Двама арменци са обвинени за простреляния гард в Пловдив

И стрелецът, и помагачът му са криминално проявени и осъждани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вЪПРОСЪТ ТУК Е КОЙ ИМ ДАДЕ РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА ПОСТОЯННО ПРЕБИВАВАНЕ В БЪЛГАРИЯ ?! И след като са установени толкова нарушения и криминални прояви защо още са у нас? Защо не е подведено под отговорност служебното лице поставило подписа си под разрешителните им ?! И най вече КОМУ К.РА търсят тука !!! Май е време да се отстрелват вредни животни.

Не ни стигат нашенските престъпници, ами и чужди взеха да прииждат у нас. Такива трябва да се гонят от Българи и да им се забранява да влизат на територията ни поне 10 години. А ако нарушат забраната трябва да се глобяват и осъждат на 5 до 15 години затвор, но не по малко от времето оставащо до изтичане на забрабната им за влизане в Бългаерия. Вместо да ги раследват и пускт пробация. Такива престъпници чужденци трябва да бъдат гонени от България.

Taka i ne stana iasen motiva za napadenieto???? Tapite Bg jurnalisti i policía vinagi manipulirat informaciata , ako beshe porachkovo ubiistvo na edra riba niamashe da hvanat nikogo !!!

Защо им дават Българските власти ,постоянно проживяване в България ,след като е известно за криминалните им действия ! Защо веднага след първия случай не са изгонени от страната ,или са платили дебело в Служба Миграция ! Служба Миграция в много градове се справя добре и не се церемони с подобни ,как в Пловдив са пропуснали ! Най- Криминално проявени са от бившия СССР , Украинци , Грузинци , Арменци и Молдовци ! Макар че могат свободно да се движат в Европа ,трябва да се забранят без виза да влизат в България изброените от тези Държави ,ако искате да сме спокойни !

Криминално проявен охранител?! Аз ли съм хампи или случайно сме се преместили в огледалния свят?...

а двамата нападатели. в грешка си. това май идва от първата тема, където много объркано беше поднесена информацията.

На такива незабавно трябва да им се отнема привилегията да живеят в България. За какво са ни чужденци престъпници, ние си имаме доста местни такива.

И единият е Агоп, а другият Гарабед Киркорови, Гарабедян или Сароян и Налбандян..... Там има само един чист българин и на него му казват Пешо Арменеца! Вицът е много стар, но още готин и актуален. Иначе са хубави хора и веселяци, стига да не им искаш пари.

Значи излежават си присъдата, отнема им се статута и обратно в Армения.

И за какво ли са нападнали тези гамени клетият човечец?

3apagu paguo EpeBaH...