17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не сменя гуми никой не взема мерки. Карат с боклуци как да стане. Няма интитуций.

Тези - като двата козела на моста!... :)

Нашите пътища са осеяни с парчета от регенирани гуми на ТИР-ове! Прав е Макрон да се въведе някакъв ред в този бизнес и да се намалят катастрофите по европейските пътища!

Наясно ли сте вече защо са ограниченията по проекта Макрон. Статистичеески в Европа в 83% от катастрофите са с камиони.....в повечето случаи със загинали

като чета на половината глупостите за пътя и се хиля,всеки ден чета затворили А3-А4 Германия,не знам си струма,тракия магистрали,НАВСЯКЪДЕ пътищата винпвни,пише ,че гума се е спукала на колегата,от къде на къде видяхте че пътя в Румъния е виновен

Егати тагедията, дали гумата не е била износена! БОГ яко ни го начуква, докато не останем 3 млн, колото са ни заварили турците....и след 500г пак толкова. БОГ ни мрази ама защо ли?

Явно и шофьорлъкът е над интелектуалните възможности на българина. Векове е копал и гледал свине и овце, ама за това акъл не се иска, сега се озорва, че трябва и да мисли. И да не се прави на голям юнащ, щото изобщо не е.

Хасане, насаждаш омраза. Много българи са над тебе. Дори това да не съм аз.

Ганьовска работа в една циганска държава. Каквито простаци сте като хора, такива сте и шофьори.

Начело с тебе?

Що се занимаваш с Хасан?

това е от хубавите условия на труд нали това беше борбата - без сън, храна и хигена да работят...

Едно от малкото предимства на България пред Румъния са пътищата. Бил съм в Румъния много пъти, говорил съм с Румънци и е вярно. Румънците имат най-смъртоностните пътища, с остри и неочавани завой, лош дизайн и инжинерна мисъл вложена в тях, както и изключчително ниска качеста (надигант асфалт е нещо нормално там). Не говоря за магистрали. Въпреки че и за магистрали да говорим, Румъния е 2-3 пъти колкото България на площ и хора и все пак км момента имат само около 800 км магистрали, т.е. точно колкото нас за 2-3 пъти по голяма държава.

Жалко е че това ни е "пътя към Европа". Жалко е че българските тираджии са задължени да минават през там, а не през Сърбия, защото Румънците са в ЕС и контрола на границата за стоки е напълно различен.

Че защо, не можем ли да минем през Сърбия?

Абсолютни глупости говориш, отсечката Гюргево-Букурещ е перфектна.Ако си бил там много пъти трябва да знаеш.

Стефане! Много си проссссс.....! Какво е й е перфектното? Има един участък между Диа и Узуну, където можеш да караш. останалото е от село в село, ограничения и полиция! "Хмм" е абсолютно прав в оценката си! Много обективна и компетентна! Отнася се до цялата страна. След 2008 нещата малко се подобриха относно околовръстните пътища (преди това се минаваше през цетъра на съот ветните градове и села по трасето с всичките неуредици и простотии)! Румунците пътища немогат да строят! Кърпатите се пресичат на четири пет места и всичките са трагични!

Бил съм там твърде много пъти.. Това ако е перфектна отсечка има нещо сгрешено с тебе. Въпросната отсечка прави остри и неочаквани завой, минава през села.Още по-лошото е че е четирилентова и водачите са заблудени, че могат да карат с малко по-висока скорост, но както виждаш от статията тирове се удрят челно и стават ужасни катастрофи там поради лошия инжинеринг... А за факта, че като стигнеш в Букурещ нямат една свястна дъга да заобиколиш града да не говорим. Двумилионен град се стича в центъра а там е някакъв ад.. Букурещ има най-лошия трафик в Европа според ТомТом навигационния сайт, като само Истанбул се доближава до него. Хората живеещи там постоянно се оплакват че едва ли не половината ден им минава в пътуване до работа, абсолютен рекорд за Европа. Румънските пътища и според световните класации са трагично лоши. И както казах, бил съм там твърде много пъти та да го игнорирам като факт....

Лека му пръст на това младо момче! Дано другия да има късмет и да оцелее