Дупничанка е в майчинство от 20 години, роди 13-о дете

39-годишната Зоя Маврова спестявала всяка стотинка от полагащото й се майчинство от бебета № 9, 10, 11 и 12

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНОГО СА МУ БЕЛИ КРАЧЕТАТА НА ТОВА ИНДИЙСКО РОМАЛЕЙЧЕ !!!

ТО НЯМА КАКВО ДА СЕ КОМЕНТИРА! ИНАЧЕ НЯМА ПАРИ - НЕОБРАЗОВАНА ЖЕНА- КАТО ЗА РАЗПЛОД!

13 не ми прилича на кръгла нула. А някои образовани какво правят ? цял живот лайф тук, лайф там и търсят принца на беля кон и накрая стават на по 40 и няма деца. Чии гени мислиш, че продължават напред ?

Защо циганката не е химически скопена.....слид като е изоставила 8 деца? Кой и плаща "майчинство" и как....след като изоставя 8 деца? Защо бе Кауни, на власт 18 години?!

то даже и разликата между кон и кокошка бледнее...

Няма разлика. Има привилегии.

Цената на ромския вот.

Това е много страшно - при живи родители 8 деца изхвърлила на държавата. Тези при.ма.ти от женски пол трябва да бъдат "посъветвани" с методите на бай Тошо след второто дете да слагат спирали. След 13-то чаве е много късно за бедната ни държавица и за стопяващия се държавотворен народ...

А кой ще ви осигурява необходимите донори на ... кво да е?

Когато видя, циганин, да шофира с учебна кола тогава ще повярвам, че те не са само биологични единици.

Но пък до шофьорската седалка си ги има. И в жултите брандирани хечбеци -също.

Преди време ми се случи да се срещам с една жена, някъде около 50 год- на възраст, от същия етнос. Тя пък имаше 9 деца и 8 аборта. Една такава дребничка, кротичка, свитичка, бедничка и неграмотничка, ходеше по контейнерите да намери нещо за ядене. Чак ми дожаля за това какъв живот й се налага да живее. Беше добра душа и осъзнаваше клетата си съдба.

На кой ги хортуваш теа иш -миши? Аз живея на границата с ромско гето. Познавам в подробности начина им на поведение и говорене. Мога да те открехна, че тая "умилна душица", обикаля контейнерите, но заработеното носи в гетото, където още вечерта гръмва Азис, лее се уиски с бира, маа гьобеци пред "съпруга" си и родата му, докато е годна го поема до дъно и заспива щастлива. Ако я извадиш от тази схема, ще умре от скука. Иначе, може и да не е от рискуващите в джепчийство, но и тези, последните, пак с наличието на чавета оправдават сръчната си професионална дейност.

Ега не ми дожалеее..... родила 9 деца !!! кой нормален човек без доходи и мисъл за това какво ще даде на децата си, ще роди толкова деца. Най - вероятно и никога не е пробвала да си намери работа. .. Всичките тези ги издържаме на наш гръб, пък на всичкото отгоре започнаха да налитат на бой, на разправиии и станаха нагли до неузнаваемост..

Дала си 8-те деца за осиновяване и продължила усилния си труд!!! Бравос и похвала! Да почнат служебно да им прекъсват детеродните функции Аре

Хора, тези напълно ще ни завладеят демографски. Българите ще се претопят. Само че кой ще ги храни тези паразити...

Българка съм. С две висши образования. Аз бях с 12години непрекъснат трудов стаж и високи осигуровки. Дори и работех на две места. Наложи се да ме съкратят. Няколко месеца работих без трудов договор(не по моя вина) и докато чаках да ме назначат на работа забременях. Естествено при тези обстоятелства работодателя отказа да ме назначи официално т. е. нямаше как да взема майчинство. Най-лошото е, че от стрес направих спонтанен аборт и след това не можах да забременее и да родя отново. Но важното е, че в България ромчетата се множат успешно. За нас остава правото да ги отглежда е, да се мъчи да ги образова е и интегрираме.

Никой не ви е виновен,че с две висши сте по-глупава от една циганка.В предаването Стани богат по канал 1 също гледахме една като вас с две висши и само вакуум в главата.Образованието нито те прави по-умен,нито те прави успешен в живота!

