Два протеста блокират София: Стотици миньори идват на жълтите павета, готови и на релсите да легнат

Хиляди миньори ще шестват по жълтите павета, а недоволни медици се събират пред здравното министерство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълна простотия, какво шъ ми лягате бе? Я, грабвайте релсите и право по главите на изродите-обитатели на порноклуба наречен НС.

Всичко е така както казвате и миньорите са в правото си, но защо чакаха до сега

Респект миньори!!!

А когато минем на свободния пазар и токът стане 0.75 лв квт., дали няма да ревем за Мариците. Сега плюйте, все още ни е широко около врата но именно тец марица изток 2 тушира цената на тока сега.

Получихте това, което си избрахте. Сега не ревете.

Браво Миньори! !! Само вие ще спасите България от зелената мафия!!!

Искат Сигурност за кого? За енергийната мафия и за няколкото хиляди души раздут персонал. Трябват незабавни съкращения в “Мариците” и оптимизация на разходите. Вчера са взети нови 500млн. държавен дълг. За три месеца един милиард и осемстотин милиона лева. Така и аз мога да бъда Министър председател. Бойко, връщай се по-бързо, че тези изроди ще счупят държавата!

Милиард, казваш? Изроди!!! Теглят заеми за да управляват!!!! Хайде сега да погледнем последните 1о години, а? Борисов пое власта с 13 милиарда външен дълг. До февруари 2021г., когато все още беше премиер, външмият ни дълг порасна до 73 милиарда. И не бързай да ме обвиняваш в лъжа - провери в нета. Има достатъчно начини да се убедиш и сам, че е 73 милиарда.Но по темата - 10 години - 60 милиарда НОВИ заеми. Колко прави на година? ПО 6 МИЛИАРДА!!!!! Нещо построено за 60 милиарда да виждаш? Изобщо нещо КАЧЕСТВЕНО построено да виждаш? Коментирай тези ФАКТИ, а не мокрите си сънища!

Къде е Мунчо?

При Боко имахме ли някакви грижи?

Фърчилото улетя :)

Калинките се радват, но не знаят, че на следващите избори ПП ще имат 25 процента и правят правителство. После който крал отива в затвора, който е некадърен си отива на село.

Наркомански мечти :)

ПП ще съберат максимум 10%. И не ми цитирай социолози. Преди всеки избор напоително обяснявам, как лъжат социолозите в полза на този, който плаща. На избори разликите в прогнозите са 8 - 10% Но дори 30% да съберат, пак няма да има правителство, ако не се наведат на Борисов. А може би вече са се навели и сега само лъжат хората, за да съберат повече гласвове? Да не забравяме, че Киро истината ДОКАЗАНО излъга презедента, че не е канадски гражданин. Няма как подавайки декларация за развод да си разведен! Докато не излезе решение на съда по всички писани закони си женен!!!!!!! В случая - за Канада.

ГОЛЕМ СИ МУХЛЪО !

Крадев няма ли да ги поздрави с юмруче, през прозореца на президентството?

Ех какви хубави млади сестри имаше по болниците едно време. Сега само дърти пенсионерски с памперси

Ми сигурно са същите от едно време.

Така ще е докато ни управлява масона помияр!

И аз съм прост, и вие сте прости. Ще ви платя да протестира, идвате ли??

А са бегай да палиш маски, олигофрен!

Взимай личното оръжие и слагай край на мъките!

Бой и ушанки по ушаците на гнусния масон!

Правителството на УШАКА ке лапне малебито Тия изроди ке заличат нацията инфлация навсекаде а Ушо си завира зурлата във шунди и се прави че всичко е о кей

Лизач на путки е масона помияр!

Тотален провал на радевите девойки.

Питайте профлидерите за доходите им...

Предсмъртнте къчове на Толупа!

