Борисов: Нов мост на Дунав поема трафика в Северна България

Втори мост над Дунав край Русе ще даде възможност България и Румъния да поемат по-голям трафик, който ще се генерира от строящите се пътища в Северна България.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Нов мост на Дунав поема трафика в Северна България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера защо не се завърши пътят София -Видин ,при положение ,че е изграден до Монтана. И така Дунав мост при Видин ще се използва рационално. Па при Русе нека се изгради и втори в бъдеще.

Свиньо мутренска, каква връзка Букурещ - Белград през София бе??? Най-пряката е именно през Дунав мост 2 при Видин!!! Ама КОЛКО ГОДИНИ ОЩЕ ще държите пътя Видин - Кула - Сърбия ПРОПАДНАЛ, А??? А пътя Видин - София??? Мръсен ГЕРБер!

При готов мост при Видин-Калафат,до който няма път, той ще строи нов мост! Направо луда работа!

Много бих желал да видя изчисленията и обосновката за новия мост, както и тунела под Шипка. В съвременната търговия всеки цент се пести заради конкурентостта. Ако ще разширяваме търговията с ЕС за какво ни е нужно това?

Баце започна мостове над Дунав строи, все едно до двата налични има пътища, направи магистрали в северна България па тогава се натискай за мостове. Ама за там ЕС пари не дава, а баце трябва да плаща захрнаки на аверчета, я за КТБ, я за саниране, я за спасяване на някое фалирало приватизирано дружество, я за 13 заплата, я за нови немски машини за парламент и министерски съвет, не е лесно.

След новия мост /тунел/ във Варна сега и в Русе обещаха..ха..ха..ха.ха ! През кой мандат Боко, 7-ми, 8-ми ?

Разделяй, насъсквай, противопоставяй, владей и кради.

Ама много си болен човече! Вече нямаме здрави пътеки,не пътища за да си отидем по родните места и села,а той пак грандомански вижда сламката, а не вижда гредата-че няма българи вече!!!

......"след няколко години Северна България ще изглежда като Южна България, без българи.

глупаците са много за съжаление тролчетата и те са глупендерчета

На времето имаме един много хубав филм на Доньо Донев за тримата глупаци и мостчето което строяха. Днес е повече от актуално, но глупака е само един, колегите му са сеирджии.

Питай румънския премиер във Варна защо румънските заплати са два пъти по-високи, при положение, че 2009 г., когато пое властта в окаяната ни родина, заплатите бяха еднакви. Ако ти отговори, че там такива бандити като теб са в затвора, повярвай му. Истина ти казва, Тикво.

Бат Бойко, господарю!Аз съм прост човек затова ще те попитам и помоля, неможе ли един мост от гюргево да пуснеш, та да стига до стара Загора поне, а може и да до маказа?

...а с хаба какво стана господин премиер ?!?...а с находището " Xан Aспарух " ?!?...ма много ни лаjaт това "партниорите " ...че и вие ..като ги слушате !!!

такива съобщения душманите на Бойко получават вертиго ! Най-вече истеричката Спинова !

на асфалта свърши, почва тая на мостовете.

Да покрием целия Дунав с бетон, отгоре асфалтираме, после ремонтираме, режеМЕ лентички... Баце е Вечен, ще се справи.

Кои точно пътища се строят в Северна България? Аз ли съм прост или тиквата е станала съвсем куха? И като имаме мост при Видин, къде точно е пътя от Дунав Мост 2 до София? Този нещастник съвсем е изкухавял.

Не разбирам от какъв зор в Русе ще се прави втори мост. Няма ли друго място на Дунава за 3-ти мост, та ще правят 2 моста един до друг? Май сме факири на много глупавите работи.

Злобни комунета еййй! Няма угодия.

мост между москва и долно уйно през горно уйно.

Моста в Русе трябва да е с по 4 платна във всяка посока, а не както сега само едно!

само не разбрах какви пътища се строят в северна българия :)

Няма север, няма юг, дорде царува тоз кютук!

Няма север, няма юг, докато царува тоз кютюк Няма север , няма юг Дакар го избира шоп боклук. Няма север, няма юг докато само пишем тук! Няма север, няма юг, докато е го изритаме от тук! Няма север няма юг, докато не го изритаме с шут.

Ей вземи да работиш нещо стига си ходил и си говорил само небивалици. Да ти обясняваме ли, че това са част от задълженията ти да изграждаш и поддържаш пътната инфраструктура, а не само да ходиш и да се хвалиш, че ти си го направил нещо но с парите на народа, като не е лошо да обясниш ГРОБАРИТЕ колко пари сте откраднали от всеки строеж.

