Двама арестувани за убийството на Боряна Стробъл - българската следа в Tesla

Разследването на фаталната катастрофа е изпратено до окръжния прокурор на окръг Уошо за преглед

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в бг щяха да са под домашен арест

Не си вади оная работа там където си вадиш хляба. Няколко прости правила за спокоен живот. Неведоми са пътищата Господни. Лека и пръст. Няма богат човек ,който да не е навредил на други хора чрез действията си. В даден момент го осъзнават и се опитват да си изкупят греховете, забравайки, че грехове се прощават и накрая умират нещастни.

Честно казано , се чудя много когато богати и явно хора с акъл поемат необмислени рискове , като колоездене на магистрала в пустинята . Да си беше карала Тесла, ако иска спрат в залата да отиде. Ето и Шумахер се преби безвъзвратно излязъл да кара извън пистата. А особено като имаш две малки деца такива рискове не се поемат. Сега без майка ще растат.

В белите държави колоезденето е напълно нормално занимание, не е като в Булгаристан дето могат да те псуват, свиркат и направо могат да те утрепят. тя е карала по обозначена велоалея. Отрепките, които са я убили са пълни дегенерати - виж им мутрите, има снимки. Такива могат да убият всеки и навсякъде. Ама на хора, чието основно занимание е циркулиране между телевизор и хладилник това е трудно да се обясни.

Я, метни един поглед на съседната новина за бивш датски състезател по колоездене, сгазен от бус в Белгия. Нормално било в белите държави - ха, ха. България е по-бяла държава от онези, където зад воланите е пълно с "мигранти" и местни без книжки, без акъл, но за сметка на това с коктейл от транквиланти, стимуланти и алкохол в кръвта. Всеки, който излезе на пътното платно в неравнопоставена позиция, т.е. с една тениска срещу два тона твърда маса е идиот, като тая нашата голяма работа. Толкова много отговорности има като жена и майка, но се е метнала на колело наравно със железата, управлявани или от white trash, или от джагали. Опазването на собствения живот е дело преди всичко лично. Сега да ходи мъжо й да реве на щатската полиция що не са я опазили. Ще реве той, ама сичкуту trooper-и са по южната граница, откъдето напират десетки хиляди хаитянски, анголски, сенегалски и прочее "кардиохирурзи, машинни инженери и доктори по термодинамика и механика на флуидите". Горното го казвам от позицията на притежаващ и "А" категория, но не пипал мотор от студентските си години. Не съм ли обграден от ламарини с активни и пасивни защити и желателно с каросерия върху шаси, не излизам на асфалта. Колана го слагам веднага щом седна, защото не е нужда са се движиш, за да те връхлети отнякъде поредният идиот - колко приятели и родини пострадаха спрели на светофар или паркирали на улицата, връхлетени от засилил се селтак или чалгарка с подарена книжка а родна почва или хахав турчин в "бяла държава". Та и тая нашата - много умна, много образована, но за управление на риска явно не е чувала, щом не го е прилагала по отношение на най-ценното.

Вижда се колко е прието в белите държави , жената убита на пътя. Кажи го на децата й. Даже в по-дивите държави като бг имаш повече шанс, щото непрекъснато си нащрек откъде може да ти дойде някой идиот.

