17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бил груб служителя, абе служителчето, мама ти дееба смотана, ЗА КВО ВЗИМАШ ЗАПЛАТА БЕ БОКЛУК ! И КОЙ ТО Я ПЛАЩА БЕ ТЪПАНАР НЕЩАСТЕН !

че търсите отговорност от изпълнителя е ясно! А дали междувременно да не накажете вашия служител?!.. или и него трябва да търсите?

Идиотизма и простотията на булгаристанеца са вечни. Да е жив и здрав тоя боклук от общината.

Във боколандия, това е съвсем нормално...

Продажна брюкселска администрация, воняща на гнилост и разложение.Изтъргувахте си постовете, подменяйки вота на избирателите! Да не съм чула,че само на Балканите може да се случиподобно нещо! Вие сте пълен провал и голям позор!!!

Мазохисти скапани, Отървете се от Герб.!!!

Баси идиотската държава, дежурните в полицията наистина са много груби нещастници, и в същото време редко прости! Разбира се че трябва да съдите общината

Нищо чудно че този дето е вдигнал телефона –(той пак като го е вдигнал) e бил груб.Всички там са се самозабравили. Нарушено му е спокойствието. Отворила му се е работа на човечеца, как няма да е груб. Всички от това свърталище на хрантутници наричано община трябва да са в някоя каменна кариера с кирка в ръка.

Видими резултати ??

Съдете ги, иначе никога няма да се научат

То пък в боколандия един съд .....

Мога да кажа, на този малоумник само дано те последва същата съдбица като тези две дами и като ти се случи нещо лошо да серат върху теб урот такъв

Отношението към незрящите във Варна е най -показателно на новозавършената пешеходна зона на ул Цар Симеон Първи . Поставиха се пътеки със плочки,които да водят незрящите от двете страни на улицата .Цветя,кашпи-тана хубаво и безопасно .Да,ама не! Веднага рестолантьорите на р-т Черната овца -предполагам ноомер 23 или 21 на същата улица поставиха два реда маси върху пътеката за незрящи,па и тенти за красота наредиха. То тентите на никотго не пречат ,ама един незрящ човек се беше спрял пред масите и се чудеше на къде да върви .Помогнах му да заобиколи,но не е там въпросът-Защо никой не надигна глас срещу това,няма ли съгласуваност м-у инстанциите Ако е толкова належащо да да има маси навън,защо тогава се поставиха тия пътеки за незрящи ???Същото се наблюдава и с изградените велоaлеи-и те пречат на ресторантььорите да се развихрят и се разполагат върху тях-погледнете срещу икинимическия техникум и ще се уверите. Явно няма съгласуваност м-у различните инстанции или някой си затваря очите . Хубаво би било да има публично опровержение от ресторантьорите -нека да разберем от тях, кой не си е свършил работата,та им дал да затворят пътеката за незрящи

Как е възможно от 112 да пренасочат хората, които им се обаждат за животозастрашаващ проблем, към общината?!? От 112 би трябвало да координират действията до обезопасяването, ако трябва, да пратят полиция.

Изродът предложил на сляпата да напише оплакване уволнен ли е?Защо се назначават такива хора на работа заплащана с пари от нашите данъци?

Да за ровят и дупката на кръстовището до техникумите на бул. "Сливница", като са толкова чевръсти. Тази дупка е там от поне 5 години - точно до светофара.

Заспал народ, слаба държава.

Българийооооооооооо... за тебе ази ще умра.

Ако имаше европейско финансиране и фирмата беше взела 1 - 2 милиончета за поставяне на пътния знак, непременно щеше да е обезопасено. И общината щеше да гушне половината пари.

Варна - кочина ,огледало на българската некадърност и небезопасност - във всяка каквато и да е работа!

То да беше само Варна. Кочината е навсякъде.

Някакви паднали в дупка, голяма новина. Нали не са умрели. Следващия път да гледат къде ходят. Кой знае колко хора са минали и не са паднали, ама за това никой не пише, само гледат да плюят по общината. Кка искате да се оправят нещата ако не се копае?

Визират слепи. Трудно могат да гледат.

Ей го първия типичен българин - когато нещо лошо се случи на някого - той сам си е виновен. ВИНАГИ. А самият той само мрънка, че все някой друг му е виновен. Наистина се надявах, че поне под новина за НЕЗРЯЩИ, няма да видя коментар "да гледат къде ходят", ама ей го на...

Педерас!

Ти циганин ли си бе?

Дежурният хрантутник в общината уволнен ли е?

Не, не е. И няма да бъде. Защо ли? Защото така.