Коментари - Два инцидента със самолети в Русия – единият счупи крило, другият кацна с отказал мотор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

руските боклуци няман място във блгърските ВВС само Ф 16 не пада като руските боклуци. ВВС на Индия от 1971 година насам е загубила 482 изтребителя „МиГ” съветско и руско производство. Това е разказал военният министър на Индия Аракапарамбил Куриан Ентъни ..При инцидентите са загинали 171 пилоти (35%), един член на екипажа, осем военнослужещи и 39 мирни жители. Според Ентъни причини за катастрофите са от технически неизправности. Тяхното бракуване ще започне през 2014 година.Индия планира да замени част от тези изтребители с френски Rafale. През януари компанията Dassault победи в индийския търг за доставка на 126 самолета на стойност 10-12 милиарда долара.

Sofiaone

Така става като си отразяха сами пътя за поддръжка и резервни части от запада. Сега летят на руски кочини на сто години, а откраднатите лизингови самолети при кацане спират с двигателите, защото няма накладки, даже имаше официално указание от регулатора им че няма лошо и така да кацат... Връщат се в каменната ера тъпите кърлежи...

Престанете с тази карма - това са обикновените хорица, които страдат!!! Ако беше карма, щеше лично да засегне Путлер и останалите рашистки поддръжници на човеконенавистния му режим!

'Обикновените хорица' с поне минимална интелигентност са длъжни да знаят че гнусотиите на Путлеровия режим се творят ОТ ТЯХНО ИМЕ, и всеки който активно не се противипоставя на режима е ОТГОВОРЕН, точка.

Точно "обикновените хорица" стрелят с оръдията и рушат с танковете в Украина. Това, че народът си заслужава управниците, най-силно важи за рашата.

Самолетът докоснал земята по време на кацане.... просто се чудя дали явторите четат това, което пишат!

думата Карма предполагам всеки знае какво значение има.,,, Кармата е тепърва за тази гнила ужасна страна Русия

Като говорим за карма, Духът на КАL007 унищожи СССР, сега Духът на МН17 ще довърши Русия. Карма!

И самолетите им като москвичите им.

Винаги е било така!

Ама ако знаете какви ултразвукови ракети имаме.

Колко са показателни тези два инцидента, но виждам, че самите руснаци са притеснени за транспорта в огромната си страна. Засега разглобяват здрави самолети и автомобили за резервни части, но докога? В случая с автомобилите, често без съгласието на собственика...

Не е проблема само в резервните части. Обслужването и сервиза се извършваше от западни фирми с квалифициран персонал.

Време е руснаците да започнат да разглобяват властта и управляващите, за да си върнат живота и съдбите обратно в ръцете, да спрат да бъдат крепостници. Русия може да се оправи сама и само отвътре със собствени сили. Нямам търпение да видя как ще разглобят Путлер!

Никъде, никъде вече в цивилизования свят с Ан-26 и Ан-24 НЕ ВОЗЯТ ХОРА, само карго и поща. В ЕС този самолет въобще не може да оперира. Има специални изключения за отделни бордове, но само за превоз на товари. В Русия авиация вече няма, самолетостроене също няма, останаха им големите приказки за самодостатъчност и импортозаместване. Някакси НЕ МИ Е ЖАЛ, защото СССР унищожи безмилостно нашето, румънското, полското, чешкото и германското самолетостроене...!

И по-зле ще става. Жалко че не могат да обвинят Зеленски за това. Иркутск е на около 6-7000 километра от Украйна. HIMARS за "малко" не достигат до там

даите да броим брой на взривени сувалки и кой има тотален срив в полетите в космоса за цели 9 години? при положение че си е купил всички възможни инжинери от СССР и всички проекти и пак му трбват 9 години за да почне да прави първите полети с хора в космоса, дори сина на Хрушчов работи за тях представете си сина на Хрушчов какъв достъп до секретни разработки е имал е доставил, но пак им хърмят сувалките и им трябват 9 години, за сравнение за същото време и почвайки от нулата китаиците изпратиха реален луноход и марсоход. ползваики укриански специалистти

Дай да броим клко полета имат американските совалки и колко сУвалките на СССР? Става ли?

Имено да броим кой е избрал правилния технологичен подход пръв на Американците им трябват 50 години за да разберат,че сувалката е не рентабилна технология и трудна за подържане, малко бавно схващащи се оказват и трошат парите на света, целия свят им спонсорира грешните подходи и в авиация и самолетостроене сега атакуваха Европеиското авиостроенне защото в релаен технологичен двубой са по слабите

За какъв тогава построиха Буран? Като говорим за пари и ресурси на вятъра, с руснаците никой не може да се мери. Ама ти очевидно не знаеш за какво говориш.

