17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо новият затвор трябва да се строи в София? За да е удобно на затворниците, пазачите, адвокатите- на кого е нужно това? Във всеки случай не и на обикновените софиянци! Трябва да е поне на 50-60 км от София!

IQ ВАШЕ МНЕНИЕ. КВО МУ Е НА ДАНИ. ОПРАВЯ ПРЕДИШНИТЕ БАКИИ. ПО СКРОМНО. ДАНИ Е НОМЕР ЕДНО И ДА ГО СМЕНИТЕ СТАВА ИЗВЕСТЕН И ПОЗНАТ ЗА НАРОДА АДВОКАТ. НИМА ЩЕ МУ Е ЗЛЕ, КАТО АДВОКАТ, НОТАРИУС, СУ Е ЗАВЪРШИЛ ДИМИТРОВГРАДЧАНИ НА, А НЕ ВАРНЕНСКИ СВОБОДЕН, ЮГОЗАПАДЕН И НОВ БЪЛГАРСКИ УНИВЕРСИТЕТ, А И БСУ, НА ВАС ОГОДА НЯМА. ВСЕ ТРЯБА ДА РЪФИТЕ НЯКОГО

Deus Vult

Много ми е чудно защо се дават пари за тези гривни. Аз като влезна в някой магазин и Гугъл вече знае, какво съм търсил там и се скъсва да ми го предлага.

Всеки, носещ смартфон на практика може да е под електронно наблюдоение, без нужда от гривни.

дани, приятелю ръбъл, дръж се. само ти ми остана като светъл лъч, след цецерон и цачева. имам нужда да бъда весел, затова попивам вскяка твоя дума, всяка твоя мисъл. произвеждай повече реплики друже. весели ни.

А тези "гривни" могат ли да се обръщат както и файловете на този? Той нали сам си каза, че при тях всичко било обърнато. Ръбъла и без да се яви на тест за интелигентност само на око му слагам IQ под 82.

В БГ парламента има само корумпирани ,малоумни комундета.

Барни трябва да е под наблюдение на психиатър.