Двама души са починали от коронавирус през изминалото денонощие

Шейсет са новите случаи, новозаразените са два пъти по-малко в сравнение с преди седмица

Обратно в новината

Коментари - Двама души са починали от коронавирус през изминалото денонощие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двама починали, но от нещо подобно на грип с усложнения. Никой вече не вярва на тази „статистика“. Ако умират виросолози ще вдигнем наздарвица...

Вирусолозите са ваксинирани. За това не мрат.

Откъде си сигурен?

Предния ден един от двамата починали беше "ваксиниран". Другият не я ясно, защото преди 14 дена след последната доза там, която считат, че е последна те пишат "неваксиниран".

Тези боклуци продължават да си пеят едно и също Добре, че вече никой не ми обръща внимание.

Че то от задавяне с парче шоколад са починали повече само тази вечер. Къде са чувалите с трупове? Направо ни разочаровахте. Няма как в Китай да има по 20мил заразени на ден и по 100хил умрели а тук само двама... Аз твърдо вярвам в ковид и не мога да я приема тази новина.

Интересно е да сравним България и Япония, защото в България със "завършен" "ваксинационен" курс са около 30%, а в Япония са около 83%. В същото време в Япония от близо два месеца почти нямат ден без над 200 починали (един ден имат мисля около 180, другите са над 200), а в днешните данни имат обявени 54,782 нови случая и 338 починали. Защо така, нали ни уверяваха, че набодем ли се над 70% всичко ще свърши?

Още ли дават пари за това , което японците обявиха за незначителна болест 5-та категория?

има Видов ден - дължите ни над една година от живота ни минимум...

Три години тормоз върху хората. Три години продължава тази фалшива статистика. Боклуци си продадоха скапаните си душици за пари. Няма да забравим и ще ги сочим тези боклуци. За гаврата не трябва да има прошка ,да не можеш да се разхождаш в графики и дори на Витоша. Ние помним и искаме възмездие. Боклуците Доктор Смърт -Мазния , Кунчев , Кантарджиев , Балтов Аргирова , Баба Радка , Гломб Николова. Съд и затвор за тези Боклуци А един Боклук - Кретен Витанов да се извини публично на Мангъров. БОКЛУЦИ.

Боклуци са, ама главните виновници са над тях. Винаги могат да кажат,че само са изпълнявали заповеди, както е било по времето на Хитлар.

*Хитлер

Спрете с лъжите починали са С корона, а не ОТ короната. И най-накрая напишете починалите С корона дали са били ваксинирани.

А от сърдечен удар колко,а колко от липсата на здравна помощ или от невъзможност лекарите да достигнат до населеното място-колко?Само 2 ма души ли са починали в България за този ден в който двама са умрели от корона вируса????

Нали? Ами докторите що не могат да съживяват умрелите ? За какво си плащам данъците за техните заплати?