До Марс: Приятелю, знаеш ли защо ЕДИНСТВЕНИЯТ полет на съветската сУвалка е без екипаж?

Ани 24,влязъл в експлоатация 1959г.За какво говорим.У нас отдавна е в музея.Но в най-богатата страна в света,с най силната и най освободителната армия,Ан 24 си е в редовна експлоатация.

питай москалите и поднебесните ориZоядчета , барабар с целио БРИКС- индия/индийските факири , бразилия /браZилските фавели , юар/юарските гета с кви самолети ше летят ако ги нема боинг и ербъс ? москалите вече никъде не летят , имат около 1000 ербъси и боинги , ама кой иZлезе в чужбина и го конфискуват ,щото повечето са на лиZинг , освен това нямат запасни части , нямат софтуерно обслужване , което автоматически ги лишава от застраховка , никой не застрахова не поддържан самолет , което автоматически им спира достъпа до всячко летище , никое летище не приема незастрахован самолет ! тези самолети ги има във всяка страна , ако някой можеше да ги копира , щеше да го направи много отдавна , проблема е , че това е много високотехнологична област и там копипейс не върши работа , да не говорим за електрониката с която са набъкани западните самолети ! много сте Zле промосковчетата искате нов световен ред , а не може да направите световен пътнически самолет , световен софтуер , световен андроид без който всички смартфони са просто тенекийки ! най смешната и най любимата на промосковците опорка-мантра е : че на запад нищо не се произвеждало :))) а с какво са известни 20-ти и 21-ви век , ами с мобилността на хора и стоки , а как се извършва тя (мобилността ) , ами с автомобили , камиони , самолети и кораби , ами пита се в задачката , кой произведжа най много коли , самолети и кораби в Света ? отговора е ясен и не подлежи на съмнение , ами Запада ги произвежда , е как ги произвежда като нема :)))) производство според москалите ? да не говорим за всички иновации и високотехнологични галимации , всичко се измисля на запад , после ориZоядите и тем подобни симпатяги само плагиатстват и копипействат !

100+

Да не би да са свършили залежите на самолетни части?

Тия а да влязат в 20ти век и се върнаха в 19ти...

Тия от как им дадохме религия азбука и език са все назад ! Нищо не става от тия орки а уж са бели хора

Да,ама сега като направим Москвича отиваме 10г. пред Запада.

Интересно как америслямските тролове незабавно приемат такива новини за чиста монета, а новините как руснаците превземат град след град и свалят украински асове - за пропаганда и лъжи, даже когато идват от самите украинци.

Интересно как русифилистическите тролове незабавно приемат новините как руснаците превземат град след град и свалят украински асове за чиста монета,а новините как украинците потапят руски кораби , разрушават летища им избиват генералите и вагнеровците за пропаганда дори да идват от самите руснаци..

Особено когато украинците сами съобщават как руснаците са превзели град след град и руснаците им свалят асовете, нали, троле?

Дефектиралите при инцидентеите граждани са заменени в рамките на 10 минути, в резултат на което броят на пострадалите отново е 0.

Добре, че им се е разминало. Този път ... Дано руснаците си дадат сметка, че пътя, по който са тръгнали с тая агресия и жадувана империя ще ги затрие. Ако не си дават - по-скоро да се съсипват, че поне планетата да оцелее.

Голяма работа. За орките човешкият живот не е важен. Важно е егото на диктатора. Така е било и така ще бъде...

иначе санкциите нямали значение... така ще е в изолатора оттук нататък.

бреййй, каква новина, какво нещо, дори не го изчетох, то и аз съм вече за брак, какво да се прави???

Не харесвате американци. Просто не знаете как да ги пеиготвите

Руснаците са далеч от Американците по бракувани самолети. Само един пример за корупция, щото само за Германия ставаше въпрос за около 1000 броики брак...F-104 успява да постави редица антирекорди - Канада губи 50% от своите бройки F-104 в мирни условия заради различни повреди и инциденти. Подобна е ситуацията и в други страни от НАТО, като общите загуби на самолета са около 30% или стотици бройки загубени в мирно време. 105 немски пилота умират при инциденти с F-104. Всъщност цялата история на самолета започва със скандали, защото журналисти разкриват, че Lockheed са успели да наложат F-104 в различните армии чрез "щедри" бонуси и подкупи. Пилотите наричат F-104 "Създателят на вдовици", "Алуминиевата тръба на смъртта" и "Летящия фалос". Проблемите на самолета са свързани с твърде малките му крила и ненадежден двигател. Замислен като скоростен изтребител F-104 поставя различни рекорди - самолетът набира от 0 до 25 000 метра височина само за 266 секунди. Във всяко друго отношение F-104 е провал, като сходният като характеристики МиГ-21 се оказва много по-надежден и способен изтребител.

