да са потурчени , да не говорим за нас българите

Вярно е това и намирам,че макар и късно се усетиха армениците,че имат много добри исторически спомени от Турските си комшии! Сега е ред и на Грузия и ще стане великолепно!

посланието на маалата към Путин е едно: Путин освободи континента и островите от европата! Иначе ние ще те освободим от комплексите!

Арменците нямат бъдеще без Русия и имат късмет, че управниците им си дават сметка за това. Същото важи и за България, но за съжаление наш'те управляващи "умници" насила ни водят към гибел. Не съм уверен дали понастоящем наброяваме повече от 5 млн. население.

те и укрите много се надяваха на запада но получиха само мизерия също като българското племе

Арменците нямат избор - ако не са турците , ще са руснаците. Пък и то едни туристически обекти, ум да ти зайде. Значи руснаците са такова стадо , което чака Путин да им каже къде да прекарат отпуската си.

колко интересно, колко вдъхновяващо. Верно трудно е в днешно време, трудно е за нашата левица, която е забравила що е власт да се мъчи да определи българия към Евразияа, но поне за начало могат да изпратят там децата си да се учат -Русия е много напредничева страна - погледнете оръжията ѝ, тя изпрати първа човек в космоса. Само се чудя защо синът на Корнелия нинова учи в САЩ, а сега работи в банка на Рокфелер, а синът на Десислава и соцдепутатът Свиленски - биологичният му баща, соц депутат - те са за Русия, а не за САЩ, а децата им в САЩ - как е възможвно?

Слава на Русия ! Авторът да го ДУ ха !

На снимката виждам мазен брадат гей, застанал до жуже.

Арменците са исторически съюзници на Русия,турците са ги избивали ,защото са помагали на руските войски,освен това са християни,с много силно лоби в целия свят,във Франция дори по-силно от еврейското

Евразия е хубаво нещо...още древните римляни са правили походи да завладеят Армения, партите и да смачкат самочуствието на самия Митридат и най вече да му вземат парите. А от Германите в тези диви гори какво е можело да вземат...най много да изядат един як пердах.

много силен анализ! пропуснали са само да кажат, че казвайки добър ден, ония е имал предвид, че в сахара ще е жежко, а когато путин накрая казал буд здоров, означава, че в армения е нямало никакви протести, и всичко ще си е по старому! смешници!!

тоз откъде го извадиха?

глупава, силно манипулативна статия. Арменците са пресметливи тарикати, гонещи неистово интересите си, но такова сладниково описание на срещата и множество хипотези какво всъщност било, води само до един извод: манипулация-пример за лъжливи новини.

А какви надежди възлагаха десните хора на този Пашинян.......))))

Какви, че САЩ ще им подарят съвременно модерно оръжие и ще застанат срещу Азербайджан заради тях. На това се надяваха и грузинците, че американците ще обявят война на Русия заради тях, наивници.

надеждите са за тези,които нямат цел ,стратегия ,смелост ,конкурентноспособност,т.е за неразумните роби .