Мани го тоя комплексар с неговите "бели държави". Познат на мотор точно в "много бяла държава" го изхака "бяла негърка", но се отърва, заради екипировката си, уменията и късмета. Същият този комплексар явно не е отварял компилациите в ютюб с катастрофи, изроди и идиоти, снимани с видеорегистратори. Колкото са ненормални в Русия, много повече са в САЩ, щото там са два пъти повече сган, но за сметка на това карат всички и се друсат като за последно. Има и едно поредица как полицията и трупърите спасяват свръхдозирали зад волана, още преди да дойдат парамедиците. По пътищата е пълно не просто с друсани, ами с друсани на умирачка, обаче там било нормално да се карат колелета - ха, ха. Нормално е за тези много умните като тая, които не знаят какво е джаул, камо ли колко такива вади тон и половина при 20m/s, хеле пък, каква е смъртността при 100J в главата. Та, въпросният засилен тон и половина осигурява няколкостотин kJ, в зависимост докато те набара колко кинетична енергия е загубил, от спирачки, съборени препятствия и нагърчване. Ако няма спирачки и препятствия, колоездача ще го намерят на поне 15 метра от мястото на удара и ще има да се чудят дали главата му е обърната напред или назад - който е ходил на курсове за първа помощ при катастрофи ще знае какво имам предвид. Друг е проблемът - израстна поколение с образование, но без акъл, живеещо с карми, марми и прочее цигански глупости. Правят се на духовни, еко, меко и т.н. с основно кредо, че като не правиш лошо, няма да те сполети лошо и теб - ха, ха или "каквото ти е писано". И после - рев и she didn't deserve it, щото светът работи малко по-различно.

аф

"Не като в България, където могат да те утрепят " , искаш да кажеш , че е утрепана в България или аз нещо не съм прочел правилно статиятя ? Ако си прочетеш противоречието, което си написал, може и да решиш да се самоубиеш.

Жалко за жената, успешна с хубаво семейство . Но стига с това, че така й било писано, колоезденето може да бъде много рисково. Всеки, които кара велокипед по магистрала а и не само там е в риск. Призовавам колоездачите да си слагат вечерно време светлоотразителни облекло. Снощи в тъмното щях да бутна един.

Съболезнования на близките. Второ, може ли да задам тъпия въпрос защо се кара колело на автомобилен път от какъвто и да е калибър като там е пълно с автомобилни газове и разгърнатия от колоезденето бял дроб ги поема като гъба? Не го разбирам това. Нали трябва за здраве да е колоезденето? Значи само в парк е ОК.

Такъв и бил късмета на жената.Имала сериозна ракета носител, но явно в живота това не е достатъчно.Да почива в мир.

Така й било писано на момичето... а можеше са прославя името на България с българското аи име и чувство за национална принадлежност още десетилетия наред ;)

И у нас и там МНОГОТО пара може СЪЩЕСТВЕНО да промени изводите и присъдите( евентуално) за: 1. спящия на отедната седалка ? 2. Пресичащ ДВОЙНО НЕПРЕКЪСНАТА линия ? 3.Не притежаващ -во за управление ? И горе-долу се сещам какво се е случило : трзи двамата -заблеяни, разсеяни , малко сънени(7.45ч. сутринта!) са си дояждали закуската с голямото кафе в колата / или са били още снощни и изобщо нито са гледали пътя нито са пазили колоездача ! А има и още по-лош вариянт : решили са да се “позабавляват” по американски и да “отстрелят” някой еко-био-байкър . Жалко за младата , красива жена . Майка на две деца и очевидно радваща се на прекрасен живот и кариера . Не ми я хвалете тази Америка !!!!

Господине, вие сте пълен олигофрен.

Жалко за интелигентната и красива българка. Радвам се и че са хванали отпадъците, които са я убили. Вероятно ще изгният в затвора.

ъъъ съмнявам се дори че ще лежът 10 години....ОБЩО....

Ако беше за България, щяхте да сте прав. Но в Америка няма да им се размине.

Тия двамата са българи! ? По-тъпо поднесено заглавие не бях видял!

After a 2.5-month investigation, Guadalupe Garcia-Davalos, 32, was charged Wednesday with eight counts, including reckless driving, driving without a license, obstructing an officer and conspiracy. Irma Arellano-Arroyo, 37, was charged with failure to report and conspiracy. Има снимки и на двамата. Убита е тези две цигански отрепки, най-вероятно нелегални и неграмотни. Затова и толкова време се проточи разследването. Ако бяха бели американци, щяха да бъдат арестувани на момента и вече да са в затвора. А нищо чудно тези двамата да бъдат оправдани и пуснати на свобода, за да убиват отново.

Верно ги има на снимка и верно са гнусни мангали.

Те в Булгаристан ги пускат циганите. В нормалните държави си понасят наказанията.

