Дрогираният шофьор, заловен след гонка в КАТ-Пловдив, имал 63 акта и 47 фиша

49-годишният мъж бил в изпитателен срок по присъда за шофиране след употреба на алкохол

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този ако не се вкара в затвора, докато му свърши живеца, ще убие някого я на пътя, я докато го засърби за наркотици

За какво беззаконие говорим, гонка в двора на КАТ и питам защо този индивид е зад волана и кой го е позволил. Някой по веригата не си е свършил работата и този някой трябва да бъде наказан. Една камара нарушения и никой не може да предприеме адекватни действия, този да е там където му е мястото.

АМИ рашофф СПОКОЙНО СИ КЪРКАШЕ И В ПИЯНСКО НЕДОУМЕНИЕ , ТЕЗИ НЕЩА МИНАВАХА КРАЙ УШИТЕ МУ !

Защо не е в затвора този боклук?

Само един пример е това.

Знаем ! Комунистите са виновни ! И нека да позная , все по виновни , ще стават нали ? Знаем , знаем ! :)

От Пътна полиция в Пловдив уточниха, че за периода от 2001 до 2022 г. 49-годишният мъж има 63 акта и 47 фиша за извършени нарушения на Закона за движение по пътищата. TOВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЯМА ДЪРЖАВА! ТЕЗИ ТЪПАНАРИ ОТ ПОЛИЦИЯТА НЯМА НУЖДА ДА УТОЧНЯВАТ - ИМА НУЖДА ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА !!!

Дали има такъв екземпляр или ние държим рекорда на Гинес.

Явно властта, полицията, и най-вече прокуратурата и съдът нямат никакво намерение да променят Закона, въпреки тези фрапантни случаи на свръх нагло поведение, обществено опасно, и с жертви, както бе с убиеца на Милен, също и с убиеца на двете млади жени в София. И какво..., нима някога ще видим тези изроди в затвора? Естествено, че няма, защото над 2,5 години вече минават след смъртта на Милен, вече няколко месеца дъфчим Семерджиев, и..., пак нищо, и двамцата си гледат живота без да са в затвора, даже и присъди скоро няма да чуем... Този кретен от днешния случай обаче, вероятно ще го разпънат за назидание, защото е Никой, защото няма кой да разтвори чадър над него, така както е за споменатите по-горе двама "герои"... И корумпирани съдии и прокурори, подкупни адвокати и полицаи, които са с мафиотите в сговорна дружинка, ще си карат лукс коли, ще киснат в лукс заведения, ще живеят лукс живот, без да им пука, че има някакви закони, валидни за стадото, а не за тях... Тука е така...

се опитват да го махнат, защото Е ПРЕДЛОЖИЛ конфискация на оръжието на дрогирани джигити. Прокуратурата и съдът НЕ СА ЗАКОНОДАТЕЛНИ ОРГАНИ, ППедерасите и МУНЧОвистите имаха две години да направят нещо, освен да крадат!

Този още на 10-то е трябвало да бъде арестуван! За толкова нарушения, дори за по-малък брой, но сериозни - трябва да има закон за дълго пребиваване в килия. Асоциално поведение, заастрашава околните...как може да го оставят да си ходи свободен?!?

А пък съвестен иначе. Той със сто акта и фишове, с отнета кинижка, в изпиатателен срок и никой за нищо не го търси и тръгнал колата да регистрира. И с дерегистрирана можеше да си кара и с фалшиви номера също. Никой копче не може да му каже...докато не остави няколко трупа след себе си и да го пишат в новините.

"Тойтоа Приус". Не да е като 25 годишно БМВ /да ме извиняват собствениците на такива за "неудачния" пример - този път статията не е за тях/.

Какво стана с убиеца на Милен Цветков? -Нищо Какво се случи със Семерджиев и чадъра от районите и Прокоратура? -Нищо -Какво ще стане с покровителите на тоя бабаит? -Нищо Как става така, че аз не мога да почна работа без свидетелство за съдимост, а това пичлеме си кара луксозна кола със 100 провинения? Че има самочувствие и за гонки с полицията… Акцента е че 1/3 от шофьорите ги изкарват пияници и наркомани. Огледайте се около вас - виждате ли един на всеки трима да е употребил? А и написахме няколко хиляди виша за фарове, аптечка и пожарогасител ;)

В такъв случай ни остава само да поздравим правосъдната ни система със милосърдните ни съдии и състрадателни прокурори !!!