На Мунчо, баце :)

Като за начало към модераторите на сайта-кражбата на IP адреси с цел помпане на изкуствен рейтинг е наказуемо. И сравнително скоро ще го разберете. До тук има около 30 жалби срещу Вас-поне така ми казаха в полицията. Просто да си знаете. Сега по темата-значи не лъжа Ами коментатор който има претенции относно протестиращите и мястото за протестиране-да отива лично при тия хора и да им го обяснява. Когато цяла година се блокираха кръстовища и се вандалстваше из София-това беше демократично. Обаче сега не може да има протести срещу великото служебно правителство и най-великият президент Румен Радев. Това вече е недемократично. По същия начин навремето и Татяна Дончева и Кутев твърдяха от народното събрание че протестите били заплаха за демокрацията. Хората имат право да протестират и си протестират. Пазят си хляба. А доколкото служебното правителство не значи навсякъде свои хора-сега да не се оправдава с някой друг Ами да си върши работата.

Миньорите АКЦИОНЕРИ ЛИ СА на електроцентралата? Ако не са.....за чий чеп им се разрешава да "митингуват" платено? Аз от телекумуникационен инжинер станах шофьор на камион....без митинг.

Доста неща не си разбрал, колега! Централата не е камион да и завъртиш ключа и да я спреш. С какво ще я заместим? Ще ти кажа едно... Когато с твоя камион ще можеш да пътуваш на батерии от България до Германия например то тогава електроенергийната система би работила нормално без централите за които говорим. Токът се произвежда и ползва на момента и точно толкова колкото ти трябва. Това с батерии и прочее е ала бала. Не слушай зелените. Там става въпрос за друго.

goose

Ами имаме 14 години да решим проблема, който си визирал. Но не, ние протестираме да се запази ситуацията, за да не се налага някой недай си боже да му се наложи да промени самия себе си.

goose, не 14, а 144 години да мислиш, няма как да направиш зелената енергия 100% в микса. Да оставим частните случаи. Отговори ми, на свещи и камина ли ще посрещаш Нова година? Имаме 5 сериозно зимни месеца с много ниски температури. Време, през което соларите работят на 10-20% от капацитета си. И то само през деня. Дори още един блок на Козлодуй да се пусне, пак не стигат 2000 мегавата в пиковите часове. А това, че само за месец цената на газта се повиши трикратно няма да коментирам. Виж въглищата са си наши. При това на цена т комунизма - ЕДИНСТВЕНАТА СТОКА с фиксирана цена в Европа. В другите страни цената им се повиши до 2,5 пъти, но у нас тон въглища е по-евтин от тон пясък... Та осъзнай, какво съм ти написал и преосмисли ГРЕШНОТО си мнение!

Лъжеш, копеленце!

Толкова си и бил телекОмуникационен инжЕнер, щом пишеш телекУмуникационен инжИнер. Продължавай да въртиш кормилото! Ти и за това сигурно толкова ставаш

за 13.10.21 цена на борсата в 9.00ч.-488.56

a в 20.00ч.. цената е 752.99 лв. /мвтч. ако чалгите не могат да смятат - това е 75,299 ст. /квтч.

Търси проблема в борсата а не в производителя.

При Борисов 1,2,3 синдикатите бяха на хранилката. А проблема с въглищните централи е от години. И Борисов подписа всичко "зелено".

Джаф, джаф :)

когато ТУЛУПА ви спря 60те милиона миналата зима??? Ето това сега е платен протест от няма и 100 измимника

Добре де тези миньори защо не протестираха когато Тиквата подписа зелената сделка а сега?

чалгари долни и фуражни, скоро ще има тотална метла и бой по бетонираните ви кратуни

Удри, удри ...

Не трябва да се заяждаш с ДПС и парите им, веднага вадят синдикатите и камарите по площадите. Защо журналистите не проверят кой стой на върха на тези организации? Само по фамилните имена ще видят, че те са на ДПС.

Глупости

Отидоха ти клюлчетата за протестите

Ярък пример за корпоративен вот и подчиненост. Нима трябва всички да повярваме, че част от миньорите в България стачкуват заради неудовлетвореност от перспективата да бъдат затворени след 14 години и настояват, това да стане след 19. Бойко просто се опитва да дестабилизира страната, което ще му направи лоша услуга.

