17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ришкия е счупен отвсякъде. Чистп нов път(хидростроен) на 5-6 години грубо с брутални ями по цялата дължина. И то след ремонт това лято. Някой е избегнал дупка в завой(или на почти прав участък) и се е получило удар в насрещното.Просто там. Няма как да минеш оттам и да не се разминеш на косъм с поне една такава ситуация. Понякога лошата дисциплина носи жертви, а понякога е друго- с такива лоши пътища....

Единия е бил невинен, жалко за човека...

Удри муйо....

Турските тираджии знаят, че ДАИ им искат рушвет така или иначе и затова си карат както си искат. гледали ли сте клипа с даяджията " Йок кърмъзъ пара, маави,маави пара "?

След Вълчин в посока Карнобат е прав участък след доста дълга серия завои. Явно единия се е унесъл и е заспал. А Ришкия проход си иска разширение. Той е много по-лек от Обзорския, а от Шипка да не говорим. Затова много тираджии го предпочитат.

243Win

Ако някой знае случай на глобен за висока скорост чужденец, да каже. Турци, румънци и всякакви други идиоти карат със 100 в населени места и със 150 извън тях, защото знаят, че българския КАТ за никакъв чеп не става и няма да ги глобят за скорост. За друго може да ги глобят или да им приберат рушвет, но за скорост им е разминава.

Аз съм още по-убеден в това ,което пишеш ,защото днешните КАТ-аджии САМО СНИМАТ ...НО НЕ СПИРАТ. Важното е БЮДЖЕТА ДА СЕ ПЪЛНИ с глоби,ама после ,след ,като те снимат ,може и два-три месеца да те ..."ДИРЯТ" ! Я "издирят",я намерят ...я не. Водач съм от 1973-та...активен при това...По времето на "лошият -тоталитарен социализъм" ...въобще не беше така. Вярно някъде в началото на '80-те се направеха някакви опити за монтиране на камери -стационарни, но се убедиха ,че ефекта е ...НУЛЕВ. Останките на тези "съоръжения" с размери на селски ,външни WC-та още стърчат оглозгани от времето на доста места . Ефективността на ВСЕКИ КОНТРОЛ е в СВОЕВРЕМЕННОСТТА И НЕИЗБЕЖНОСТТА на санкцията при регистрирано нарушение ! Т.е...НА МОМЕНТА !

По-важно е, че е незаконно да използваш глобите с цел приходи, а не като наказание. Това е резултат на 10-г управление на неграмотни, тъпи мутри. Те работят рефлекторно - свикнали са да грабят, така и използват глобите - за грабене.

Нали КАТ увеличиха глобите,защо пак стават катастрофи !

КАТ не определя глобите

243Win

Защото КАТ не глобява чужденци. Поне за скорост не ги глобява. Те го знаят и карат като луди...

Защото катастрофират онези, които глобите не ги ловят, колкото и да са големи. А онези, които не катастрофират, просто пълнят бездънната каца, наречена бюджет, независимо че няма шанс да предизвикат катастрофа. Все пак, глобите са предназначени за живите хора. Колко може да се изкара от мъртвец?

Не знам тези как са карали. Знам, че от Извор до Търново, тировете карат с 120-130 км в час независимо български или турски. Не знам дали занаят каква им е разрешената скорост, дали познават знаците и дали знаят Закона за движение по пътищата.

Стига си писал глупости...130км TIR

Че и повече !

карал ли си със 120 и отзад да те натиска тир, ако не си го виждал, не пиши!

130 е нереално. Не съм карал, както ти казваш, предполагам че и ти не си карал, измисляш си. Плюс не скоростта е пречина за сблъсък, тя е причина за последствията.

Абито е заспало...

Карам през ден из цяла българия и други като турските тираджии НЕМА!Изпреварвания,клаксони,дълги-къси...бе чудо!

Кога най - после ще оправят и модернизират БДЖ? Както аз, така и много хора не желаят да стават жертва на войната по пътищата, която изглежда няма да престане скоро Наливат милиарди в инфраструктура, или по- точно грабят необезпокоявани

но все още не са намерили подходяша компания с добра комисионна

де ти компания да налива стотици милиони или няколко милярда, само и само бурсуците като теб да искат билетчето им да е 50 стотинки!?!

Винаги съм се чудил, тировете като карат така безумно по нашата територия, какво се случва, ако премерят сили не с автомобил, а с друг тир. Та, ето какво се случвало ...

Вече не сензация. И отсъствието на държавност, макар и да се вижда най вече в тези безумия на пътя, се отразява по същия начин във всички жизнени сфери в държавата. Плевелите и бацилите се разпространяват във всичко и навсякъде, та чак до върховете на властта, напълно необезпокоявано от нищо и никого. А това се толерира от победителите в т. нар. Студена война. Ясно е в чий интерес.

Турчина е виновен.

не бе!!!

Ще го бесим ли?