Марихуанатааа! А това че 100 пъти му се е разминало не е никакъв проблем…

И ако просто не беше приемал наркотици и беше в адекватно състояние щеше да си регистрира колата и да си продължи по пътя, въпреки отнетата книжка!? А при свалени номера дали по същият начин можеш да си регистрираш на ново колата или се отбелязва в системата им??? От друга страна защо предвиденото наказание е напълно единтично със старото? Едното при спиране за проверка на път, а новото за принудително спиране на опит за бягство довело до чупене на стъкла. Само за случката пред КАТ трябва минимум десет години затвор и отнемане на книжката завинаги!

Трябва да бъдат наказани и уволнение съответните органи, отговорни за спазване на закона. Това е безрасъдно действие или многостепенен защитен чадър над този хроничен и опасен нарушител Да се даде гласност за лицата , службите и министерствата, отговорни за това състояние. Затова почти всеки ден има жертви на пътя. Умират много невинни хора. Има ли на практика държава!?!?

не четеш или си пиян? Има наложени наказания, отнета книжка и за съжаление условна присъда. С "чадър" е този, който няма и едно влязло в сила наказателно постановление, но цялото градче знае, че трезвен на сяда в колата. Този е един обикновен простак.

После аутопсията ще покаже, че говедото е било под въздействието на нелегални вещества, управлявало е смъртоносно устройство на публично място и полицаят трябва да получи награда.

Много си лют.

Тази майна трябва да го бият ,докато мърда и след това пак !

Дайте му медал за храброст!

имаше ред, дисциплина и отговорност. Ама нали 45 години стигали...

Бегай от тука.

И хората не си държаха такъв тон. Е намираха се и простаци като теб сегиз тогиз...

Всички партии без изключение са виновини че законите позволяват такива хора да са на свобода.

Не според законите, а според тяхното изродено тълкуване, вследствие на "едни пари".

Другия път вместо с камък, направо да му пусне един куршум в празната тенджера!

Нещо много ми се виждат актовете и фишовете му! Няма ли някой да провери за роднинска връзка с оня "пилот" семерджиев?

По-скоро връзката е с цар Киро.

Това е антиевропейско и антиевроатлантическо! Аз от години пуша трева и карам и няма никакъв проблем, дори съм по-внимателен и концентриран. Не употребявам алкохол и не мисля, че създавам опасност за другите участници в движението. Като пример мога да дам това, че карам в София всеки ден, спирали са ме десетки пъти и нямам нито един фиш дори.

Ти си трол и събираш минуси, знам те аз!

Тук явно всеки с различно от общото мнение се счита за трол...

няколко дена един се хвалеше, че от 30 г. кара всеки ден пил, но нямал глоби и дори една одраскана броня. Бил много концентриран. Сигурни ли сте, че главата ви слуша? Препоръчайте това поведение и на децата си.

Аве оставете Хората - да пият и смъркат !!!! Оставете ги да каратт КО толкова стана - сега ??? Нали сме демокрация я 110 %

Момчето наистина не е добре, но за КАТ-аджиите да не говорим - от тях не става абсолютно нищо!

С днешните технологии, т.е. камери, подслушватени устройства и т.н. ... полицаите нямат оправдание ... Веднага да се вземат мерки срещу разпространението на дрога ... с доклад на час ... Спокойно, бъзикам се - гарваните ... не си бодат очите ...

"Предвиденото в закона наказание за настоящото му провинение е глоба, отнемане на свидетелството за правоуправление и лишаване от свобода до 3 години." Тоя като няма книжка, какво ще му отнемат ?

Не. На първо време текущата условна за предишното нарушение, за което е и с отнета книжка става ефективна.

"един от униформените е счупил с камък прозореца на шофьорската врата на колата" - няма ли някаква процедура/протокол/инструмент за вадене за заключили се шофьори ? Едно малко остро чукче в патрулката няма да натежи.

Зимаш мазното, кално паве, с което се подпира портата и му чупиш празната глава. Чак пари да се харчат за такива болкуци ... не съм сигурен..

5 лева на патрулка. Ще изглежда по-цивилизовано

Това говори само едно: незабавно уволнение и арест на целия КАТ плюс съдиите!!!! Иначе - пак същото, има ги такива трошляци много, защото никой нищо не им прави.

tonk11

Що на кат в случая? Кат са му надрусали 110 акта и фиша.

Чупенето на стъкло с камък е много професионално милиционерско действие, сигурно е бил на обучение в Дания

Евала на маниака - да беше сгазил няколко човека поне ,щеше да стане звезда като софийския убиец. Ясно е ,че такива малоумници са много , ама ми направи впечатление регистраторката в КАТ- то джуки,то чанта,прическа, вежди , очила - добро парче е - а пловдивчанки как се чукат ... лудница - https://btvplus.bg/produkt/novini/41628/btv-novinite-obedna-emisija-03-08-2022

Пловдивчанки са най добрите свиркаджийки, след тях са селските пръчку от Северозапада

Съглсен съм брат

В МВР, е пълно с гениални куромпирани тъпаци. Поздравления,сега му напишете едно актче.

