Двама настоящи и двама бивши министри дадоха показания по делото срещу Петър Москов

Премиерът не се яви да свидетелства заради неотложни ангажименти, Меглена Кунева също отсъства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С доста парички е ощетена държавата.Все пак думата има съда.

И как с ваксини на стойност 400 000 лева се ощетява държавата с 320 милиона лева, още повече, че за тези ваксини са получени 100 000 дози ваксина "Пентаксим" са употребени по предназначение, а неразрешените 100 000 дози ваксина за "Хепатит Б" - "Еувакс Б" са подарък, който никога никъде не е използван. Това ли са дотата парички?

Защо Горанов, Москов и Московски още не са в затвора? В Румъния щяха вече да трупат стаж в места за превъзпитание.

Защо само единият е с риза на раета .Кога ще облекат и другите

Няма кво да си губите времето с разпити

"Москов е обвинен, че ги приел / турските ваксини / БЕЗ ДА СА РАЗРЕШЕНИ за употреба у нас и е ощетил с над 320 милиона лева държавата." Да се абстрахираме от ощетяването на държавата. САМО заради нарушената забрана Москов, Томислав Дончев, Владислав Горанов, Ивайло Московски, Божидар Лукарски и ББ трябва да лежат в затвора. Веднъж ОТКРАДНАХА 2 млрд. лв. от здравните вноски на хората; Втори път си играят със ЗДРАВЕТО на децата. ДОКОГА престъпниците ще си развяват коня???? Фалшифицират документи / Ало, Банов съм" /; нарушават забрани / ваксините /; не спазват закони / ЦИК /; източват противокоституционно резерва на НЗОК... ДОКОГА ще ни управлява Шайката?!

Ми то най вероятно е политическо разчистване на сметка, аз не вярвам Москов да е виновен, освен че той е много добър лекар и ерудиран човек, но лошото е че либерализма настройва срещу интелигенцията а народа само това чака...

Москов не е от шайката и хайде малко по кротко го раздавай.

Осъдете го, за да повярваме, че правосъдието работи!

Ало,шивача,вземи им размери за раирани жилетки.Корумпирани,добре облечени разбойници.