Двама с COVID починаха през последното денонощие, единият е ваксиниран, другият - не

153 нови случая на коронавирус са регистрирани в България за изминалите 24 часа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Умнокрасивите набодени пооредяха и намалят с всеки ден. Наближава времето, когато ще настане мир по сайтовете, след като освободят "простите" от присъствието си.

Дори и в Северна Корея вече имат 820,000 заразени с ковид. Изглежда пещерите остават единственото място където антиваксърите могат да пребивават. Ще са си удома си.

Марче, сезонът на моретата вече е факт. Ходи заработвай кинти, устно на някое моренце.

Леле, 50 процента неваксинирани мрът, вакцинирвайте се, ще умрете с 50 процентя по-малко.

Хората могат сами да направят този избор за себе си. А не някакви антиваксъри тролове от дира да им нареждат какво да правят.

NНали ваксинираните го изкарваха по-леко вируса бе медицински фашисти? После "Мангъра" ви беше виновен.Кое от бтова което каза човека не се оказа верно? А генерал "мутко" дето рева че яко ще мрем къде е сега да коментира?

Двама починали, единият от които НЕ Е ВАКСИНИРАН / Е ВАКСИНИРАН. 50% на 50%... ... От Единния информационен портал за COVID-19: " Починали са мъж на 72 г. със сърдечно и хронично белодробно заболяване и жена на 62 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания. Едното от починалите лица не е било ваксинирано." Не са уточнили коя от КОВИД жертвите НЕ Е била ВАКСИНИРАНА...

Някой да издои Мангъра! Трябва да запазим и да оплодим с "гениалното" му семе всички жени в България, така както Чингис Хан в миналото е оплождал всички монголки! Мангъра е нашият войн защитник!

Каква ентусиазирана кандидатка за осеменяване! Като никой не иска да те погледне, дай да ги караме насила .

Помислете малко, противогрипните ваксини са активни срещу няколко сезонни щама и се разработват всяка година НОВИ, а тези супер ваксини са активни срещу всички минали, настоящи и бъдещи щамове на ковид. Пропаганда за хора, които се кланят на изродските медии, за които телевизорът е бог.

Май ти не си помислил малко преди да пишеш неща които и петокласник знае от часовете по биология.

Тоест, един с неваксиниран с фалшив сертификат и друг неваксиниран без фалшив сертификат.

Един ваксиниран и един койтп не е бил. След повече от 2 години Ковид и една и съща ваксина за различни варианти, не е като да не зачестят подобни абсурди. Но, ти се убеждавай в каквото работи за психиката ти и оправдава собствените ти потребности и действия.

Кажете я тази глупост, още 100 пъти с различни НИК-ове, може някой да ви повярва.

Кажете я тази глупост, още 100 пъти с различни НИК-ове, може някой да ви повярва. 1 от 100

Определено тез които се ваксинирахме се преевахме

Значи 50% смъртност за вакснатите... Е, може и повече, дерзайте в посока боц-боц...

за деня, да. като цяло, 90 на 100 от неваксинираните не са сред живите.

Демек, фифти-фифти...:-(((

че у нас антиваксаръте се смятат за леви, про руски и т.н. А на запад "ваксината е измислена от комунистите", за ....тук вариантите за безкрайни, но главно за да унищожат капитализма. Примерите в пресата са безброй. "President Joe Biden is using the vaccine mandate (and vaccine passport to come) as a Trojan horse. In other words, it looks like he's trying to protect America and save lives, when in reality he's using this vaccine mandate as a cover story to destroy the U.S. economy, capitalism and the great American middle class, all at once." > Байдън комуниста чрез ваксината унищожава капитализма, американската икономика и великата средна американска класа "This is how you destroy an economy: Make tens of millions of middle-class people unemployed and dependent on government, kill off capitalism, and turn the USA into a socialist nation." https://thehill.com/homenews/state-watch/432168-arizona-republican-mandatory-vaccines-are-communist/ https://www.vanityfair.com/hollywood/2021/08/vaccine-mandates-are-nazi-communist-fascism-anti-vaxxers-tell-jordan-klepper-daily-show https://www.nationalreview.com/corner/it-takes-an-american-vaccine-to-clean-up-a-communist-disease/ https://townhall.com/columnists/wayneallynroot/2021/11/21/the-great-vaccine-mandate-scam-n2599413

Нашите антиваксъри не са превели мемото правилно

как точно го виждаш това, как тая пуста ваксина ще унищожи капитализма, а и нали гадните фарма мафии (капиталисти на н-та) само за печалба правят всичко, пак капитализъм в действие нали, не ти ли се струва, че си противоречиш, не премисляти ли поне малко какво ви поднасят да четете и вярвате, рационално и трезво мислене, анализиране на фактите и съдържанието, нещо

а комунистите го правят безплатно, от добра душа. като ония времена дето само за тях имаше вносни продукти, а народът се редеше на опашки за портокали невероятни глупаци сте антиваксърите, а троловете ви са нискобюджетни, директно от wish и алибаба

Интересен факт е как приятелите ми с по-нисък интелект са против ваксините и про-руско настроени за войната в Украйна. Това се наблюдава и при троловете пускащи коментари в подобни новини. Бог да пзи България, защото народът ни съвсем изпращя!

