"Двете лица на Румен Радев" скара българското президентство и германското "Дойче веле"

На държавния глава било отказано право на отговор за публикуваната от медията статия, която не отговаряла на професионалната етика и журналистическите стандарти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дойче Веле и обективност ... Къде отивате? Че и право на отговор :)))

Напълно нормално поведение от Дойче Веле. Те не обичат да не са прави.

ЦЕНЗУРА !!!! Ето ви за пореден път лицемерието на запада!!!

САМО ДА ВМЕТНА! Няма германско дойчевеле! Дойче веле е рупора на американския конгрес финансиран изцяло от Америка! Няма какво да се кривите! Дойче веле - американски моделр на гьобелсова радиоточка!

Хе хе! Радев сега ли разбра какво представяват Bild, ДиВелт и Дойче Зеле?! Всичките тези "медии" са на издръжка на хамериканското разузнаване.

Производители: Родните картофи ще поскъпнат двойно тази година

не, Радев сега разбра,че червения му задник се вижда отдалече, даже от Европа

Ааааа, тоя го знам! Президента на най-долната прослойка в обществото ни. Няма такъв мазен двуличник.

наакаха ли те ЕвроАтлантическите Партньори?!

Роботническо дело распространяваше по-малко пропаганда от Дойче веле.

Как смее някакъв си български президент да иска право на отговор от великото Дойче Веле? Тази медия е светая светих на пропагандата - съдържанието се определя лично от Вашингтон. Няма как написаното там да не е вярно :)

Мунчо трябва да бъде съден за национално предатество и нарушаване на конституцията. Той сложи канадския неграмотен педал да унищожи държавата.

велето са разкрили резидента и някои от лицата му

Ха, Дойче веле -синоним на лъжата , боклуци!

Да, а през комунизма бяха символ на свободата, какво падение!

...а твоя задник кафяв ли е ?!

Тия са толкова говорители на евроатлантическите партньори, колкото и кафявите медии на Нидялку - тиквения ибрикчия.

президенти ли стана тая работа ???

Радев е политически обременен с БКП -БСП. Това е. Едно говори пък пред НАТО, друго за ЕС и трето в БГ.

Дойче веле отдавна е подчинена трибуна на либералстващите адвокати на войната в Украйна и насаждането на мултикулти из Европа. Подобни типове няма как да харесат Румен Радев.

Дойче веле и Свободна Европа - пропагандаторски медии, финансирани от САЩ и обслужващи тяхните интереси! Това и децата го знаят. Така че не е изненада че когато някой не им играе по свирката - го критикуват. Защо нямат нито една статия, критикуваща послушния Просто Боко Банкянски?

мА КВо се занимава с тия дойче зеле... те са си отявлени глупаци и си пропагандатори на неофашизма

Caмo заглвието kaзва вcичкo!

Зеленият чорап е възмутен от свободата на словото. Да се закрие немедленно тази пропагандна медия Дойче веле!

е политически обременен с Владимир Путин. Това е факт, който е ясен на всички. Именно с руска подркепа дойде на власт. Да не говорим, че като военен това си е чиста проба държавна измяна, подлежаща на военен съд. Не съм сляп поклонник на Дойче Веле, но фактите са очевидни..

Президентът ни е двуличник от класа. Всички помним поклонът му пред жертвите на комунизма тази година, при все че пенсионерските гласове вече не му трябват. Иначе си крепи петата колона и защитава косвено самозабравил се диктатор, нахлул в съседна държава.

Бе не знам крив ли е прав ли е Радев, едно ли, пет ли лица има, но DW e помиярник, нейде в среда на класацията за жълто-лайняни медии, със сигурност доста по надоле от ШОК, МОК и другите парцали!

Много ми е интересно защо ДИР публкува дългото и напоително писмо - отговор на Радев, но не и превод на статията? От една страна ДИР обвинява Дойче Веле в едностранчиво интерпретиране, а от друга правят абсолютно същото. Не съм адвокат на Дойчета Велета, но когато човек сочи сламка в чуждо око, първо да види гредата в своето!