Млък, ве, шявяйбя у степните катерици

NWO означава Non-stop Wanking Ork, нали?

3евзек

Ало, Крали Маркото, троле наш, Не четеш ли в интернет? https://en.wikipedia.org/wiki/NWO Или все чикии са ти в главата?

Русия - както винаги - НИКОГА не е била по-добре

".....щото само за Германия ставаше въпрос за около 1000 броики брак...F-104 ...." Първо проверете и после пишете глупости!!!! Германия е експлоатирала общо 916 F-104, няма как да бракува 1000. Ако се задълбочите в темата, ще откриете, че проблема в големите загуби на германците (115 пилота) не е в самолета. Например италианците "карат" F-104 от 1969 до 2003г и много си го тачат. И имат много по-малко загуби.

:) говориш глупости. Това което ти казвам го разбрах от западно Германец, които ми обесняваше как действат реланите законни на запада, интересно е що нашата пропаганда никога не е осветявала този скандал по времето на соца,щото явно КГбистите са били заети да чернят местните лидери, още по инерция плюят по Тодор Живкор. Та западняка ми каза,че за да се разреши на Германия да стъпи в индустрията със микрочиповете е трябвало да приеме тази сделка, това е била цената. И цената е платена от един наследствен немски аристократ, които създава базата за мощния аутомотив сектор, но пък е обвинен за корупция. много сте плоски и много сте прости, и русофилите и рисофобите, ама релано сте е едно и също вредни!!!! и предатели!!! Германците съзнателно купуват скапаните Американски самолети за да имат право на икономика!!

И продължаваш с глупостите! Германците искаха от един прехващач, за какъвто е проектиран F-104, да му "натресат" задачи на тактически изтребител, бомбардировач, морски разузнавач и какво ли още не, без да вложат съответните средства. И резултатът е налице. Но ако ти е интересна темата, провери загубите на МиГ-19 С, П и ПМ. Например колко български летци изтребители ОТКАЗАХА да се приучат да летят на него? Коло се катапултираха от него? Колко загинаха? Защо този самолет така и не беше ПРИЕТ НА ВЪОРЪЖЕНИЕ във ВВС на СССР? Захванал се нашия с F-104.

Руските олигофрени не могат да произведат сами дори кондензатори и транзистори

не могат да произведат 5 г.едбомоторните бракми Ф16 Всички които правят там нещо не са ямвриканци

Те и преди санкциите си бяха същите боклуци, сега хептен я оплескаха. Да го залепят с тиксо и може да продължи, хахаха!

от перфектен Козяшки боклук

Постарай се да бъдеш поне наполовшна смилаем руски боклук - нека има надпревара.

Държава и народ два пъти заставали срещу Освободителката си, велика славянска държава, нямат място на световната карта Във вода е гледал. До 50 г.Българив изчезва

До пролетта изчезвате вие, щот ша требе мъни ЗА ХЛЯБ :)

с простотиите си Марш при Глиги.....

Статията е за безопсността в руската гражданска авиация!!! Какъв Чърчил те гони?

Алцхаймера

Те са като хероиновите наркомани - изпадат в екстаз и надървят мишоците още, преди дозата да удари вената. Лошото на Руский Мшр е, че дозатя никога не идва, само обещанията ся по график.

Май това те радва, а? Ако някой българин ми каже в очите, че иска България да изчезне, го ликвидирам на място. Ако няма свидетели. Ако има, по-късно насаме

Колкото по-малко "ликвидатори' и други екшън герои, толко по-добре за страната ти, за града ти, за квартала ти - статистика, брат. Оставете органите до си вършат работата. Ако искате, помагайте им със СИГНАЛИ, иначе е трудо да се знае къде да се съсредоточат патрулите.

време е за спешна оперативка, бичез

мноо ма кефи бугаристанския каруцар, с голия пърдак и изпосрая потурнак. всичко знае, всичко може и с тези си знания и умения е бИрач на европлод и еврозеленчук из калните еврониви и мияч на изпрсрани европърдаци из домовете за престарели западноевропейци, или слуга робскау некоя германска кланица... ббаахаха

Па ли за децата разпраяш..?

не за такива посерковци като тебе.. ббаахаха Телевизия САТ1: Българите са модерните роби в германските кланици Журналистката Яна Бернхард е разкрила злоупотребите с българските роби

Ти къде служиш брат?