А има ли с висок интелект, и пробългарски настроени ?...:-(

Ми аз познавам с по 2 магистратури, говорят по няколко езика, неваксинирани и са на страната на Русия във войната и с Украйна. И богати на всичкото отгоре. Те кви са според тебе?

"подбрани проститутки"

магистратури…от НБУ ли, ха ха ха или Техническия дет изпити се взимаха срещу коняче мухахаха

Процесът изкарва хора стоящи на различни места от спектрума. Ако беше другояче, щеше да е дискриминация. А и в днешно време да минеш процесът е почти нищо в сравнение да имаш опита и връзките.

За да са богати, сигурно са от тия корумпираните дето крадат държавата.

При 30 % изваксени, 50% починали изваксени. Значи, ваксата вместо да помага , излиза че пречи.

Още един олигофрен, абе не разбрахте ли, че ти дават данни само зацедин ден и са починали само двама, да не говорим, че в България не можеш да бъдеш сигурен кат някой ти покаже сертификат, че е ваксиниран, че наистина е ваксиниран, нали се знаем, айде ся

Виждам обаче нещо важно , за 18 седмица от 2022 г са обявени за починали 1754 човека, което е най малък брой от 1.1.2015 г. Макар и предварителни данни, освен това и предните три седмици случаите също са били около минималните. Явно високата смъртност от ковида ,за последните две години е отнела живота на хора с увредено здраве в голямата си част от случаите и сега ще следва такъв период със занижена смъртност,

Така е винаги. След мор, оцелелите са по-здрави. Единство на противоположностите....

Вече 50% от починалите са ваксинирани?! При положение, че ваксинационното покритие е под 30%.

Тези, които се ваксинираха, като опитни мишлета се жертваха за науката. Поклон.

За да напълнят джоба на биг фарма се жертваха, защотото това е и единствената полза. Къде виждаш полза за науката ?

Се ваксинирах с 3 дози и го изкарах леко. Някои обаче нямаха този късмет.

Аз пък се ваксинирах с 0 - нула - ич - геврек дози и го изкарах, сертифицирано с PCR тест, като есенна настинка, два сопола и една вечер с температура. Знам обаче ваксинирани с по 3 дози, дето нямаха този късмет!

изкарал леко цели 3 дози, наистина си бил здрав.

Аз пък не се ваксинирах, и пак така леко го изкарах. Два пъти - през 2020 и през 2022.Значи,на практика няма никаква разлика между нас

Една птичка пролет не прави :) От тук нататък ти си примера и извадката за анализ на всяко събитие, квот на теб, такова значи за всички важи, а, кво ще кажеш. Или пък така, избираме си мен примерно, щом аз карам само без колан и досега нищо не ми се е случили, значи коланите са безполезни, а или така - аз пуша от как съм на 12 и съм вече на 83, и нищо ми нема, значи е лъжа, че цигарите убиват, е ме мене, на, още живея.

Единствената полза от тези ваксини е печалбата за компаниите. Оказа се, че имат един много малкък прозорец в който вършат работа и след това или трябва да си слагаш бусери до посиране или да чакаш кога ще го хванеш. Ако излезеш късметлия ще го хванеш точно в прозореца в който ваксините работят, ще го изкараш много леко, и после истинските антитела от вируса ще те пазят за в бъдеще.

ангел кунчев 31 март 2022 "Засега няма ваксина, която да е съобразена с най-новите варианти на вируса"

Е то има още и стари варианти в циркулация.

Сега ако се зададат нЕкои резонни въпроси ще излязат всички математици и професори да обясняват, че ваксинирания починал е бил с мноооого тежки други заболявания и т.н. Ама тия доводи за НЕваксинираните няма да важат. Познах ли ?

cheeseus

Ако спазвахте стилистиката, която ползвахте в разгара на "пандемията", заглавието трябваше да бъде: 50% ОТ ПОЧИНАЛИТЕ ОТ КОВИД ПРЕЗ ДЕНОНОЩИЕТО СА ВАКСИНИРАНИ!

