17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя кретен пърдьо бил шокиран....... Ами ти бе страхлива мишко не се ли шокира като застави милиони хора да се ваксинират ?????Американски травестит.

А ние си мислим, че е само по филмите за едно време в дивия запад ! Затова Б. Б. е препрочитал Винету за разбере как ще свърши всичко . Накрая белите идват ( от ам посолството) и убиват всички .....

Ако трупа не е поне на Джастин, не на занимавайте. Понеже за къжаление те мрат правилните канадци били те и с български произход.

Как така простреляни? Нали забраниха оръжията в Канадата... Това са лъжи.. Джъстин Кастро(Трюдо) нали даже имаше там пламенна реч за поставянето на края на снабдяването на кой да е с огнестрелни оръжия...

Ми инфлацията удари и хората търсят допълнителни доходи :)

То и мен удари, и аз търся, но чрез малко повече и по умна работа. Защо е необходимо да ме разперят кат жаба с един пълнител в главата ?

интересно какво би сполетяло прокурорския син в Канада. А, и да си приберат Простото, не би било зле.

Очевидно има разлика между канадската полиция (виж статията) и американската, която е слязла почти до нивото на българската ("не знаех че аз вземам решенията", за простреляните деца в училище от началото на месеца) В Канада ловът е национален спорт. Дълго оръжие имат половината канадци. Късо много няма ама са кът хората които не могат да стрелят.

Там Боклука се отстрелва на мига! Тук щяха да ги разкарват по съдилищата като екзотични животни, докато мама, или тате плати обичайния рекет, за да ги пуснат на свобода. И всичко това ако бъдат хванати де. Справка убиеца на Милен Цветков и подобни!

В Щатите и толкова не чакат. Само като си го помислиш, и си загинал. Още преди да си го опитал.