17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е новина. Част от ежедневието.

ГМО боклуците с които се тъпчат лудите крави не прощават. Затова и най-разпространената болест в Америка е луда крава

Съвсем нормалното типично ежедневие в кочината краваристан с толкова много луди крави които преспокойно мога да си купят оръжие така че това там не е нищо особено то това се случва всеки ден

Добре де! Разбрахме. Русия е велика. Да направим справка. Отваряме порносайта и гледаме рускиня оправя четирима черни американеца. Следващо рускиня с черен и бял американец. Рускиня с английски пенсионер. Рускиня на колене пред тълпа от 70-80 западняка и се труди. Определено има нещо, в което Путинова Русия се справя - порното.

Ти не са ли ти казали, че си плод на пиянска чикия?

Аз пък където и да вляза все майка ти виждам.

е какво да гледаме турските говедарски крави които са с леко не наднормено тегло от 300 до 500 килограма което дори го дават като сериали по дискавъри и това ли искат да гледат хората зоофилията на лудите говеда на тази кочина където всички се блъскат с ГМО боклуци и цялото население не може дори да пише или да смята естествено че всеки нормален човек би предпочел гледат порно с някоя хубава рускиня отколкото с някой клъстер крава от Америка

aidee pak tiq idioti ot nai prostata naciq v sveta....po prosti i ot ciganite.....ama to tam vsichkoto ot ciganin po-ciganin hahhahahahhhahaha

Абе изолирайте я тази държава-психиатрия бе! Никаква информация и никакви хора навън. Вътре да ходи който е болен....

Ха, наздраве !

Това сутриша или вечерна новина ли е, че иначе скука. Даже прогнозата за плажа е по-интересна. Тез там се пуцат за добър ден и фобър вечер, обичайно явлени и културни особености на населението.

Те за това едно време са ги овесвали да е сигурно Срамота само ранени

Cezarbg

Нищо ново в ГОЛАМАТА ДЕГРАДАЦИЯ ФАЩ!!!

Не е само оръжейната промишленост. Доколкото съм осведомен,голяма част от хората в САЩ не желаят да се откажат от притежанието на оръжие.

Не желаят, защото така им се дава отгоре Така са им промити тиквите.

Това къде беше? Сигурно е в Русия и някакви са се напили с Боряшник. Не може да е другаде.

Леле колко комунета :))))

но серат навсякъде.

Що бе? Не разбират ли нищо от евроатлантически ценности и демокрация?

Опрелдено не :)

Е , и ..... ?!!! На кой му пука за кзанаксовите дебили на другия край на планетата ?!!1 Тяхното ежедневие безкрайно не ме интересува , пишете чак като се изтрепят до крак , да го отпразнуваме подходящо ;000

Ем, така е - Путин им даде жега в Сирия, Украйна, Венецуела... Ким ги срита в дирника, Чичо си ги удари в зъбите и иранците не им цепят басма и те взеха да си избиват агресията един на друг.

....искам да съм негър в щата Алабама на.на.на.на.

Рън ръй, бегай, там те чакат

какво ти пречи творчеството на Васко и неговия Лиричен герой?

Американска демокрация!

Тия още малко и ще се избият сами!

Оръжейния бизнес да не се пипа!

Защото престъпниците ще си предадат оръжията яко се промени закона нали? Тъпак.

Колко искам да емигрирам в Америка и там да ме стрелят, стрелят, всеки ден ако може

Ако това им е интелигенцията (все пак до университет) представете си каква измет са по-обикновенните хамериканци.

Излагате се. Това не е новина, а ежедневие. Виж ако Путин го е организирал вече е друга работа.

Те за Путин вече оставят хората сами да се сещат.

JUDES

О, щастливи свободни хамерикамци!

Избийте се мръсна гадна американска измет вървете в пъкъла и не се връщайте само се чудя кога някой ще влезе в сената там е гнездото на стършелите и ги изтрепе до крак че дано света стане по добро място за живеене

САЩ вече са абонирани за престрелки и убити. Убийствата ще станат ежедневие и тогава не ги виждам какво ще правят. Има нещо гнило при тях. Не си го признават, но обществото им боледува и къде ще избие никой не знае.

От коментарите се вижда, че има мислещи българи и това е радостен факт. Явно либерастките ценности май не са на почит. Лошо другарю Борисов и сие, куцаш в политпросветата, май ще има привикване и дърпане на уше, а?

Ако тия си загубят статута на велика сила и долара вече не е световна валута не ми се мисли каква касапница ще настане там.

Китайските другари само за1 седмица ако спрат тоалетната хартия и ....край със САЩ.

Всъщност въпроса не е "ако загубят" а, "когато загубят"

Как ще ги стигнем Американците и ще ги.....

Тия първо да си оправят тяхната къщичка, пък после да дават акъл на света

Каква къщичка, направо е кочина.

Лудите говеда пак изтрещяха!!!

Ежедневие в САЩ.

като в България, изтрещели вследствие на комунистическото управление от 44-та до днес.

Да не би да сме станали американска колония без да разбера?!? Защо трябва да ни интересува престрелка до университета в Алабама?!? За всяка гнусотия сътанала по света ли ще ни информирате или само за щатските такива?

да съм негър от щата Алабала!

Уф, нИдей!

това не може да бъде и то в Америка...не не е възможно в тази "демократична" държава да се избиват като животни и то целогодишно без да се съобразяват с ловния сезон!

Видими евроатлантически ценности!

Сега да видим това дали е престъпление на бял човек от "расова омраза" или "нацистки възгледи" и ще изисква мерки и анти-антирасистки изявления или някоя тарамбука с "тежко детство", за която нищо повече няма да се каже.

Не може да бъде

е направил мелето.....нема лабаво!

Сиво американско ежедневие.

Дреме ми.

В контекста на САЩ (Съединени Американски Щати), думата state има значение на щат а не на държава. Инак щяхме да пишем САД и да говорим 'а бе кво стана с Евлоги - замина ли за държавите?'. Предвид горното и понеже и обаче, 'Alabama State University' е правилно да се преведе 'Университетът на щата Алабама', или 'Щатският Университет на Алабама' или дори и даже 'Алабамският Щатски Университет', но не е хич и никак въобще и изобщо правилно да се употреби 'държавния университет в Алабама'.

Хубаво е че севълнуваш от правописа след поредния висш акт на американско човеколюбие.

Щатът е държавна административно-териториална единица с определена степен на самоуправление в редица държави с федерално устройство като Австралия, Бразилия, Индия, Мексико, Нигерия, САЩ и др.