Първите тризнаци от 59 г. в Дупница - Айс, Мей и Фюриън

Зам.-кметът на Дупница Красимир Георгиев връчи актовете за раждане и подаръци на първите регистрирани тризнаци в града от 59 години.

Обратно в новината

Коментари - Първите тризнаци от 59 г. в Дупница - Айс, Мей и Фюриън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези тризнаци не трябва да ги има в новините, защото са инвитро. Голямата работа. Всяко инвитро зачеване има 2-3 оцелели ембриона, оплождат за всеки случай повече, някои не оцеляват. Понякога се раждат и по 5.

Модерни ромски имена-Версаче, Гучи,Армани. Модерни български имена-Айс,Мей,Фюриън. Тия направо "утрепаха" циганите тука.

Айс, Мей и Фюриън ,щом ги джойнва и има фън, ок! Важното е да не са Фрай, Мъд и Симплисити.

Селянинът може да избяга от селото, но за съжаление селото не може да избяга от Селянина!

какво да очакваш от футболяга, толкова си могат

Навярно, роднините, приятелите и познатите на това семейство са могли да помогнат в избора на имената, а може би са. Вероятно е имало и варианти с още по-нетрадиционни имена, и това, което четем сега като имена, е "най-приемливият вариант". Но, разбира се, родителите ни най-малко се интересуват от разни коментари на разни непознати по разни сайтове, така че да са им живи и здрави дечицата!

Ники

Преди повече от 50 години един побъркан по азиатския комунизъм баща си беше кръстил момчетата Мао и Хоши. Тук нямаше да се учудя ако имената бяха Ау, Бау и Мяу. Срамна работа и в двата случая, а горките дечица с нищо не са виновни. То понеже Тръмп е голям селски простак си кръстил щерката Иванка.

Болни хора

Какви красиви български имена. Пази Боже сляпо да прогледа...

Децата не са виновни, който им дал имената го е срам нещо да се нарече Българин. Моите деца са родени в Калифорния и съм им дал Български имена и са със славянски фамилни имена. Абсолютно грам срам нямам, че съм Българин. Каквато е България такава е, все нещо и ние сме дали на света. Третия завет - беседите на Учителя Петър Дънов, на Български език са дадени. А от Божията наука по-важна няма , а това, че някои не го разбират нищо не значи. Дай Боже повече да имаме за да даваме повече.

Голяма част от българите зад граница искат децата им да не са кръстени на баба и дядо както и да и да звучат добре и на двата езика.Има достатъчно такива. Вместо Мей можеше да е Мая, например. Мои познати избраха имена като Виктор/а,Александър/а, Георги (когато се вади български паспорт и поискаш това име да бъде изписано на английски го пишат като Джордж), Борис,Симеон,Стефан,Диана,Ема,Анна,Наталия, Гергина,Ина,Моника и т.н. Аис (лед)е направо безумие.За 20 години в Англия не съм чувала такова име.Звучи ми като студен човек.

Пък сигурно на англичаните им звучи както на мен онази от тъмнозелените дето си избрала българско име на детето и го кръстила Слънчогледка!

Не знам как им звучи на тях ,може би нещо като в България да се казваш някакво състояние--Пара,Жега,Студ... може би Облак.

А защо не са им дали ислямски имена с оглед бъдещето на Великобритания? Недалновидни хора са.

С тези имена, като пораснат голям срам, ще берат! Родителите и имената не можеш да си избираш! Срам за такива патриоти.....

Англия не е България, никой не го интересува как се казваш, достатъчно е да могат да го изговарят.

В която и точка на планетата да се озоват, селяндурите си остават селяндури. Простотията им изплува като масло във вода.

Имената са си супер. ГолЕм праз, че на са с 'класически' български имена. Догми, предрасъдаци, традиции и това 'ов/а' на края на презимето и фамилята - все едно сме изляти под калъп.

Трябва да си от дебил нагоре, за да влезеш в новините н адирниците. Хайде сега затворете ми коментара щото и вие сте дебили.

