Дронове ще заместят фойерверките при посрещането на Новата година в Белгия

Всяка година много животни умират от инфаркт заради традиционния силен шум

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цветни ламби вместо експлозии - е това вече е джендърско! ВЪН ОТ ЕВРОПА ВЕДНАГА! В Русия, дето крадат ракети от военните заводи и ги изстрелват по празниците!

гърмежите по Нова година са измислени за да припомнят на поколенията духа на войната, и уж е празник, ама колко страшно и зловещо може да бъде всъщност... Та абсолютно степ прав! Джендърчетата, които не са и помирисвали казарма искат да им е тихичко, спокойничко... никой да не им напомня, че един ден могат да нямат условия да си епилират краченцата...

А може ли стрелба по дронове с подходящи фойерверки, да се учат да бранят родното небе младите. Имаше едно време ОСО - оранизация за съдействие на отбраната. Обучаваше младежта във военноприложни дисциплини.. Примерно да подготвяме младите за ПВО , кво лошо? Майтапчеееееее.

Имам два въпроса по повод новината:- - Не загиват ли доста повече животни за да се появят на трапезите ни под формата на пържолки и други видове ястия в същата новогодишна нощ? - А какво е положението по времето на войни? Тогава гърмежите са мааалко по силни, че и не се минава само с гърмежи.

Грях е да празнуваме нова година