Тиква, хайде този път да не слагаме каруцата пред коня, както стана с видинския мост! Първо да направим тези пътища, тунели и инфраструктурата и тогава да правим мостовете и да се дървиш и да режеш лентички, а! Щото тези обекти , които изброяваш са много по-сложни за изпълнение от тези да опънеш 20-30 километра през равното тракийско поле. Но ми се струва, че едва ли ще го разбереш с кухата си шопска кратуна.

Трасето е Техеран-Истамбул- София-Белград.... до Хамбург.Всичко останало е допълнение,ако си направил основното!

Бойко е хулиганин,фашист и багабонтин,бие пенсионерите и ни крадне портофелите за асфалт и мостове а наша Курнела е примерна комсомолка,звеноводка и тимуровка -ще ни меси погачи и тутманици с кисело млеко , ще ни вкарва кимура в мазата за 2 фафли ,а вечер край огнището ,ще ни препрочита ,,,как се каляваше стоманата!,,

Другаря Борисов: Нов мост от суджуци на Дунав поема трафика в Северна България

Абе тикво,като направиш още 2-3 моста ,нали на Маказа ще чакаме по 5часа .Заради тия мамалигари дремем по 2часа на границата,или на теб не ти пука за обикн. хора.решили да се изнесат от кочината поне по празниците

Бойко , този път да направиш достатъчно нужници на хемус за другарите ,защото ореваха света през 2013 ,че на тракия няма къде да тропат на воля ,стискат се в рейсовете и дрискат чак на Бузлуджа из троскота и бъзето! На комуниста цял палат да му посториш, ако няма поне 10 мандри и нужници наоколо ,не го признава за построено!

Тинтири-минтири! Тоя човек верно живее в свой собствен свят... Румънците си имат обща граница със Сърбия и няма да си минават през нея напряко, ами ще обикалят още 200 километра и два часа отгоре през Конго - за Каспичан, само щото Боко ще построи още един мост при Русе! Даже пътят им през Видин-Калафат е по-кратък със 150 км, ако някой реши да ходи от Белград до Букурещ!

Буда е забелязал, че на Русе е задръстено и трябва втори мост, което е очевиден факт. Обаче, освен че си е чесал езика, следва ли нещо?

Предвид натопорчената ситуация, няма как да построим Дунав мост 22 без одобрението на кмета на Симитли.

Страхотен мост - СУДЖУКООБРАЗЕН.

Пак някой му е виновен на кривия суджук---Никопол, Оряхово!:)))))) ....деаааа тъпата мутра---одъртя, побеля, надебеля---и се толкоз прост си остана!:)))))) ...а туй не се постига лесно!:))) КОНГРАЧУЛЕЙШЪН ... и бонжуар!;)))

Бойко е международник! Светът не познава в своята история преуспял във външната политика държавник, който не знае никакъв език, включително и собствения си.

Той подчерта -"че съоръжението ще поеме трафика от Азия за Европа не само по хоризонтална, но и по вертикална линия" - ако има някой пожарникар на линия , да разтълкува , как един мост ще поеме трафика от Азия по вертикална линия.

Мост през Русе ще ни свързва с Белград, хахахаха, че и Солун с Белград, тц. тц. тц. Абе то сега съществуващия мост седи празен, те - втори искат, баси лапачката. Опашките са на гишетата за плащане на такси за преминаване по моста, а не от трафик. Три моста направете, вашта мама крадлива!

Всичката земя около тази магистралка , е на ДПС , ще имат кафенета , ресторанти , парички от отчуждаване , а българите да лапат мухите , след като са продажни .

Ей,не може ден да мине без снимка,та и няколко, на премиера. Дирът да си я сложи в логото.

Този питекантроп от Банкя отново се изказва неподготвен, разбира ли, изобщо за какво става въпрос? "... Още повече, сега работим с гръцкото правителство и с колегите в Брюксел за големия формат Солун Александруполис Бургас Варна Русе. А и Румъния има голям интерес Букурещ, който е на 60-70 километра от Русе, да се свърже със София", каза още Борисов...." Гърците го работят, зящото по този формат си свързват Солун с пристанищата Варна и Бургас, че дори и Букурещ и Констанца за евтин внос от Русия и Китай и така правят цялостна логистика с пристанището Пирея, което китайците купиха. Стават основен вносител на китайски стоки за Европа. За нас преобладаващ среден пръст благодарение на мутрата и Гроп. Къде ти е връзката за София от Букурещ, банкянско недоразумение?

Мост,метро и асфалт не се еде,искаме Нинова за премиер!

