Коментари - Двайсет нови автобуса МАН тръгват по столичната линия 11 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А КОГА ШЕ СЕ СЕТИ ФЪНДЪКОВИЦА ДА ПУСНЕ НОВИ АВТОБУСИ ПО ЛИНИЯ 78...СЕГАШНИТЕ НАПРАВО СЕ РАЗПАДАТ В ДВИЖЕНИЕ.

Нови автобуси добре. Но по тези разбити улици, а и в повечето случай претоварени колко време ще е амортизацията? Или пак ще се купуват нови.

Действително защо първо не оправиха улиците по които ще се движат ? Живея в Овча купел и вече не е възможно заобикалянето на неравностите ?

Пиши един сигнал до общината бе.

Във връзка с предстоящо стартиране на 28.05.2019г. на обект: Рехабилитация по бул.“Президент Линкълн“, Ви уведомяваме, че начало на обекта e по бул.“Президент Линкълн“ на 27 м североизточно от кръстовището с ул.“657“ (съгласно писмо № М-0564/06.02.2019г. от „Метрополитен“ ЕАД до Столична Община). Край на обекта е края на бул.“Президент Линкълн“ в кв.“Овча Купел 2“. .... Това е част от маршрута на автобус 11.

Чудесна новина, защото тези жълтите от 15 години движат по тази линия и вече наистина са много амортизирани. Притесненията ми са обече за пътуващите които непрекъснато имат неприятни срещи с ядящи вътре хора, пиещи кафета, клошари с торбите боклуци и цигани, естествено без билети. Според мен трябва да се засили контрола защото в последно време на месец я се качи контрольор я не. Чудя се защо си вземам карта като мога да мина с едно билетче при този рехав контрол. Масово започнаха да пътуват без билети, засилете контрола.

Преди месец пуснаха няколко десетки (?) нови автобуса по друга линия и коментарите бяха,защо са китайски автобусите,а не са МАН.И още много злоба за новите автобуси.Сега пак мрънкане.На червеният ....електорат не може и не може да се угоди

"100 нови електробуса "Чавдар" постъпват в столичния автотранспорт през първото тримесечие на годината. Те са последна дума на техниката, произведени са в Ботевград, зареждат се за минута от контактната мрежа и това е достатъчно да осигури пробега им в града. Нямат климатици, понеже са предназначени за употреба в страната, затова пък возят изключително плавно. Седалките им са с дебел дунапрен и тапицерия изцяло от естествена кожа. Известна сянка върху новината е заплахата на местния синдикат, че ще вдигне стачка ако се провалят преговорите с ръководството на завода. От сидикатът смятат, че сегашните 5500лв. средна месечна заплата в предприятието е крайно незадоволителна, както и се оплакват от нежеланието на ръководството да увеличи отпуските от сегашните 80 дни годишно на 95 " - Ето това би била новина, сегашното е боза без никакво значение !

страхотно! нови автобуси за най-циганската автобусна линия в София

Преди време оправдаваха стотиците милиони за софийското метро с обещанието, че постепенно щели да намаляват автобусите и маршрутките и така щял да се облекчи трафика. Виждаме, че нищо подобно не се случва, даже зареждат и с нови автобуси

Метрото си е метро ,не може да огрее навсякъде ..

Вие в кой град живеете?

Гражданите на София!

Браво!

Хахаха, цяла година стояха в гаража, за да ги пуснат преди изборите.

Такива като теб ще намерят мана и на Христос, че е възкръснал.

Известен престой в гаража е задължителен. Чак година едва ли, но да не мислиш че излизат от завода на МАН оборудвани и интегрирани със системите на софийския ГТ и с лепенките с текст на български език?