АКО СИ ГЛУПАВА - НИЩО НЕ ПОМАГА!

Някой помни ли от училище какво е геометрична прогресия на разпространение. С огромна скорост се увеличава прослойката на неграмотни, безработни, безхаберни същества, които живеят на гърба на намаляващия народ. И се увеличва със същата скорост и престъпността, извършвана от тях: кражби, грабежи, убийства, изнасилвания, проституция, наркоразпространение, трафик на хора. И всичко това под грижливия поглед на управляващите, заради гласуване на избори.

Като останат само избиратели, кой ще им плаща? Сега Боко им плаща с нашите данъци и глоби, а тогава?

Неееееееееееееееееееееее.................

неподправена радост струи от статийката, че една циганка нацвъкала отбор тайнета, барабар с резервите ...

защо трябва моите данъци да отиват за такъв примат??????? защо държавата го позволява това????? ПОМЩИ за първо дете трябва да са големи Помощи за второ дете трябва да са големи Помощи за трето дете трябва да са големи ПОМОЩИ за деца над 3 броя не трябва да има!!!!!!

И 130 да роди пак няма да стават и за чеп.

Виждам, че интеграцията се вихри с пълни темпове. Културните особенности са ясно различими. Тази история е пореден пример, че на територията на България има цели прослойки от обществото, които буквално са регресирали до пълен примитивизъм. С цялото ми уважение към едно човешко същество, но за съжаление намирам много малко разлики между половия живот на тази жена и половия живот на една кобила - ражда се през 15-20 месеца, поколението бива откъснато от майката след няколко месеца, може би година, за да се освободи място за следващото поколение. Разликата е само в директната продажба на поколението, което в името на всичко човешко се надявам да не се случило и тук. Наблюдава се и друг модел на поведение характерен за някои животни - поколението на предишния мъжки е премахнато - изгонено, убито или изядено, за да се гарантира оцеляването само на новото поколение. Тук разлики няма, все едно че гледам Animal Planet. И сега идва въпроса какво да направим ние по въпроса? Защото само преди няколко дена с очите си видях индо-европейка с корем като баскетболна топка да си купува цигари в десет вечерта и да пали първата от тях. Ще се наложи да разочаровам почитателите на Хитлер и любителите на силни усещания, защото с изтребване, напалм, сапун, газови камери и совалки до Сатурн няма да стане. Забравете. Тези методи са изпробвани в Африка с десетилетия и не работят - пак са по три етноса в държава и единственото ново е, че от време на време някое село се събужда на мусака, и това е. Според мен решението е сегрегация. Да, звучи демоде, но това е истината. Едните са отделно от другите, за да не си пречат. И тъй като те са повече (включително и заради такива случаи в стил 3:13) разумното решение е да се отделим ние. Комплекси от затворен тип, училища с входни конкурси, офиси на частни фирми с конкретни изисквания, заведения с фейс-контрол и т.н. Методите са много, но резултатът е един и същ. Проблемът е, че в условията на демокрация чрез политически средстав многото кафяви могат да задължат малкото розови да им плащат пари под формата на осигуровки от едните и помощи за другите. Това се решава, като първите просто започнат да не плащат пълния размер на осигуровките си или разчитат на социално и здравно осигуряване на други източници - лични инвестиции и спестябани, и индивидуални здравни застраховки... Опа, чакай малко, че то вече си е така! Добре! Тогава продължаваме така и занапред. Ние си живеем в големите градове, а селата са запазена територия на термитите. Ние сме в селото, те са в гората. И ако някой побеснял койот или плъх реши да излезе от гората и да отмъкне някоя овца или заек, да знае, че го чака куршум.

По-точно беше да напиша-елате ни вижте-циганско-мангалски народ полека ставаме.И най-вече,на никой не му пука.Помощи до трето дете,след това на самофинансиране,т.е. да си намерят работа,да ходят на училище ,да направят нещо за тази държава.Която с главоломна скорост се превръща в ЦИНГАЛИЯ!Боже,този свят се побърка!

