Две комисии одобриха закона на Симеонов срещу шума

Предвижда се забрана между 23.00 и 8.00 часа, както и между 14.00 и 16.00 часа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този закон ще действа за туристическите комплекси определени като за отдих от съответните общини.

министър да е против законите, да пледира да не се спазват законите. Явно мафиотите ѝ плащат. Иначе е невъзможно. Яко плащат - гледам че и водещата на "Лице в лице" Ризова и тя плаче от екрана за младите - да се повеселяли. Ама ти жена ли си на възраст, майка ли си - веднъж я видях с тинейджър на улицата - ак ти е син ще го пуснеш ли да се весели точно там които оплакваш - лее се дрога и евтин алкохол, разюзданост. Или хал-хабер си няма от такива заведения или ѝ се плаща яко. От тези заведения ли се пълни хазната от туризма - заблуждават хората и това го прави министър и водеща от екрана. Но парата, парата-а-а.....

излиза според теб че сме бедни, а най-бедните са собствениците на увеселителните заведения на плажа. Не знаеш ли, че точно тези заведения дори и ресторантите в София и по-големите градове са мафиотски. Освен в селата и най-малките градчета всички заведения са под крилото на мафията. Само Ангелкова се прави че не знае.

Ангелкова, колко взимаш за да защитаваш мутробарока по черноморието? И Симеонов не е много в час ама в лудостта си прави и хубави неща. Омръзна ми да чета как разбираш ли щял да се провали туристическия сезон. Ми да ви кажа - не ми пука. Нито имам хотел на морето, нито къща, дори бунгало нямам. Нада - нищо. Така сме и 99% по Българите. Тия "хотелиери" , които са собственици и те почти всички са мафиоти, като се почне от пост-комунистическите отрочета и се стигне до мутрите от прехода. Евал съм ви. Поне Симеонов да ви заглуши малко наглостта.

Права е Ангелкова да иска изключения за някои места. Защото според снощното сравнение на Симеонов за закона за движение, излезе, че трябва и в града и по магистралите да караме с 50 км/ч.

Това е добре ,но НИЕ г-н Симеонов и сие ,сме бедни!А когато човек е гладен,той мисли само за хляба и за нищо друго-включително и за шума!Това е супер проблема на България!Не ни баламосвайте с тези децибели,а се заемете с икономиката,а не с крадене!

Във всички по- скъпи курорти се пази тишина. Ако искате да сте богати , трябва да сте като богатите. Валери Симеонов е напълно прав- само родните простаци искат да сме бедни и прости като руснаци, но дори и руснаците гледат и се учат, но карат другите да тънат в калта.

Във всички по- скъпи курорти се пази тишина. Ако искате да сте богати , трябва да сте като богатите. Валери Симеонов е напълно прав- само родните простаци искат да сме бедни и прости като руснаци, но дори и руснаците гледат и се учат, но карат другите да тънат в калта.

Взе да ми става все по симпатичен...особено откакто се изказа за ка ге бейшика в расо.

Браво Валери!

В. Симеонов да не си мисли за оставка, а да продъпжи, докато нещата се оправят категорично. Така и така е започнал, да довърши започнатото. По масата ли ще блъска, подкрепа ли ще оттегля, но започнатото да се довърши. Не е допустимо, от каквато и да е гледна точка, да се прекланяме на подлеците и на мръсниците.

В Сл Бряг никой не те бръснене за две пари бе винкел

Като ти затворят заведението ,ще го бръснеш

Ще го затвори, ама не му стиска, ясно!!!

Ще го затвори, ама не му стиска, ясно!!!

Този закон да се отНася за всички населени места.Не трябва местните власти да определят работото време на заве деянията, а да е централно уредено.В нашия блок има ресторант,който работи до към 02ч.Всички жалби остават без последствия.Затова трябва закон.

А дано ама надали , до мен има заведение където през ден правят цигански сватби и свирят с много киловати уредби. Всичко наоколо се тресе и това продължава понякога до 2-3ч нощите. Сигурен съм че ако дойде някаква комисия и пробват да измерят нивото на шум ще си повредят уреда. Дано има някакъв централен телефон за сигнали защото на местно ниво няма да има никакви резултати.

Очаквайте нови богати контрольори на шума и конкуренцията им с митничари...

Браво! Със Закона за хазарта какво става?

Браво г-н Симеонов! В една държава няма ли ред и няма ли страх от закона, то това не е държава. Крайно време е правилата да се спазват и да живеем нормално и спокойно. Отиваме на почивка, за да релаксираме и да съберем сили след напрегнатото ежедневие, а не да ни думкат на главите по цяла нощ. И на хейтърите искам да кажа, че не съм мрънкаща баба, а млад и динамичен човек и искам да живея спокойно в чиста и спокойна държава. Не искам никой да ми думка на главата, да повръща от препиване по улиците и да се носи, като пеперуда след препушване с ....

Напълно подкрепям г-н Симеонов в желанието му да направи нещо, което в културния свят съществува от много години - спазването на т. нар. "тихи часове". Има хора, които изобщо не се интересуват дали в съседство няма болен, който се нуждае от спокойствие или студент, който се подготвя за изпит - щом им се празнува, всички са длъжни да търпят тяхното весело настроение и гръмка музика. Нужни са и сериозни, ефективни санкции, за да има реален резултат. Иначе и този закон ще остане само едно добро пожелание, което няма да се спазва. Надявам се вицепремиерът да се заеме и с така досадните ТВ-реклами на измамния късмет, с търкането на билетчета.

.няма такива такси,глоби,данъци,ГМ продукти,понякога не плащат дори сметки,защото имат собствен водоизточник и ток,където хората живеят напълно спокойни и откъснати от света на „цивилизацията“. И част от тези хора са имали престижни професии или са били високообразовани,някои богаташи също го правят.Хората се отвращават от днешния стресиран живот и бягат.Това означава,че има нещо сбъркано в тази система,която ни налагат.

да крадеш – това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ! да крадеш много – това е БИЗНЕС ! да грабиш цял народ – това е ПОЛИТИКА ! да ограбиш цялата планета – това е транс-атлантическа ЦЕННОСТ ! алчността на нашите мутри е замъглила разсъдъка им и те не могат да забележат очевидното: дори и най-големите хайдуци – Рокфелер, Ротшилд, Сорос etc. не могат да си купят с откраднатите пари БЕЗСМЪРТИЕ и също като мен те ще станат храна на червеите… “If the day comes when you would find me again, give that coin to any man from Braavos, and say these words to him – valar morghulis.”