Заглавията са според това как трябва да вървят внушенията натрапвани на гоите.

Не е даже руска рулетка (10:50)...

1:6 е! Бягал си от часовете по математика!!! 10:50 е 20% 1:6 е малко над 16% Пенчо бе, ЧЕТИ, преди да пишеш!

5 патрона и 1 дупка! :)

А 50:50 колко процента е?!

Само в тоталната ваксинация, обезпаратизация, детоксикация и кастрация е спасението !

При 25% ваксинирани и смъртност 50:50 /каквато е вчера/, значи на трима ваксинирани умира един неваксиниран. Проста математика. Ако не го разбираш - помоли някой четвъртокласник да ти го обясни! Защо да се ваксинирам, за да увелича три пъти шанса да умра ли? Да не съм идиот????

идиот си! и двойкаджия по математика

Главно Германия се беше запътила натам А сега .... Защото Германия не успя последния път сама

Абе, ДИР, на дума ли ви плащат, бе? Кой нормален човек ще напише 153 с думи?

Като е написано с думи звучи по- страшно ! Трябваше обаче да го изпишат с главни букви и то удебелени !

И на латински!!!

Така: СТО ПЕТДЕСЕТ И ТРИ нови случая на заразяване с коронавирус!

153 нови случаи и само 22 излекувани !? Лошо , много лошо …

Вчера бяха 7000 "излекувани" при условие услоявие, че в болниците от към месец са под 1000, а днес са под 600... Активните обаче са 110 157... Тия не могат да излязат от собствените си...

Тия ваксини май вече са безполезни !

Ха, ха, ха, ха.... Винаги са били безполезни. Полезни са единствено за ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ и правителствата, които задължават поставянето им. Срещу определена комисионна, естествено - във вид на партийна субсидия. И не само партийна...

вредни... Ти как си мислиш - кое крие по-голям риск: да си вкараш в тялото неизвестна течност, съдържаща чуждо РНК, или да не си вкарваш нищо? И дали рискът натежава повече от евентуалните ползи? Според мен, освен ако човек не е силно малоумен, отговорът е еднозначен.

да ТИ вкарат РНК-то...

Значи, без значение е дали ще си ваксиниран или не.

Напротив. Има значение - 25% вакснирани - 1 починал; 75% не шпиковани - 1 починал... Това прави по трима шпиковани починали на 1 не.... Ако се ваксинираш увеличаваш шанса да починеш три пъти!

Не си напъвайте неспособните мозъчета! Тъпак си ти (или тъпачка), прави си изводи на база един ден и двама починали….лелиииййй…ма статистиката не е за всеки, я кажи с колко си завършил по математика и какви висши имаш, и откъде, че нещо много се навъдиха тъпанари тука, дет си въобразяват, че нещо са схванали от тия науки. Бас държа, че повечето едвам сте искласили или ако сте са ви писани оценките едно към гьотере, нали ги знам БГ училищата ква трагедия са и едно 95% от учениците.

Аз пък най-обичм да ме праскат нощните вълци пред МОЧА. Незабравимо преживяване ...

Много си заблуден :)

Ами сега напишете:50% от починалите не са ваксинирани!

Или: Починалите за последното денонощие са 2, от които 1 е ваксиниран.

Сензация! Шок! 50% от ваксинираните в България заплашени от Ковид-смърт!

Имам бустерна ваксина от 7 месеца. Преди две седмици се разболях от ковид. Първият ден бях с лека темп, главоболия, болки в очите. На втория ден вече бях добре само се появи една лека кашлица, която продължи няколко дена. Лекувай се само с витамин ц и авирон. Мои познати без ваксина карат ковид за втори, дпри трети път. Някой от тях леко, други обаче дори развиха плевмония, за радост без починали. Тови вирус не е шега и ако не сте се ваксинирайте и сте трезвомислещи добре е да се ваксинирате. Ако имате две поставени дози и са минали 6 месеца сложете си бустер! Това е личен избор и именно заради това не оставяйте Вирусът да решава за живота ви вчесто вас.

Друго си е ваксината да решава вместо тебе. Аз пък познавам много неваскинирани изкарали го доста по-леко и от тебе. Така че ай мола ве.

То ако четеш тук колко хора познават по колко болни, излиза, че вече 100% в България са го изкарали. Познавам, чул съм, видял съм, точно пък на разни анонимни списвачи под коментари ще вярваме! Само вие сте толкова умствено ограничени, че да си вярвате, че някой ще ви се върже. Аз пък познавам 250000 неваксинирани, дето умряха, а имам милиарди в банката…верайте ми! Идиоти…

Починалите за последното денонощие са 2, от които 1 не е ваксиниран, а другият е бил със фалшиво свидетелство за проведена имунизация; Същият при приемането му в болница заявил Докторе азимам фалшив документ за имунизация; на което докторът му отговорил "не се бой и мойта диплома по медицина е фалшива".

