Два протеста блокират София: Стотици миньори идват на жълтите павета, готови и на релсите да легнат

Хиляди миньори ще шестват по жълтите павета, а недоволни медици се събират пред здравното министерство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мафията си иска парите.

"" " ще настояват да бъде гарантирана работата на централите от комплекса на въглища минимум до 2040 г" ""Сигурно

Теменужка, Добрев и Боко да ги оправят те ги прецакаха с толкова години бездействие в сектора за да не развалят комфорта на Доган и Ковачки!

Хайде, всеки нефелник да идва да иска, да блокира, да чувства, че някой друг е виновен за живота, който води. Нали искахте демохрасия, ето ви я! Какво искате сега от държавата? Всичко е частно, протестирайте си пред фирмите, които ви дължат пари!

дали щяха така ревностно да защитават работата си,ако взимаха 600-700лв като останалите хора в региона и като цяло в провинцията?Съмнявам се,но като си свикнал на 2-3К,не ти се иска да бачкаш 26 дена по 10+ часа за 600лв....

“организирани” от КНСБ синдикатите в енергетиката, здравеопазването и пътното-строителство . А къде са най-големите кражби ? А ? Дали ни харесва цената на тока ? Дали сме доволни от милиардното здравеопазване , което всеки доплаща от джоба си ? Дали сме съгласни с милиардните аванси за магистрали без : проект, разрешително, контрол и гаранция за качество ? А ? Е сега става ли ясно КОЙ ТОЧНО организира протестите ? А ?

Няма как тецовете да спрат преди да бъдат построени новите редактори на АЕЦ. През тези близо 10 години трябва да се разработи и приложи стратегия за тези хора, какво ще работят. Всичко друго е популизъм и безотговорност.

Няма ли да отиде на протеста да вдигне юмрук? Скоро, ще се крие под полата на Деса.

Мислиш ли, че на тези над 100 000 души им пука за определена партия? Партиите ли са по-важни или живота на хората?

Комундета да се обаждат за неща,които не разбират.

Все повече нещата отиват към 96/97-ма година! Пак ще изграждаме барикади , че да разкараме червено-лилавите на Радев и Прокопиев!!!

Тъй, тъй... мой да няма кво да дишаме, ама важното е да горим въглища до последно.

Бойко беше депозирал в банката 800 млн.за строителството на "Хемус". Радев къде са тези пари? В чекмеджето ли ги скри?

Това са работещи хора, а не платените протестиращи на Божков.

Така е когато няма истински синдикати, които са свикнали да лапат пачки от джипката.

Къде е най успешното правителство за всички времена,май няма пилот в самолета .

Къде е сега "обединителят" на нацията с вдигнат юмрук?

и какъм е проблема , че тези хора взимат нормални заплати или е важното на всички да им е гадно. Между другото със сигурност и тези с по 600 лв заплата биха протестирали при угрозата да я загубят.

Както винаги, всичко в последния момент, липсва далновидност у управляващите

Ама къде бяха тези синдикати, докато ни управляваха от джипката? Сега се сетили да искат по-късен срок за затваряне. Единствено сестрите надигаха глас, останалите мишкуваха.

Как след 12 годишен герберски сън, т.н. синдикати внезапно се събудиха да защитават редник Борисов.

Смешна работа, закъсняли сте с няколко години, договора вече е подписан. Няма мърдане. Гласувайте пак за Бойко, той добре ви оправя. Прост народ.

goose

Айде, синекурните синдикати пак изплуваха предизборно :) "Споделят, че живеят в несигурност и страх. 110 000 човешки съдби са поставени на карта и е време за спешни решения, допълват протестиращите." Ами вземете ги тези спешни решения и се преквалифицирайте, имате още достатъчно време за това. Все някой друг е длъжен да взима решенията за собствения ви живот, каквото и да е, за да не ви се налага да се променяте вие.