Джаф, джаф :)

Единствено в България съм чувал за професия "протестър".

Хубав ден за българската демокрация

Какво искат Въглищарите и не може ли да почака един Месец?

Профсъюзите на Бойко излизат на протест. Сега ако ГЕРБ не сформират правителство, очаквайте такива протести много често

Чудесно. Провала и сгромолясването на Муньовото правителство е в разгара си! Провал с ваксинацията, с кораба Вера Су, със строителите, медици, миньори, болниците започват да се задъхват отново като миналата есен, с тази разлика, че ваксини има, но Чашков, Каца-Маца и ХарвардО не могат нищо да свършат начело с Фируганта. Фърчилото отлетЕ ноември:)

goose

Айде, синекурните синдикати пак изплуваха предизборно :) "Споделят, че живеят в несигурност и страх. 110 000 човешки съдби са поставени на карта и е време за спешни решения, допълват протестиращите." Ами вземете ги тези спешни решения и се преквалифицирайте, имате още достатъчно време за това. Все някой друг е длъжен да взима решенията за собствения ви живот, каквото и да е, за да не ви се налага да се променяте вие.

Смешна работа, закъсняли сте с няколко години, договора вече е подписан. Няма мърдане. Гласувайте пак за Бойко, той добре ви оправя. Прост народ.

Как след 12 годишен герберски сън, т.н. синдикати внезапно се събудиха да защитават редник Борисов.

Ама къде бяха тези синдикати, докато ни управляваха от джипката? Сега се сетили да искат по-късен срок за затваряне. Единствено сестрите надигаха глас, останалите мишкуваха.

Както винаги, всичко в последния момент, липсва далновидност у управляващите

Къде е сега "обединителят" на нацията с вдигнат юмрук?

Къде е най успешното правителство за всички времена,май няма пилот в самолета .

Ами даже да има не може да го вдигне. Мунчо само лъже и лиже.

Така е когато няма истински синдикати, които са свикнали да лапат пачки от джипката.

Бойко беше депозирал в банката 800 млн.за строителството на "Хемус". Радев къде са тези пари? В чекмеджето ли ги скри?

Тъй, тъй... мой да няма кво да дишаме, ама важното е да горим въглища до последно.

Все повече нещата отиват към 96/97-ма година! Пак ще изграждаме барикади , че да разкараме червено-лилавите на Радев и Прокопиев!!!

Няма ли да отиде на протеста да вдигне юмрук? Скоро, ще се крие под полата на Деса.

Няма как тецовете да спрат преди да бъдат построени новите редактори на АЕЦ. През тези близо 10 години трябва да се разработи и приложи стратегия за тези хора, какво ще работят. Всичко друго е популизъм и безотговорност.

“организирани” от КНСБ синдикатите в енергетиката, здравеопазването и пътното-строителство . А къде са най-големите кражби ? А ? Дали ни харесва цената на тока ? Дали сме доволни от милиардното здравеопазване , което всеки доплаща от джоба си ? Дали сме съгласни с милиардните аванси за магистрали без : проект, разрешително, контрол и гаранция за качество ? А ? Е сега става ли ясно КОЙ ТОЧНО организира протестите ? А ?

Мислиш ли, че на тези над 100 000 души им пука за определена партия? Партиите ли са по-важни или живота на хората?

Когато им “запука” тогава и ще се променят нещата . До тогава : ще ги ползват за пушечно медо в предизборни битки !

Това са работещи хора, а не платените протестиращи на Божков.

дали щяха така ревностно да защитават работата си,ако взимаха 600-700лв като останалите хора в региона и като цяло в провинцията?Съмнявам се,но като си свикнал на 2-3К,не ти се иска да бачкаш 26 дена по 10+ часа за 600лв....

и какъм е проблема , че тези хора взимат нормални заплати или е важното на всички да им е гадно. Между другото със сигурност и тези с по 600 лв заплата биха протестирали при угрозата да я загубят.