Що лъжеш бе!

Всеки ден между 5 и 50% са с фалшиви свиделства ли?

В България, Да!

Повечето в статистиката са над 70 години, често средната смъртност е над 73.6 години, колкото е средната продължителност на живота. Искаш, да кажеш, че хора над 74 години си купуват свидетелства за ваксиниране? Че защо?

Фалшив документ за "имунизация", с фалшива ваксина.

25.03.2021 костадин ангелов "Хората, които са ваксинирани с една и дори с две дози, може да са носители на заразата, но те няма да се разболеят тежко, да постъпят в болница и няма да загубят живота си от заразата"

То от тези ваксини май никаква полза. Тъста беше един път човек, и се помина ваксиниран. Бог да го прости и приеме в славата си!

Има полза - за фармафията, политическата мафия и като цяло за глобалистката мафия, от която първите две мафии са интегрална част.

Копейкин не е ваксиниран, не е разведен и не е купил къща със субсидията на Варненското езеро.

Вразо мойто момиче, добре се справяш със задачата!

Махайте го тоя портал. На есен краварите ще пуснат нови вируси ако до тогава не са ни затрили с атомна война.

Местя си го, аз съм ваксиниран. Само пред балъците се правя на мъж ...

На теб не ти трябва да си ваксиниран, ти си зомбиран и безсмъртен.

Аз работи за копейки! Ще си купува нефт и газ от Русия :)))

Много обичаш да се прикриваш като Копейкин. Ама не връвиш.

Не връ'ъ пеш бе, бате! Аз се возя в луксозна кола, купена със партийната субсидия.

Оди се пери на гей парада. Не ни занимавай.

Аз редовно ходя ма гей-паради. Последният беше на 9ти май пред МОЧА. Следащият път ще те прасна там профилактично :)

Що лъжеш бе!

Не съм ЛГБТ активист Факт е че на обикновенити руснаци с десетилетия от години им е внушавано че са най-великата световна сила , че всички са много големи герои. Но това е само една самозаблуда, която им изигра лоша шега и едва сега се виждат колко са жалки и нищожни като oрки. На тях в главите им е само война, а на времето в СССР нямаше най обикновена дъвка, a за дънки да не говорим , щото това било чужда мода като белег на капиталистически упадък. На тия канчетата им са пълни с пропаганда. Обикновенният руснак пие, като за последно всичко, включително одеколон и политура. Но в действителност непрекъснато мизерства и там комунизъмъмът никога няма да изчезне.

Не си ЛГБТ - активист? Защо лъжеш бе!

И какво ме брига това? Да кажат и колко са починали и от рак, спин, хепатит, левкемия, инфаркт и инсулт. Ей, няма край тая ковидиотия ...

На "ковида" положителното му е това, че рязко намаля броя на починалите от "от рак, спин, хепатит, левкемия, инфаркт и инсулт."

А, има ли някой да е починал ОТ "ковид"? Щот, то има и много починали СЪС хрема, ама никой не ги съобщава,

Пак я подхванахте тази тема 'драги' журналя т.е.есента да се готвим за поредната истерия. То е достатъчно да погледнем какво става сега в Китай, със затварянето на мегаполисите, за да знаем какво ни чака октомври.

Октомври ни чака, спиране на тока, продоволствена криза, невъзможни цени на горивото, "локдаун", "карантина", задължителна "ваксинация".... глад, мор... а може и някой военна мобилизация. За десерт.

През 1997, когато влязох в казармата нямах 70 кила, голям глад беше мамка му! Последно ме взеха запас 2004 година есента. Още армията бе в процес на доунищожение...И к"во значи мен на 45 години може даме повикат,дето съм вече над 100 кила, а пешлигаря на 20-25 години ще си гледа кефа,щото аз съм положил клетва...

Не си разбрал, братчет. Наесен ще ги почват като в Украйна, да ги събират от улиците. Служил не служил, никой няма да гледа - уж в запас, дават ти една пушка без патрони, товарят те на американски самолет и те изисипват за пушечно месо срещу руските ракети.

А разбрах... а сънародниците ни със скъпи коли, силиконови съпруги и приятелки , тук там някое дете, кучета и котки,ще заминават дружно на юг,а баламите като в Украйна ще остават да ги трепят, щото нямат възможност да изчезнат като първите.

А, така - почваш да влизаш в час.

:)