Чудесно. Провала и сгромолясването на Муньовото правителство е в разгара си! Провал с ваксинацията, с кораба Вера Су, със строителите, медици, миньори, болниците започват да се задъхват отново като миналата есен, с тази разлика, че ваксини има, но Чашков, Каца-Маца и ХарвардО не могат нищо да свършат начело с Фируганта. Фърчилото отлетЕ ноември:)

Профсъюзите на Бойко излизат на протест. Сега ако ГЕРБ не сформират правителство, очаквайте такива протести много често

Какво искат Въглищарите и не може ли да почака един Месец?

Хубав ден за българската демокрация

Единствено в България съм чувал за професия "протестър".

Ярък пример за корпоративен вот и подчиненост. Нима трябва всички да повярваме, че част от миньорите в България стачкуват заради неудовлетвореност от перспективата да бъдат затворени след 14 години и настояват, това да стане след 19. Бойко просто се опитва да дестабилизира страната, което ще му направи лоша услуга.

Отидоха ти клюлчетата за протестите

Не трябва да се заяждаш с ДПС и парите им, веднага вадят синдикатите и камарите по площадите. Защо журналистите не проверят кой стой на върха на тези организации? Само по фамилните имена ще видят, че те са на ДПС.

Когато им “запука” тогава и ще се променят нещата . До тогава : ще ги ползват за пушечно медо в предизборни битки !

чалгари долни и фуражни, скоро ще има тотална метла и бой по бетонираните ви кратуни

Добре де тези миньори защо не протестираха когато Тиквата подписа зелената сделка а сега?

когато ТУЛУПА ви спря 60те милиона миналата зима??? Ето това сега е платен протест от няма и 100 измимника

При Борисов 1,2,3 синдикатите бяха на хранилката. А проблема с въглищните централи е от години. И Борисов подписа всичко "зелено".

за 13.10.21 цена на борсата в 9.00ч.-488.56

Миньорите АКЦИОНЕРИ ЛИ СА на електроцентралата? Ако не са.....за чий чеп им се разрешава да "митингуват" платено? Аз от телекумуникационен инжинер станах шофьор на камион....без митинг.

a в 20.00ч.. цената е 752.99 лв. /мвтч. ако чалгите не могат да смятат - това е 75,299 ст. /квтч.

Като за начало към модераторите на сайта-кражбата на IP адреси с цел помпане на изкуствен рейтинг е наказуемо. И сравнително скоро ще го разберете. До тук има около 30 жалби срещу Вас-поне така ми казаха в полицията. Просто да си знаете. Сега по темата-значи не лъжа Ами коментатор който има претенции относно протестиращите и мястото за протестиране-да отива лично при тия хора и да им го обяснява. Когато цяла година се блокираха кръстовища и се вандалстваше из София-това беше демократично. Обаче сега не може да има протести срещу великото служебно правителство и най-великият президент Румен Радев. Това вече е недемократично. По същия начин навремето и Татяна Дончева и Кутев твърдяха от народното събрание че протестите били заплаха за демокрацията. Хората имат право да протестират и си протестират. Пазят си хляба. А доколкото служебното правителство не значи навсякъде свои хора-сега да не се оправдава с някой друг Ами да си върши работата.

Предсмъртнте къчове на Толупа!

Питайте профлидерите за доходите им...

Доста неща не си разбрал, колега! Централата не е камион да и завъртиш ключа и да я спреш. С какво ще я заместим? Ще ти кажа едно... Когато с твоя камион ще можеш да пътуваш на батерии от България до Германия например то тогава електроенергийната система би работила нормално без централите за които говорим. Токът се произвежда и ползва на момента и точно толкова колкото ти трябва. Това с батерии и прочее е ала бала. Не слушай зелените. Там става въпрос за друго.

Търси проблема в борсата а не в производителя.

Тотален провал на радевите девойки.

Ами даже да има не може да го вдигне. Мунчо само лъже и лиже.

Правителството на УШАКА ке лапне малебито Тия изроди ке заличат нацията инфлация навсекаде а Ушо си завира зурлата във шунди и се прави че всичко е о кей

На Мунчо, баце :)

Бой и ушанки по ушаците на гнусния масон!

Лъжеш, копеленце!