17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В КОЯТО ЦИГАНИ БИЯТ ПОЛИЦАИ, ДОКТОРИ, УЧИТЕЛИ, ГОРСКИ ИЗНАСИЛВАТ И УБИВАТ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ СМЕЕ, ОТ СТРАХ ОТ СОРОС

И ЦВЕТАНОВ, НИКОЙ НЯМА ДА СИ МРЪДНЕ ДЕБЕЛИЯ ГЕРБЕРСКИ ЗАДНИК

Какво хулиганство? Какво задържане? За нападение над полицай директно в затвора, както в нормалните държави! Явно да си циганин в България те спасява от затвор

в нормалните държави като САЩ, приемащи се за демокрации се оправя чрез директна стрелба от упор поради застрашаващо живота на полицаите, неизпълнение на техните разпореждания и т.н. Даже предупреждаващи изстрели не са необходими. Едно е да си викаш и да си крякаш с плакат в ръцете, друго е с брадви и мачете, и да псуваш и заплашваш.

Те скочили 50-60 цигани.на да бият полицаите, а обвинения само на двама.

Тия,ако бяха в САЩ негри. Сега, щяха да ги обличат в бяли костюми. Късмет имат,че и този път останаха сандъка празен....

"Като голям проблем обаче той определи т.нар. медиатори на тази общност - предимно местните "барони", които не вършели никаква работа." Не е така ! Отлично работят , щом вече могат да нападат полицейско управление ! Браво на бароните ,още някоя година и ще завладеят територията на бившата НРБ ! ( Ако турците не я поискат ) !

Докато на власт са национални предатели, полицията ще е неефективна. Тук трябва да е в сила максимата, два пъти режи, един път мери. Ако не бяха продажните управлавящи, 20 джандари ще разчекнат цялата махала за 2 часа.

За съжаление и българи, и мангали забравиха какво направи преди години ген. Стою Неделчев-Чочоолу в гетото Столипиново. Ако днес имаше такъв българин, то мангалите нямаше да смеят да си отворят миризливите усти.

Кога нашите полицаи ще започнат да разстрелват на място всеки мангал посегнал или насочил срещу полицай сатър, брадва, нож, огнестрелно оръжие?! Докога ще чакаме тая разпасана пасмина да се превъпита. Това не може да стане по никакъв начин, затова трепане и бой в най-маловажните случаи! И без това тия паразити са се размножили прекалено много.

И ти и другите по-долу - яко сте мъжкари. Кога ли за последен път погледнахте с лошо циганин, още повече шамар да му ударите? А полицайчетата - такива дела ще им натресат, че едва ли им се забърква. Пък и всички ще писнете за "полицейско насилие" и как утре можело да бъде детето Ви бито, а пък можело рикушет от изстрела, катастрофас хатрулка при преследване и още, още и т.н.. Компютърен юнак /мишок/.

С измислици оправдаваш полицейското бездействие. Добре е да получаваш заплата и облаги, и да не правиш нищо, като квичиш, че законът е лош, и пускаш тролове да плюят срещу хората, които не смятат че такова бездействие на полицаите е нормално.

Едно РПГ ще свърши дора работа за циганските своеволия.

" полицията върши всичко, което е по силите й" Ало, "синята каска" включвай се и ти, че гъмжиш от сили!!!

Само двама обвинени, всички участвали в "РАЗИГРАЛОТО СЕ НАПРЕЖЕНИЕ" трябва да бъдат наказани.

jingiby

Циганите на Сатурн...

няма етническо напрежение нали? Само битови конфликти на циганите с властта!

"Само битови конфликти с циганите на властта!"

Предлагам да се създаде единен номер, като 112, само че да се викат групи от мотористи. Циганите имат по-голям респект от тях.

``Като голям проблем обаче той определи т.нар. медиатори на тази общност - предимно местните "барони", които не вършели никаква работа.'' Който иска нещата да са свършени както трябва си ги върши сам, т.е. министЕрът да не чака и се надява на някакви си медиатори, а да си стяга полицаите и да им развържат най-накрая ръцете с разрешение да стрелят по "обсаждащи" и всичко ще си дойде на мястото. Егати и държавата вмирисана, дето над едни примитивни цигани не може да наложи ред. СРАМ и ПОЗОР!!!

Каква хубава новина можеше да произлезе от тези събития, ама нашите полицайчета не стават за нищо. Всъщност могат да ти вземат някой лев подкуп, ако направиш някое нарушение.

Морковите свършиха,време е за тоягата.

Нашите полицаи освен да искат рушвет за друго не стават. Прости шапкари на наша издръжка.

Нема ли кой да олаби това напрежение в Гълабово?

Предлагам на българските полицаи да се раздадат тазери. Поне като не могат да застрелват електората, да го зашеметят и респектират. Така само с уговорки полицията става за смях и яде бой.

Eй, не се научи тая българска полиция как да всява респект! А бе пратете ги за две седмици в щатите да видят как се прави бе. Като те спре полицейска кола, светлините и са толкова силни, че само като стои до тебе и те хипнотизира с червено-сини светлини. И като дойде пред тебе полицая с ръка на дръжката на пистолета, не смееш да гъкнеш. А мръдна, а кебап стана! Да еа циганорите да еа!

За това ли си давам парите за данаци от които да се сформира бюджет......тъпанариииии закривайте се сами, докато циганите не са ви убили и разчленили !!!

Откога на обсада на полицейски участък казват " разигралото се напрежение ".

Ми то не било за първи път и тъй и тъй трябва да свикваме...Ще ги регистрират за 48 път и това е.

И защо ушевите просто не са ги застреляли?! Или мутрата Тиквун ще си загуби от безмозъчния уродлив електорат?!