Келеш, намалете незабавно чекиите. Здравословното Ви състояние не е добро. Опитайте се да владеете своите нерви. Намерете начин да обясните в какво състояние се намирате. За другото, колегите от психиaтрията ще се погрижат. Държавна психиатрична болница Карлуково, Обл. Ловеч, общ. Луковит, с. Карлуково, п. код 5782, Гара Карлуково, 0697/2337 централа; 0697/5035 факс.

Браво бил си в заведенията и знаеш!!! Опита си казва своето, важното е, че си се излекувал, дано не те повтори!!!

да включат и москва, а?

Мда, неставаща буба ... руснаците са виновни.

Герберски келеш, намалете незабавно чекиите. Балансирайте стреса с приятни занимания, насладете се на природата и се запътете към местния център за психично здраве. Там Ви очакват... Плевнелиев не престава да ръси глупости: "А не прилича на държавния глава да се бърка по никакъв начин в работата на правителството какви самолети ще купува"....А,бе нищожество, Президентът е главнокомандващ....!!!

И трета вертикална магистрала"Черно море" Бургас Варна и мост при Силистра

и москва.

Герберски келеш, намалете незабавно чекиите. Изглеждате леко умствено изостанал вследствие на труднозавършеното начално образование и използването на въздействащи субстанции. Не забравяйте за профилактични мероприятия и се погрижете за себе си. Застанете пред огледалото и се наблюдавайте внимателно. Ако имате прекалено сериозни пристъпи на фасцикулация, ще ви бъде предписано лекарство. Това ще Ви облекчи, докато Ви приберат в психиaтрията. Поздрави.

След време признателните потомци ще издигнат величествени монументи насред всички балкански столици в чест на Бойко Борисов-Българския Бисмарк,Балкански Обединител и Бича Божи за червената чума!

Искаме вертикална магистрала "Шипка"- Русе -Велико Търново -Стара Загора -Хасково- Кърджали- Маказа и от там има вече за Солун\Александропулис

А не е ли по-удачно магистрала Солун-София-Видин с тунел под Петрохан?Ще избият рибата и нахранят хората!!!

че то тя е 70-80% готова Но остават най- трудните участъци :тунела под Петрохан и Кресненското дефиле

Шило

Пинокио.

Народеца е докаран до такава нищета, че от три дни не съм чела за хвърлени пари през тераса, а този Мракобес харчи пари за асфалт и бетон! Че направи една сбирка, подари по една тениска и тарелка кебапчета - да видиш какво е благодарен народ! Какви са тези простотии - кел файда от саниране, мостове, пътища, пречиствателни станции?! А най ме е яд, че това са европейски пари, не наши..!!!

Красная, поне не му повтаряй мантрата буквално!:))))) ...цялата ирония от първия абзац---се разбива в цитираните тъпни на Суджука!:))))

просто подкрепят троловете за да върви бизнеса

Дигни си задника от стола, че ми писна да ти чета глупостите - все едно слушам Вожда!

Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История! омБостан Пенчев беше главна фигура в Национално Движение Симеон Втори Сакскскобургготски (НДСВ). Също и брадатият Валери Димитров от Сметната палата, от НДСВ. Огнян Герджиков, свален Председател на НС, от НДСВ, Каквато главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. Каквато МУТРА беше назначения от Симеон Втори Сакскскобургготски "Генерал" "Доктор" Бойко Борисов, да...от НДСВ. Каквито бяха Милен Велчев (НДСВ) - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, дребното Василев (НДСВ) - чудесен организатор, продал БТК на "най-високата" цена, г-ца Хачикян (НДСВ) - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова (НДСВ), г-н Влахов Легни-Стани (НДСВ) - пиеше силно, но с мярка в името на Царя Любка Качакова-Срамната (НДСВ), Шофьорът-убиец Борислав Великов (НДСВ, сега РБ) ... Ал Джабури (НДСВ), Красивият убиец Катев (НДСВ), Симеоновите синове... И другарката Кунева от НДСВ... ИСКРОВ от БНБ-КТБ от НДСВ... Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет. Какво сте се разревали сега бе, бахти с к а п а н а т а чалгаджийска държава сте, в която живеете и се дразните взаимно. Тъпанари, малоумникът-"Цар" диша чист въздух в някоя от резиденциите си, а вие ще продължавате да го д у х а т е. Това ви се пада. Нещастници.

Заминавай си в Банкя при магнолията.

Нищо няма да стане , този не е добре с Тиквата и ги плямпа разни тъпотии ! Никакъв мост втори няма да има ! Този е затънал до гуша в Афери и Лъжи че се затруднявам да ви обясня как ще излезе , Оставка и да върне парите които е откраднал от Нас и Република България , не само той но и всички негови роднини и близки !

ВСИЧКО В БУЛГАРИСТАН Е ЩЕ !!!