на малкото...с английски имена помощите са същите. 90 % от българите в англия са цървули на помощи, незнаещи език:)...а какъв рай бе англия в началото на 90-те...:)..без ислямисти, поляци, българи, румънци и пр. измет:)

По имената винаги можем да разпознаем националността на коментирани личности-кои а на китайци,на,немци, на италиянци,на араби, затова да си върнем езиковото и народностно родолюбие, в противен случай няма да ни уважават дори и негрите.

Ей, умняги - майката е българка, а бащата - англичанин! Майката е горда, че може да ги запише българи, и то в родния си град, а че ще живеят в Англия, това е друг въпрос. Хейтъри, може ли малко по-умно и по-кротко? Да са живи и здрави бебоците, подкарали са девети месец!

Като как реши, че бащата е англичанин? Да беше прочел статията, преди да коментираш коментарите, а...?

Като толкова са важни за Дупница,защо не са кръстени в града имаме две прекрасни цръкви,а избраха Кюстендил????Кой знае каква им е ,,далаверата,, ,типично за Герб,то не че комунистите са по различни

Каквото е около теб - това става в теб! Айс, мей и фириъъън ??? Може би единствените английски думи които тате е научил покрай английските футболокретени.. ?

???????????????????????????????? Айс, Мей и Фюриън ?????????????????? ????????????????????????

Нямам думи!

Ей, умняги - майката е българка, а имената английски. Майката е горда, че може да ги запише българи, и то в родния си град, а че ще живеят в Англия, това е друг въпрос. Хейтъри, може ли малко по-умно и по-кротко? Да са живи и здрави бебоците, подкарали са девети месец!

С подобни имена само "братята" си кръщават децата.

Това с имената е фрапираща простотия! ПО-добре да бяха ги кръстили Дуп, Г.з и Циц! Щеше поне да хармонизира с името на града...

Имената са пълна селяния и простотия, ама .... Не имената са важни, а децата! Живи и здрави да са!

Напълно си прав те ако бяха селски -български щтеше да е супер.И тоя бащте незнаели че си имаме наше име на яростен то е ЯРОСЛАВ уж от македонска бългприя уж все са патриоти .но на децата им пожелавам да са ми живи и здрави

Дали не са взели " лорд" Минчев за кръстник ( кръстница)?

Кой лорд Юйиджжин Минчев от циганската махала на Татарпазарджик

Навремето имах колега - Иво, които си беше кръстил сина Джордж Майкъл, та детето в крайна сметка се казваше Джордж Майкъл Иво Колев! Довчера мислех, че това е най-тъпото име за българче, но вече не е така... За сведение на майката от Кюстендил, родила децата си в Лондон - на 11-ти Ноември се честват светците Мина, Виктор и Викентий - можеше да измисли нещо, свързано с тези имета, демек - децата са си дошли с имената... Но пък не звучат атрактивно (за оста Кюстендил - Дупница) и европейски като Лед, Май и Друготоквобешетам... За изкарването на жената от Дупница и Дупница от жената е казано по-долу доста, та няма да се повтарям...

Вземете пример от Царя НВ Симеон Втори, а не от Английската Кралица

Смешно заглавие - тъй като децата са родени в Лондон, излиза че децата са първата тройка стъпила по тези места от 59 години, което пък не е вярно, защото онези трите от Благоевград не прелитат, пътувайки до София.

Ама че тъпи имена.

Да са живи и здрави! Родителите им обаче, да не ни убеждават, че правилно са избрали имената. Има и анекдоти като в този случай: - Кръстихме го Светли на дядо му Ламби. - Кръстихме го Ташко, на дядо му Мъдьо. :)))

Даже е чудно защо напр.не са ги кръстили с имена от българо -английската или лондонско- дупнишката дружба.Напр. Фък Трафалгар Ганьо Дупе Хърмаюни Брайтънбийч

И Гертруда на дядо си Петко, защото е бил Герой на труда.