За този рецидив, вече трябва да е изгнил в гробищата.

Без книжка до живот. Такива нямат място на пътя.

Ма те и без книжка карат. Боли го фара...

Ти мислиш ли че това че няма книжка ще го спре да кара???

Сега очаквам отворените отзад членове, на соросоидните нпо организации, да защитят правата на този мръсник. За убитите момичета вече не се говори, за дилъра на кирчо, който ги уби, също.

Време е за моуте закони за дрогирани и пияни,без свидетелство за правоуправление,бягащи от контролните органи и време е вече тротинеткаджиите да бъдат допуснати на уличното платно само ако и изкаран курс и свдетелство оборудван с каска,наколенки и подлакътници и спазващи ЗДП и Правилника за приложението му! КАЗАХ!

Само слушам за супермени -единият изпил не знам колко и бил с 14 промила друг бил с 1600 акта бе да 000 вашта майка.

И конфискация на МПС-то да се включи.

Как може подобен олигофрен да е на свобода?С 60 акта че то отдавна трябва да е станало ясно че няма възпиращ ефект върху него и единственият начин да не е опасен за обществото е да бъде въдворен в дрангоча и там да го возят на мотора с двата коша.Нужно ли е да се представи сам дрогиран блъскайки се в полицейския уч-к и привличайки вниманието на медиите за да се вземат мерки.Такива олигофрени са с ъкъл на мухи.

При което той се е ударил в бетонните кашпа. Я пак!? В какво се е ударил? В бетонните кашпи, или в бетонната кашпа?

Щеше да е много поучително ако беше сгазил някой катаджия, който го е "пуснал" ...

Какво да го е пуснал? Писали са му актове и фишове - толкова по закон.

Благодарение на нашата любима държава, тези убийци са на пътя...

Срок след 63/47 акта и фиша. Евала Гешев, евала прокуратурата. Ебем ви и демокрацията и всичко.

И аз така мисля, в МВР всичко е изрядно, нито има чадъри и добре си вършат работата.

Забележете кога бяга след като колата му е била вече регистрирана Като гледам многобройните стикери на задницата се чудя как се е стигнало до успешна регистрация. Друг ужас е как така служителите на канала са го пропуснали. Та те там са поне петима всеки разписва отделна операция. И накрая кърти как се регистрира кола от човек който има неплатени глоби и от човек който няма книжка.

Пълна неадеквация е цялата ни полиция. Установяват очевидни неща за престъпни лица, след ПТП или след, като им се наврат в лицето. Настоящия случай не е за гордост, а срам за полицията, че такива лица свободно се движат

За закона на меките китки е че ако се въведат истински закони за движение по пътищата първи ще изкапят 240-те свине и богопомазаните им роднински изчадия! Ей затова е тази безнаказаност!!!

Много, всъщност НАЙ-ТОЧния коментар!

Трябва да си признаем, че законите допускат този абсурд, в ущърб на нолмалните хора. Все пак, в интерес все на тези нормални хора, е необходимо да се помисли за по-строги наказания, включително и влизане в затвора на такива "тъмни субекти". Напимер - отнемане на книжка, условна присъда за първо нарушение - каране без книжка и директно в панделата, ако повториш нарушението. Затвори трябва да се строят (то пак за сметка на нормалните хора, де) и може би ще се избегнат злините, кито тези нищо не зачитащи субекти ще причинят на жертвите си!

нито на очите, нито на ушите си ! " След като регистрацията е завършена .........." Значи на човек с такова досие са му извършили регистрация ? Представяте ли си той какви протекции има ? След като си позволява да отиде на място в такова състояние! Леко ми прилича на Осама Бин Ладен да беше отишъл на екскурзия в САЩ с истинското си име и документи , там да беше минал и паспортния контрол и да го бяха задържали, защото по време на екскурзията метнал две гранати в един хотел.

Съдебната система в България я НЯМА! Пълна дупка! Трябва да я съдят за съучастие във всички престъпления на пътя!

Държавата България я няма. Не може да има съдебна система в нещо, което го няма.

ИМА ИМА съдебна система - отидете в кварталите Бояна, Драгалевци и Симеоново - там всеки втори палат и дворец е на съдия, прокурор или следовател.

Прокуратурата да иска маскимално наказание какви са тия 64 фиша. Нека да го “пообичат” 2-3 години в пловдивския.

Че съди я ти бе. Защо другите. Затова сме на това дередже-като стане нещо такова-всички снимаме, ама никой не оказва помощ

Ако бяхме нормална държава, тази отрепка щеше да е в затвора.