17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който стане попечител, той ще управлява наследствените шекели ...

"Чифутски неволи" или "Чуфутите също плачат", някой от тез сериали ще да е .

Добре, че момчето е оцеляло ама щом това племе са се размърдали, задължително иде реч за пари. Много пари. Един от източниците е поне по милионче за глава загинал роднина, а пряк наследник е момчето. Щом евреина си е мръднал г...за от Израел и е отвлякал детето с частен самолет е ясна работата. То ще страда най-много. Приятелчетата в Италия, деди го е отвлякъл в Израел ... еврейски му работи!

Сигурно е наследило имоти и пари и затова се карат.

Може да е и заради финансови изгоди. Застраховки, обещетения.

Израелският дядо -фарисей има право. Ако Ейтан остане в Италия има риск да се еманципира от левитанската секта и да не чете и слдва Талмуда и така да загуби Авраамовата вяра.

Мноу фажна нувина за нас българти. Сичкуй ТТ СМРАД Дрис сий чуждупоклонническа. Как ут нивируятну дисциплинираната и уредена срана Швайнцария дете бива отвлечену и откарана в трета срана без дукументи. И Швайнцария едва ли ши усъдят някуй.

някой чете ли заглавието? Дира имате ли редактори или копи пейст и толкова. " Кой ще се грижи по-добре момчето? " нещо да ви липсва?

Двете семейства трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да са еднополови! А детето, странно защо, се оказва баш еврейче... Там е бъдещето, геносе!