"май" или "може би", а на другото, че му викат Фурко на галено. Абе, Светлин на дядо си Ламби!

Мдаааа, типично български имена!!!! Дали някой след години ще си спомни предупреждението...."О, неразумни....

А защо не са Мая, Леда и Страхил/а ще отговори треньорът/ вероятно вече coach-ът/ Капитански и жена му, която вероятно е с малко име Кифла.

Убедена съм,че Общинският Съвет(в лицето на кмета) здраво е сгафил с тази награда.Да са живи и здрави децата!

papion

Само дето не се разбира от имената кое е момче, кое момиче. Иначе Айс или Мей Капитански звучи страшно.

То па Фюриън Капитански се е утепало хахахах

Аз па не разбрах дали са 59 годишни близнаците, или са 59-ти набор?

Потъваме бързо, но за сметка на това сигурно хахахаха

И ако семейството натоя простак -футлолист чете тука -нека знае -че ебоклук и господин никой --още по-вече Тия деца са инвитро-и дане ни праят на балами--секс не еимало и любов--- простака футболист на ръколеие е правил англичаните --те затова са все педераси

А-а Ето го истинското лице на българина --няма какво даскачате срещу турците че били Осман иСюлейман идържали на това и вярата си Едно е ясно--Тия преуспели селяни от дупница на запад искат да покажат на останалите селяни тука-чене са като тях-че сесрамуват от тях --че сав другоа епоха идруги времена ---Не искат да остане нищо българско още първо поколение емиганти какви дебати тука затова-от къде екирилицата ипрочие България загива и трябва дазагине Да живеят там Рой-Джонсън и така натам

Ти не си историк, а НЕГРАМОТЕН!

Кой идиот журналист може да пусне подобна гавра като новина! Бахти държавата и кретените обитаващи я! Горките деца, след някоя и друга година ще станат за ташак в училище и околията....

Ако обърнат резбата най ще са си уникални и не по каноните

Лош избор на имена според мен.Но Фюриън като че ли е избрано от Pitch Black със Вин Дизел.Другите две само може да се гадае.Да са здрави децата,по нататък ще се прекръстят.

Егати простотията...

бебетата явно ги гласят за британски моми (или снахи, кой знае). Недоумявам обаче що им е било да ги разхождат до дупница, смехотворно е. Инак... да са живи и здрави дечицата, те не са виновни за изгъзиците на родителското тяло...

Къде е българското в тези имена?Продажниците чуждопоклонници пак пак се уредиха. Дупничани искат да продадат и името на града си , но покупатели няма. Даже Нагазаки си е оттеглил офертата. Фюри е име на ездитно животно и ще препуска от Развъсената фърба до Бистриките ливади да търси духа на Демиревски

голяма простотия -от 3 деца нито едно да не си кръстиш с българско име...да си живи и здрави дечицата-не са виновни.и селяците маика и татко,да ги хранят...

ЩОМ ТАТКОТО Е ФУТБОЛИСТ ЗНАЧИ И ТОЙ МИСЛИ С МИНИСКУСА КАТО МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА :))

Заблудените кокошки тепърва ще разберат каква глупост са направили,, това не е, като да си вдигат краката

Пак щяха да са извън каноните, ако им бяха дали имена като Хасан , Мохамед и Мунир. Човешката глупост граници не признава

Ах каква преебавка. Искали са да ги покажат новите бебета на бабите, ама много бързали и отишли в българското посолство за пасавани. В резултат получили, без да са разбрали регистрация в българската здравна система, която никога няма да ползват, не могат да се откажат докато децата не навършат 18 години, а ако тогава не се откажат поради незнание ще почнат да им се трупат вноски десетки години и в един момент ще ги погнат български ЧСИта, примерно по случай 30тия им рожден ден.

Божееее от Лондон та чак до Дупница, пък и с тези имена, как са се решили да ги дпведат сред простолюдието ...???