Сделано в СССР

Сделано в Каторжистан на картинкедномоторни таралясници

До призоваващият за насилие: Онанация преди да пишеш? Какво е виновен редовият руснак, че е израстнал в среда на демагогия и пропаганда, дори по "националните' им медии? Лисно е да мразиш рибатя в аквариума, трудно е да си рибата. Руснаците не трябва да се наказват заради ЕДНОЛИЧНОТО решение на един! Те скоро сами ще се усетят. А когато се усетят, призивите Му за милост нямя да значат нищо. Слава на Нова Русия и на Свободна Украйна!

Ти в каква освен в демагогска среда и пропаганда израстна бе педал ? Центаджийска въшкар и коментар?

Нали знаеш, че за подобни изказвания се съдим? :)

Хаджи Пенчович

Ти май още не си се осведомил :) Успех :)

русия е минало. Няма вече такава държава.

Руснак ли е, на дръвника с теслата и след това главата забучена на кол обърната към Москва! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ!!! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ!!! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ!!! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ!!! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ!!! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ!!! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ!!!

Нивото на аварийност във вътрешните полети е много високо от преди войната. Сега няма причина да е по-ниско.

Спокойно, резервни части ще има скоро... колко скоро? съдейки по куба, след поне 80 години?

САЩ бутат човечеството към изчезване, а някоя си Коробко ни занимава с трудностите при кацане на два руски самолета!!??

А анадолските ти бутат член в дупиту :(

Е, тва са нормални неща. Пушечно месо, хора, загинали, взривове и инциденти - такива неща в кочината на злото не ги броим.

Свършиха им частите. Мъчиха се да произведат крила за самолети, ама все се получаваха бомби. Мъкааа

Започваме лицензирано производство на резервни части за "Боинг" е "Еърбъс" от усилена брезова дървесина.

И в самолетите пушат. ха ха ха ха ха ха

Запчасти нет.

Части няма ама мърша има... авиокомпания българска също няма ама ние сме европейци - всички са наши...и Луфтханза и Еър Франс

за Bulgaria Air, Bulgarian Air Charter и BH Air ....

Хе...ма няма начин да не се похвалиш с авиокомпанията на Химимпорт... Добре че и Пеевски няма авиокомпания...гражданче...

Национални авиокомпании н България: Bulgaria Air Bulgarian Air Charter BH Air Други български компании: Air Sofia Gullivair

Пфффф... Няма нациомнална авиокомпания - закрита е...има авиокомпания на олигарси...на химипморт Останалите са с по 2 самолета взети на лизинг...и с по две дестинации

Все едно да закрия БДЖ и да пусна две линии - София-Бургас и Русе-Варна... С две компании оператори...по една на линия... И да се хваля...как да нямаме ЖП транбспорт бе...ей ги на... цели две компании си имаме...

Добре че Ганьо няма такива проблеми - Ванчо драгалевски се погрижи за това, като продаде БГА Балкан на цената на апартамент в София... И сега можа само да седи и да обсъжда чуждите самолети..

Само дето нещо май грешиш имаме повече от Български авиокомпании за чартърни полети. И не съм сигурен ама нито една от тях не използва самолети, които се разпадът или са витлови. Но ти от де да знаеш нали си сельо

Хе...ма няма начин да не се похвалиш с авиокомпанията на Химимпорт... Добре че и Пеевски няма авиокомпания...гражданче...

Виждам че си призна че си излъгал по-горе и си знаел за тях, значи не си сельо а трол, подвеждаш нарочно. Така че от тук нататък има ли смисъл да се говори с хора като теб, които за жълти стотинки ще продадът и майките си. Значи не си сельо а буклук :).

Мучащ...ти тъпоумен ли си!? Няма нациомнална авиокомпания - закрита е...има авиокомпания на олигарси...на химипморт Останалите са с по 2 самолета взети на лизинг...

3евзек

Ало, Хе, Хем по бели гащи те хванаха, хем продъжлаваш да цвърчиш. Засрами се бе!

Дали не е пушил пак някой, хахахаха

Големият руски самолетопад предстои...

Без аналоговите руски технологии нещо се излагат. Скоро руските нещастници няма да имат с какво да се придвижват. Нямат части за коли и самолети, разглобяват работещи за части. Кретени изостанали.

крилото, направил го руснака, еййй

Драга умна главицо,Ан-Антонов са самолети произвеждани в Украинска Съветска Република.

Произведени в СССР, но в момента управлявани и подържани от руснаци.

НЕ Е БИЛ ОНЯ ВЪТРЕ - НЕ СЕ БРОИ !