Нали! И като помислиш, че през комунизма хората мечтаеха за свобода, а сега след 30 години свобода започнаха да мечтаят за комунизъм или друг вид отговорна еднолична власт, близка до диктатура.

ХОРАТА ВИДЯХА, ЧЕ РАДЕВ Е ШИЗОФРЕНИК И ГО ОПИСАХА ВЯРНО. А МУНЬО СЕ ПЪРДИ ОПС СЕ СЪРДИ. АКО ЩЕТЕ ФЕРМАН НАПИШЕТЕ, ТОЙ СИ ОСТАВА АСКОВСКИ ЦИГАНИН. ПИТАЙТЕ ГО НА КОЯ ДЪРЖАВА СЛУЖИ? ИЛИ В КОЕ ЗНАМЕ СЕ Е КЛЕЛ ЛАЙНЬО?? ЕДИН ПОЛИТИК НЕНАВИЖДАМ И ТОВА Е РАДЕВ И НЕ ЗАРАДИ ТУЙ, ЧЕ Е РЕДНИК ИЛИ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ, А ЗАЩОТО СЪСИПА БЪЛГАРИЯ. ДА НЕ ПИША КОЕ Е СЪСИПАЛ.

Да добавя, че щом DW плюе по Радев, това авоматично ми добавя немалко симпатии към него!

Много са прави от ДВ, този не е президент а простак платен от Раша.

Дойче зеле е на двойна хранилка. Живеещите в Германия, независимо дали са германски граждани са длъжни да плащат данък за издръжката на зелето, националното радио и симфоничния оркестър. По 350 евро на семейство на година. Отделно Дойче веле се издържа и от ЦРУ.

Дойче Веле, не променя факта,че нашия президент няма ниво,скован,ограничен,изостанал ,не може да се впише в международната политика и като резултат нищо не е направил за България.Ние си го наричаме Мунчо, а защо Дойче Веле били казали,че е двуличен.

Какво да мечтаят, тя е реалност. Имаме си и цензура, единствена права линия и гледна точка, голям брат и каквото се сетиш още... Имаме си и враг, който сме длъжни да мразим, а да се кълнем във вярност на господарите :)))

Кафявото е символ на фашизма

DW - свободна медия? президент Радев и екипа му нещо са се объркали. DW е един от рупорите на 'правилната' политика.

Правилно са забелязали, че льотчика е еманация на шизофренния двуглав орел от сатрапското знаме!

Бай Ганьо на екскурзия в Германия. Немците видяха, че Ганьо е сложил фалшивите машини и иска да изкара БГ от ЕС и НАТО и курс към Русия па камо ли ние ли не знаем истината... Цървула не трябва да си показва носа от президенството.

Много плаче потника,всички на запад знаят че е двуличник

Радев е направил огромната грешка при стъпването на немска земя, че не се е заклел публично във вярност към господаря и не е заклеймил врага.

Дойче Зеле е долен жълт парцал и не си заслужава труда да се опровергават измислиците му !

Revoliucia shte ima ili v Moskva ili v Briuksel.

ний ромите в българия нещем нит румен радев нит бойко нит ахмед доган нещем нит българи нит турци да ни управлиават исками ний да управлявами!!! ако не ни дадети власта и българиа ша са организирами и ша са махним сичкити роми от българия до един!!!! посли да ва видим ша ривети за нас ама нас няма да ни има тукее

Много професионален отговор към продажната медия Дойче Веле

Свободна и демократична медия? Хахха. с ДВ не бих си избърсал и д-то. Тия са пълни циркаджии, немската пропагандна изтривалка на либерастките къргове.

Ама тва ли са нашите съюзници, да не ни вярват за нищо ?? И ние няма да им вярваме тогава

До кога Мунчо Решетников ще е президент ? Не е ли време да си ходи?

Радев е бурсук.

от ДВ от години заливат България и всичко бългаско с помия. Крайно време е специализираните институции да ги забранят !