Двама загинаха при тежка катастрофа във Врачанско

На мястото има две линейки, две пожарни и екип на полицията, в болница са откарани още двама пострадали

Обратно в новината

Коментари - Двама загинаха при тежка катастрофа във Врачанско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видиш ли джип, знаеш какъв "човек" е вътре. Тоя е убил два човека.

Какво повече може да се каже, освен - той законодателят е преценил, че 90 е максималната скорост извън града. Поне това да се спазваше, децата щяха да си имат още бащи и дядовци. Обаче като имаш нова кола, що пък да караш с 90, когато тя може със 160

Великите пътища на великия строител. 80% от инфраструктурата е от Живково време, и дори е покрита с Живков асфалт. Нещастници колко хора трябва да умрат?

Ако пътуваи от Борован към Плевен, няма как да тръгнеш към Девене... Оправете си информацията, ДИР! От Борован градът е право на изток, а селото - на запад.

В момента държавата се ръководи от престъпници, които искат само да оберат държавата. Аз пътувам по пътищата и виждам, че контролът вече го няма както пред. Полицаите никакви ги няма. Последните катастрофи показват това. Много по-лошо ще става. Съветвам хората да не пътуват много по възможност следващите месеци!

Трудно е да се прецени койа какво е направил на пътя. Виждал съм как карат и строители (комбита и ванове) и джипове, едните преуморени и недоглеждащи, другите на зор да "скъсят" пътя. Просто една от много опасни комбинации е сработила. Този с джипа със сигурност е бил с доста над 100 за да не успее да реагира. Господ забавя, но не забравя!

Ти осмисли ли новината? Изобщо прочете ли я? Докога някой друг ще ви е крив , че сте нескопосани шофьори?

Добре, че кръволака Боко ти оправи пътищата и кочината последните години иначе сега щеше да е още по-страшно. Най-натоварения път в Южна България Пловдив-Асеновград беше един път от две платна и половина без мантинели. На този път загинаха не знам колко млади хора. Сега е 6 лентов път и се правят още две платна за бизнес сградите. Примерите са много за оправени пътища - то това са магистрала Тракия, Струма, Хемус, магистрала към Сърбия, магистрала Марица към Търция и къде ли още не. Иначе вие комуноидните шизофреници си знаете само бай Тошо, който за 45 години направи на половина само една магистрала!

Душичка си ти, щастливец, който вижда в розово действителността...

В този случай е много е лесно да се прецени. На разклон не се изпреварва - още по-малко с безумна скорост.

дали не става въпрос най-вече за ниска култура, слабо мислене, никакво уважение към останалите?? Все пътищата виновни, знаците, полицаите, политиците..., а арогантните ни сънародници, а нахалството??? А самите хора спазват ли правилата? Или българинът обича просто ПРАВИЛАТА ДА СА САМО ЗА ДРУГИТЕ, а не за него самия?? Не, че ония изброените нямат вина, но.... Това е отровната комбинация: ПРОСТОТИЯ+АРОГАНТНОСТ+БЕЗНАКАЗАНОСТ!!!!

Маркировката по разклоните (така наречените островчета от боя) трябва да е направена от 50 см високи бордюри. Само така овчаря може да набие в простата си глава, че това е зона през която не се минава.

Като се качат на някакъв сравнително нов SUV, или запазено БМВ, Мерцедес от среден и висок клас и стават като пилоти от Формула 1 - пътя е техен. Сега ще излезе, че работниците са виновни, а този с висока скорост е невинен, жалния.

До кога ще четем ежедневно новини за починали хора на пътя? Всички, които карат с несъобразена скорост, предприемат забранени изпреварвания, маневри и т.н., новини не гледат ли? След като за другите по пътя изобщо не мислят, поне за себе си и семействата им не им ли пука? Кога в България човешкият живот ще се счита за някаква ценност?... Ей такива неща си мисля всеки път, когато прочета подобна новина. Корупцията, простотията, липсата на култура имат съвсем измерими последици и резултати.

Как знаят, че е дал ляв мигач?

20 години затвор за джипаджията

Един ден някакво пишлеме караше по пътя и зави към десния тротоар и почти спря след това с пълна газ зави на ляво и пусна мигач - отзад се движеше някъв човек, който нямаше просто какво да направи. Пишлемето слезе да се разправя и да крещи на човека, кой му е дал книжка. И на теория задния каращ беше по-скоро виновен, но напрактика вината беше изцяло на пишлемето. Тук не знам какво е станало, но прилича на същото - малко трудно ще повярвам, че при пуснат мигач задната кола ще тръгне да изпреварва и то от същата страна на разклон

Когато правиш ляв завой си длъжен да хвърлип последен поглед през рамо точно преди маневрата. Ако изпреварващият вече е подал мигач преди теб (дори да не е сменил още лентата), значи си длъжен да го изчакаш.

За поглеждането си прав. За това, че трябва да изчкш - ИЗОБЩО НЕ СИ!. Прегледай закона и правилника за прилагането у още веднъж, за да не се наложи погрешно да си мислиш,че си с предимство и хора да загинат.

За твое сведение държавата 12 години се ръководи от Толупа - мафиот. Чудно ми е как си пътувал досега, защото идолът ти ПКП съведваше да "одим пеш"

Чл. 88. (1) Водач, който има намерение да предприеме изпреварване, е длъжен: 1. преди да подаде сигнал, да се убеди, че движещото се след него пътно превозно средство не е подало сигнал за изпреварване, че не го изпреварва друго пътно превозно средство и че движещото се отпред пътно превозно средство не е подало сигнал за изменение на посоката си на движение наляво;

Ватре е бил моят баща дано на никого да несе случва

Поредният гнусен малоумник с, изпреварващ на кръстовище....нямам думи,добре че одавна се махнах от територията.....няма бъдеще там!

На 90% виновен е водача на джипа. Защото е карал с превишена скорст и е изпреварвал на място където е забрамено. Трябва да има най малко маркировка, ако пътната агенция си върши работата. Също така трябва да се проверят задните светини на Опела дали са били изправни и са работили. Може шофьора на Опела да не е дал мигач или да го е дал много късно. Ако беше дал мигач, нямаше да тръгнат да го изпреварват.

Спешно трябва да се актуализира законодателството за въвеждане на видеорегистратори !- иначе сме като на война на пътя - всичкото изрод и дрога с кенефите като на лайнарчето с bmw СО2568СС трябва да се озаптят, а не да чакаме на хранилките от КАТ

Да, и двамата шофьори са предприели забранена маневра и изхода е ясен. При тази ситуация, единия е заплатил с живота си и на спътника си, а другия тепърва ще плаща - кесаревото кесаря, божието - богу.