Нормална жена, оженила се създала семейство. Не разбирам що трябва да се оплюе. Освен това била и умна, завършила престижни университети и се реализирала. Какво да кажем за ония двамцата дето завършили, не се реализирари, върнали се в бг и сграбчили политиката?

Жалко за жената!

Жалко за жената, но да имате Тесла за нещо в което човек може да остави следа е непростимо, защото ако Никола Тесла е бил гении, то евреина Мъск е хитрец работещ с дуржавни субсидии. А колите му са едни обикновени елвктрокари с батерии и компютър без грам иноватовност в тях. Също разбиват и носачи на 20 000 км.

Тесла е балон ! Ще се спука. Също като имотния, който вече се пропуква, а детонацията от взрива му, ще е огромна и опустошителна.

Точно, тесла е сравнително добра кола но до тук. Откакто мъск я купи я направи един балон, който ще гръмне рано или късно Той затова се пробва да я продаде, засега неуспешно

зелена енергия е балон.Германците не са луди да строят Северен поток 2,въпреки САЩ.

Трима тъпи ганювци мислят (не им се удава особено) и се грижат за Мъск - най-богатия и иновативен черква в света. Бахти простите дебели кратуни! Крадял бил от държавата. Това да не ви е Боко и шайката му бе, мангали прости!

Българките ги сърби повече за пари, отколкото за секс. Те затва се пръснаха по цял свят да търсят на хляба мекото, щот тряа да ходи в село или на вилата с мотиката. Не избират араб ли е, сиганин ли е, къвто да е, само паралия да е. Да, ама виж кво стаа, крива им излиза сметката. Задоволявайте се с малко, не ламтете за много, щот в живота всяко нещо е за сметка на друго, да го знаете.

В целия пост не видях някакъв аргумент, само безпочвени обиди. Жената е мъртва (демек според идиотската ти логика - "си го е намерила") пожене се е оженила за богат човек ли? Тия, женените за бедни кола не ги блъска? Боклук си ..

Боклук!

Млъкни бе идиот!Затвори си устата и хвърли кийборда някъде защото си отвратителен!

Горката млада жена, горките й деца. Независимо от това дали е българка и къде живее, това е ужасно. Дано виновните си получат заслуженото.

"статията" е чудесен пример за потресаващата писмовна немощ на подписалата се като "редактор" особа.

статията очевидно е нескопосан превод от някакво чуждо издание + щипка сол "от автора"

Животът на жената е Личен избор. Но поне може да не се хули посмъртно.

Добре де, като ги публикувате тия статии след автоматичен преводач, поне ги редактирайте малко от малко за да заприличат на български текст, а не на някъква тотална бутафория.

Американската мечта, не мерси!

Къде по света не може да те блъсне кола, кретен такъв? Само че поне шанса да хванат и осъдят виновника в САЩ е 100 пъти по-голям от в БГ

"Българската след" вие сте дебили. Като че ли тя е измислила нещо.

И в САЩ е като в България. Ако тази беше цветнокожа или бедна, никой нямаше да се занимава да търси виновните.

Ти ясновидец ли си?

След тази ултра турбо мега гига супер хипер неграмотно преведена статия, вече смятам, че сладоледаджията на плажа може да я преведе по-добре..... И да се нарече "редактор".

Селски път в Невада. Двама арестувани близо до текезесето.

Боли ме за това момиче. Уникален човек. Мир на душата и.

Компот от думи- статия на дир. Бг

Похвалете и поощрете някой, който се е завърнал от чужбина в България, а не само констатации за живота на българи в другите страни, където неминуемо ще се претопят. Иначе след няколко десетилетия действително няма да ни има.

Препоръчително е да се попретопят малко, че иначе няма да ги ги бъде където и да е, тия въпросните българи. Но не ми е ясно какво общо има безмисления ти коментар със статията за трагична смърт на един млад човек??

Най-неграмотно преведената стати, дирджии! Честито! Като интелектуални разсъждения на пиян циганин пред камера! Да бяхте я превели жесто-мимично!

