17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пуснали ги, за да извършат, разбира се, други престъпления. Нашият съд е пълна порнография.

Тия съдии дето са ги пуснали дано тях да ги влачат голи вързани за кола. И после дано ги изнасилят групово! Не се наядоха мама им *!

Пуснали го на свобода да изнасили непълнолетно момиче! В каква олигофрения живеем!

Странна работа-присъдата е справедлива но:за убит човек на пешеходна пътека с утежняващи вината обстоятелства 9 години минус 1/3 =6години а замъчители по 12години?

Цацаратурата пуска човек извършил опит за убийство, реабилитира другя и създава всякакви предпоставки за несекващи престъпленя.

Не плюйте съдиите. Те може да не са особенно чисти и честни, но общо взето съдят по закон. Такива са законите в ЕС. Те не са справедливи просто. В английския език изобщо няма дума за справедливост. Има "честно" има "законно" и много други, но "справедливост" няма. По справедливост тези двамата трябва да бъдат отстреляни (очевидно са крайно опасни за нормалните хора). Но по закон ще лежат по 6-7години (нищо че са осъдени на по 12), ще излязат и ще убиват и насилват пак. Отделно че от такива престъпници има далавера за цялата система (от силовите органи, до юристите), и не е желателно да се отстраняват от бизнеса за дълго време.

Провери в речника значението на думата equity.

Трябва да се променят законите и всички присъди да се изпълняват ПОСЛЕДОВАТЕЛНО, а не паралелно. Тогава няма да може някой с няколко престъпления и осъден по най-тежкото от тях, при намаляване на присъдата по него, да се измъкне от всички други.

за унищожаване на БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ. Това БЕЗЗАКОНИЕ от 30 години вече какво е?

Голям боклук си цветанов и боко не пада по-долу обаче.

На тоя съдия, който ги е пуснал не е ли редно да му теглят една пишка сега?

тия двамата убавци ги пуснали навън и те продължили да тормозят хората. а онези двете женици ги мъчат като животни 9 месеца в кауша...странна работа е тази наша прокуратурата

"...странна работа е тази наша прокуратурата" Нищо странно няма. "Тези" тормозят обикновенната рая, а "онези" (кметицата) са опасни за наш'те "бизнесмени"))

Да не би в мен да са намерили 70 000 евро?

Не са решили не са намерили да те еба в малоумника

70000 сперматозоида има в задника ти

Трябва да се премахне "кумулиране на присъдите" и да се премине на вариант с "натрупване на присъдите". Мисля, че това ще поотрезви някои човекоподобни индивиди.

Кумулиране и натрупване е едно и също. У нас няма такова нещо - ако си осъден за няколко неща, лежиш за най-тежкото престъпление евентуално максималната присъда. В САЩ има кумулиране (натрупване) на присъдите и лежиш всички една след друга. Затова там за тежки престъпления е обичайно да се види присъда от 60 г. затвор (не доживот!).

Благодаря за разясненията, но все пак мисля, че в момента имаме "кумулация на присъдите. Т.е. лежи се само срока на най-тежкото престъпление. Но може и да съм в грешка, но точно това трябва да се промени. То е ясно, че смъртното наказание няма да се върне, никой няма да ни разреши но едно такова натрупване на присъдите би било реално постижимо да се настоява за него и би имало добър ефект.

Наблюдател-ю 1, човекът ти го е обяснил, но ти си знаеш своето! Написат е, че у нас няма кумулиране на присъди, както и какво означава думата на български език. Обаче ти не четеш и пак пишеш глупости. Помисли малко, ако имаш с какво!

възможно е да съм тъп, но съм упорит: "КУМУЛАЦИЯ КУМУЛИРАНЕ на наказания има в случаите, когато две или повече престъпления са извършени преди да има влязла в сила присъда за кое да е от тях. При КУМУЛАЦИЯТА се налага най-тежкото измежду определените наказания. При престъпления, чиито наказания са постановени с една присъда, КУМУЛИРАНЕТО на наказания се извършва винаги служебно от съда. В този случай, съдът е длъжен, след като определи наказание поотделно за всяко престъпление, да наложи само най-тежкото от тях...

Държавното обвинение пуска двамата изроди които са теглили вързан зад колата човек заради единия кеф. Но не пускат Иванчева от ареста за нищо на света. Според вас кой от тях е по опасен за обществото?

Тези дето са го пуснали да им е- т майката. Дано техните деца бъдат изнасилени ама много, тези независимите. За това трябва да се стачкува да няма съдии