Сапун, Няма ли кой да ги рециклира. То и без това не останаха БЪЛГАРИ в тая държава. Циганите преобладават , после са джендърите и тук там някой Българин чакащ своя ден за да емигрира.

Тази статия трябва да я сложат в рамка за бъдещият "Музей на изчезналия Български народ". Музеят ще бъде построен след около 20 години.

Статията е написана с обич и любов а на есен половината първолачета чавета.

Аз съм също на 39 години, българка, с 2 висши образования, като имам само 2 деца с разлика 2 години и половина. Не ни се полагат заради висок доход нито детски или други помощи за деца. Бях общо 4 години по маЕчинство, което ми излезе през носа. Всички ми подмятат колко време ме е нямало. #басикаквоправятвръстничките

живеят на нашия гръб което смятат да правят и децата им но всеки случай не мислят да работят

Поздравления! #имаитакивабългарки

Проблема не е че ражда , а че ражда същите несретници който също ще имат нужда от подпомагане , а те се размножават за сметка на тези който работят за да има за тези който не работят . Нали трябва да се вземе от тези който изкарват парите за да се даде на тези които нямат , но тези които изкарават парите емигрират за по хубав живот и няма вече койда роботи ,защото работещите не се размножават , те мислят за образование за работа и нямат време - тези хора стават все по малко за сметка на тези - размножаващите се без да работят......

Защо да е проблем? Така скоро ще им свършат парите и ще секнат роенето.

а дали и пазят работното място,щото сега като си моантира спирала и спре да ражда, трабва да се върне на работа там от където е излезла в майчиенство

По майчинство е излязла от Бюрото по труда. А от Бюрото по труда не са й давали работа, защото е била неграмотна. Но не е само в България е така. Наскоро четох за едно турско семейство в Германия с 10 деца и никой не работи, нито е работил. Затова пък получават две хиляди евро детски плюс пари за наем, ток, вода, газ, храна и т.н. Бащата бил регистриран в бюрото по труда, но не работел, защото го "болял гърбът" и имал медицинско за това. Търсели му работа в офис, но не можел, защото бил неграмотен.

Е добре де, все някой трябва да ражда, вие като не искате, ние сме се нагърбили, а вие пак недоволни. Няма угодия!

Благодарим ви за положените усилия. Нали и затова ви и плащаме (детски, социални). Само че гледайте какво разждате все пак.

От коя индийска провинция произхожда?

Цигани в изобилие,а тая взе а пример от кучетата,ражда и оставя.

Виждам смачкана хлебарка и от нея излизат безброй прозрачни бебета хлебарки.

Това е жива илюстрация на нехайството, безхаберието и простотията на властта и българите!

20 години държавата, демек всички данъкоплатци, отглежда един билюк деца и майка им. Накрая циганката ще изкара и пенсия, а децата ѝ ще се прехвърлят на хранилката на социалните. И така докато оглозгат всичко.

"Малкият юнак" - поправка - "малкият крадец". А кой ги научи, че могат да раждат и да ги отглеждат за държавна сметка? Бай ви Тошо - от 100 000 преди Втората световна - на 1 милион в края на управлението му.

Бяха интегрирани тотално. Работеха на реални работни места. Много голяма част от тях беше квалифицирана работна ръка. Имаха нормални семейства. Дори си плащаха тока (0.02 лв/кВтч) и водата (0.05 лв/м3). Много имаха прилично образование (не само Чирков). Улиците не бяха Манхатънски, но се миеха ежедневно (предимно от представители на тепърва, многородните, а тогава, просто нормално възпроизвеждащи се).

Никакво социални помощи вече! В Америка само намаляват данъците за отглеждане на първите 3 деца, но пари за раждане не дават. Защо не направим и ние така? Да се учим от напредничавите държави!

Защото на основния избирател няма да има какво да му намалят.

Голяма е вероятността следващия главен прокурор да е от това котило.

Е, добре де,до сега къде беше!защо не взе мерки! Всяко едно дете е добре дошло, но как може да преживее една раздяла с децата,които са и живи! Каква безотговорност,облечена в циганска носия!

Тя да е само тази...ехееееее. щеше да е приказка и рози. Много са и ще стават още повече! Когато имаш работа с хора с примитивно мислене разбираш, че те нямат мисли...само инстинкти и нищо повече!