Кефи колко обвинения са им нашили на виновните, ако беше в бг щяха да ги пуснат. Случай много, оперния певец във Варна на пешеходна пътека, момиченцето от врачанско на пешеходна пътека, Милен Цветков оная дрога де го изтреска отзад, доган на знак стоп не спира, случая от Айтос и т.н. и т.н.

Пич, ти разлика между Доган и Местан правиш ли? Отделно обвиненията са едно, а какво ще се докаже - друго! Жалко за жената - да си замине така нелепо, блъсната от поредния разсеян шофьор. Но от статията не става ясно, дали до сега има въобще арестувани - май не! Тепърва са направили обвинения, а какво ще се докаже - Божа работа. Тя и едната от сестрите Уилямс утрепа човек в катастрофа, ама бързо заметоха случая ... и там е така - за едни може, за други - не!

щеше да е образувано срещу неизвестен извършител и така и щяха след няколко години да го прекратят. Жалко за хубавата жена и близките и

работи човешкото, идва Божието правосъдие. А то няма нищо общо с човешкото. Който е умен, предпочита да не прави птестъпления приживе. Защото....

Няма сигурно никъде жалко изглежда хубавица и много умно момиче, с колко ли се е движел джипа за да я помете при това на вело алея, да излезе 2 мера от лентата, 100-120 мръсна газ и изпуснат волан. Евала на полицията ,че е разкрила случая.

снмката е пипната, в нета има и други- нубавоца не е определено, а за умна.... по-скоро хитричка и доста лъжлива, ако й видиш биографията. но бог да я прости, пробивната жена

Малоумен, завистлив глупак! Явно за нищо не ставаш, хем тъп хем грозен и злобен и никой не те поглежда, та от там "мислите" ти по статията.

банда феминизирани лесбоси...

Пернишка банда убива Българи в Перник и София явно си плащат на полицията за да си мълчат!

не се нарича терор, а приятелско сбиване...

Това е заради безработицата. А това е занаят в Перник, не е банда. Наемали са убийци- разбойници от перник още по време на търското робство. Гадно.

Още ли нема ваксина против автокатастрофи! Пфайзер защо дреме! Що народ пострада! Бързо ваксина, не може повече така!

Човек и в Кравария да избяга, и за Чичко Паричко да омъжи за себе си, от късмета си н еможе да се скрие. В забутания Троян, в забутаната България, гледам жените масово го докарват до 87, 89, 93, а преди няколко месеца почина една колежка на майка ми на 101. Такива ми ти работи.

за продължителността на живота, но Боряна, за краткия си живот, е дала на света много повече от всички баби в забутаните български селца.

Дала е пиче на някакъв мераклия, Ако това значи че е дала нещо на света, то бабите като млади, може също да са обгрижили света.

Дала е едно голямо изпражнение по време на катастрофата, за която е виновна "безсмъртната" златарка

Не си никакъв пич, а сексистки отпадък, който не е бил абортиран. Всъщност вие сексистките свине винаги тролирате с това, че една жена за да успее трябва да спи с някого иначе няма как да се случи. Истината е че повечето образовани и красиви жени вече са сами защото много мъже сте комплексирани снежинки с его по-крехко от топките между краката ви.

Отпадъци сте точно либерастите и другите -расти -исти и -истки, понеже вашите гени НЯМА да присъстват в бъдещето на човечеството!

Дядото ако не може да си ебебабата да наеме един колега на майка си.

Скоро не бях чела по-некадърно преведена статия. Очевидно използвате Google Translate, ама прочитайте текста преди да го пуснете. Некадърно изпълнение.

Гугъл си работи нормално. След превода е редактирано.

Светла и памет !Впечатляваща кариера и личен живот!Със сигурност причинителите и на смъртта няма да се разминат с домашен арест и лъжливи болнични.

снмката е пипната, в нета има и други- нубавоца не е определено, а за умна.... по-скоро хитричка и доста лъжлива, ако й видиш биографията. но бог да я прости, пробивната жена

Абе кретен, защо не си бш майката?