17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Постановка

BRCK

Знаете ли каква е единствената причина наркотиците да са нелегални по света? С изключение на десетина страни , където са новатори и имат пргресивен подход и много добри резултати - Холандия. Причината е ,че мафията ще загуби много пари и нелегалната търговия се извършва с протекции от най-високо държавно ниво. И преди да ревнете ,че така било само у нас - може да проверите как ЦРУ е вкарвало в САЩ наркотици от Виетнам и Камбоджа с военен транспорт. И тн и тн - примери има много.

BRCK

Алооо журналята. Разлика меьду 'пуснати' и 'пропуснати' или 'проспани' правите ли? Също така нали знаете ,че обикновено наркотиците пътуват наобратно - от Турция към ЕС.

Ами нашите - къде са дремали?

Пропуснати ли са камионите през граничните пунктове - да. Доброто е, че все пак са открити наркотиците. Мисля, че трябва да се оптимизира работата на гранична полиция.

Лоши хора говорят на пазара, че през деня се таблетират хапчета, а нощем в уж фармацевтичните заводи на Киро Каптагона /солташака на ТИМаджии/ се пакетира познайте какво ;))) Не е пудра захар..

Мда. 600 000 таблетки, разчупени на две... наистина спасиха 1 000 000 души.

ето го бизнесът който поцъфтява,наркотици.фармацефтика,лекарства,бензин,зърнопроизвоство,обществени поръчки,всякакъв вид фалшиви документи за които се сетите и печатане на фалшиви пари,контрабанда,търговия и простуция,търговия и посредничества за бели роби,емигранти, заложни къщи,монополи.катрели,лобита,местна и държавна власт,строитество,сива икономика,и всичко това дори валутен борд не може да оправи!

petrovito

щом си плащат такса спокойствие... хем вълкът сит, хем пари за избори на мутренските партии

Добре де, доколкото разбирам от написаното, камионите са минали безпроблемно и турския граничен пункт! Обаче постъпил сигнал отнякъде и тръгнали да ги преследват !? Значи и турските митничари са ги пуснали. Въпросът е, откъде е получен сигнала. наистина прилича на услуга, че да си пишат " актив".

и като помислиш че всички наричат Ердоган диктатор и в Турция царяла диктатура и к'ви ли още не лоши неща а ние голямата демокрация големия евросъюз и голямата ни законност и човешки права !? Наркотрафикантите ни Турция ги арестува ние неможем битова престъпност трафик на камиони наркотици безпроблемно през европейските държави мафиотски босове на свобода организирани убийства поръчения отвличания кокаинови крале и всякакви ами то турция ше излезе далеч по-разумна законова държава на фона на нашия упадък ве хора ! само се замислете !!! може да са държани по-изкъсо ама поне нема тея дивотии дето при нас новите "демокрации" се случват.

и искаме Шенген,през крив макарон на Макрон ше го гледате Шенген

Интересно е от къде са тръгнали камионите и къде са били произведени таблетките сещам се за една корумпирана и разбита страна съседна на Румия .

На тиквата канала секна!

Хванали 600 хил. таблетки и спасили поне 1 милион души? Ако си цепят таблетките, може.... или някой е проспал първите години в училище.

предполагам преминавайки през БГ са оставили доволно матерял на нашите дилъри.... ще има нов модел банбони.....

По-добре, че са ги хванали турцитя! Там знаят как да съдят наркопласьорите!

И после пак се чудете що митничарите са едни от най-богатите хора у нас!

Било им е наредено да не проверяват камионите. А познайте от кой!

от "върховния вожд", познах ли? :)

това е стока по канала на ДС - веднага след протеста

ДС? Тази плоча не се ли изтърка вече? Тя беше много удобна ама някога...

Не става ясно, нашите нарочно ли са го проспали, или така е трябвало.

това е един вид истинският задкулиснен бизнес на българските партийни бизнес групировки,без значение на партиййното име имат си за това и фирми и хора бушони,за да предпазват и пазят от прозрачност,затова и България е такава страна! така,че всеки да си бяга подир проблемите си и сам да се спасява!

турска пропаганда

България и отговорните институции пропуснаха да си направят евтина "пропаганда", а оставиха турците да си направят "ефтина" такава?

На отговорните институции им е наредено да проуснат камионите срешу добра комисионна.

еми да то герберското ти мозъче какво друго да роди като мисъл

Туй еФтиното евтино ли е?

Но всичко е точно

Бойко тъпото да излезе и да каже ......как всичко е наред

Три мандата и ти още имаш съмнения ?! След четвъртия вече ще ти е ясно !!!

И после да влезе и да си каже как са го наебали у га3о

само не разбрах от какво са ги спасили ?

Тези са били тръгнали за протеста в Брюксел, ама по "незнайни" причини са се объркали с... навигацията:)))!

Имало е разузнавателна информация, т.е предал ги е някой при крайния потребител. Откъде тръгва пратката не е ясно. Транзитните държави нямат тази информация и ги пропускат.

Той коментира, че този удар е спасил поне 1 милион души, а хапчетата са 600 000 Тия хапчета на колко ги делят че да стигнат за 1 милион човека??????

Вероятно са пропуснати за проследяване на канала, щом е имало предварителна информация.Не е рядкост.

"...тировете са преминали безпроблемно през Румъния и България" Е, като им наредят от горе на момчетата, как няма да ги пуснат! Само дето са пропуснали да си платят на турците, та стана проблема

Как точно проследяваш камион с дрога след като си го пуснал да си ходи? Та на 500 след границата цялата дрога може да се прехвърли на друг камион?

ı tı sı edın kak sa prosledılı kamıon::: ===============000}}}}}}}}}}}}}}

Колко ли платиха за да преминат ?

Корупцията, търговията с дрога и пиратстването - държамна политика на Мутрата.

банскялийският да обясни защо българските митничари нямат разузнавателна информация. външната българска граница на ес е разграден двор. кой ще понесе политическа отговорност?

Нямат разузнавателна информация защото злоупотребяват с нея.

"Разузнавателна" значи "агентурна".А у нас агента приравняват с доносника, та затуй...

Какво точно искаш да кажеш - ЩО Е ТО '' отговорност'' - Това някаква нова чуждица ли е ????

Явно и "правоверните" обичат да се друсат.... няма алах, няма малах ....купон да става!!!