Тази статия е много забавна - направо звучи като виц цялата

Държавата трябва да дава повече помощи и жилища на такива хора. Ще има повече младо население, а това е ще увеличи потреблението. Ще се продават стоки, икономиката ще расте.

Ти прочете ли статията джиниъс?

Ти от икономика нищо не разбираш, още по-малко от развитие на общество!

Истинско животно, може би като котка. Те са в състояние за година да родят 10-20 броя малки.

По-скоро плъх.

Не ме обиждай ... Аз нямам нищо общо с циганките !

Без коментар.

Едни информационни флаери за помощите получавани в Германия и насоки за релокация дали пък няма да решат циганския въпрос?

няма да го реши, щото те не могат да четат ...ще трябва някой да им ги разяснява.

Значи можем да им пускаме образователно филмче ;)

Аз ще им обяснявам. Ще им рисувам. Ще им повтарям. Някой само да осигури бюджет за билети и по 100 евро за настаняване. До 1 година ще са се изнесли всичките. Хайде, да организираме една образователна кампания с идеална цел - Циган в Европа.

Получаваш детски надбавки в Германия трябва да имаш трудов договор от минимум шест месеца и постоянен адрес.Те немците да не са тъпи, че да издържат една неграмотна циганка ей така защото тя е паразит.Там имат и други изисквания като например детето да посещава редовно училище.

За всичко си има начини! Има система има и начин да я пробиеш. Аз съм оптимист!

Мисля че има доста по - големи проблеми от тази циганка.. Голям праз, че взима детски за 20 деца като само от КТБ изчезнаха 5 милярда лева. Да не говорим, че при малко по - сериозно отношение към циганите тези деца наистина могат да се превърнат в нелоша работна ръка,

Не е проблема в 20-те лева. Проблемът е в 13-те гладника, които без образование, без култура им остава единствено да се занимават с престъпност.

ПИПО

Същото е и при хлебарките.

Държавата е необходимо да спре детските надбавки за всички,защото ние вземаме такива до 18години ,а при тях докато издържаме поредното ,първото вече и то има дете и него издържаме! Това е истината !

Няма да се плашите! Оня ден Харалан Александров каза, че за циганите образованието и раждането на малко деца постепенно ставало приоритет. Разбира се не му повярвах, ама кой съм аз да се меря с такъв титан на мисълта?

Тази статия е тенденциозна и распалва българина в погрешна посока. Във БГ има голяма безработица от това,че не се инвестира и от друга страна мързела е пословичен. Политиците които се избират и преизбират не си вършат работата, а се настроиват хората един срещо друг. Само тези които работят плащат данъци,тука след като имаме време да драскаме във Форума не сме се претрудили много.

Тази статия е тенденциозна и распалва българина в погрешна посока. Във БГ има голяма безработица от това,че не се инвестира и от друга страна мързела е пословичен. Политиците които се избират и преизбират не си вършат работата, а се настроиват хората един срещо друг. Само тези които работят плащат данъци,тука след като имаме време да драскаме във Форума не сме се претрудили много.

Нещо не се връзва с безработицата....как има голяма безработица и паралелно с това работодателите не могат да намерят служители?

Трябва повече образование за маргиналните групи, повече училища в гетата, в просвещението е спасението!

Никакво просвещение, да станат два пъти по- нахални от сега и да искат два пъти повече права. Да се махат от БГ, не им е мястото тук.

Да ги беше изучила, да се радваме. Но тук се говори за институции и помощи. Полза за обществото няма, само вреда.

Ето това е бъдещето на страната ни!Тия ще ни завладеят!А държавата допуска и дава майчинство на такива като тази жена !Мързи ги да работят и само се размножават!

Oтвратителна статия! Циганска работа!

Тази статия е тенденциозна и распалва българина в погрешна посока. Във БГ има голяма безработица от това,че не се инвестира и от друга страна мързела е пословичен. Политиците които се избират и преизбират не си вършат работата, а се настроиват хората един срещо друг. Само тези които работят плащат данъци,тука след като имаме време да драскаме във Форума не сме се претрудили много.