Дрифт с летни гуми довел до катастрофата с училищния автобус

След челния удар шофьорът, превозвал учениците, е получил хипертонична криза

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Получило се е поднасяне. Дрифт...нова дума ли е? Още една за робите, доброволно подлагащи се на едни или други.

Глупав съм, затова си купувам зимни гуми. И понеже съм много глупав, затова си купувам нови, вместо втора употреба. Вземам нови (като дата на производство), най-евтините с добри данни на тестове и карам 2 години. Оня ден карах колата на познат с 6-годишни скъпи гуми ... малко карани, много пазени, а колата е 4x4 ... моите гуми на 1 сезон направо лепнат върху леда, в сравнение с онези галоши, въпреки задното предаване.

да дрифтиш бус с летни гуми зимата може да е дело само на интелигентен индивид, момчето заслужава похвала

Абсолютно е невъзможно. Заглавието е чиста лъжа. На български език се казва поднасяне. Дрифт е умишлено действие, макар да е неуправляемо, влизането в занасянето е целенасочено. Поднасянето е нежелателно за шофьора явление, дрифтът - желателно. Тук се клевети шофьорът, чийто автомобил е поднесъл, че го е направил умишлено.

stankow

Това изобщо не е "дрифт", ами най-идиотско подхлъзване на заледен участък. Дрифт е съвсем, съвсем друго ...

Бай Мангау ни атакува по земя,вода и въздух!!!

Айде пак голямата търговска измама летни зимни гуми... има добри и лоши гуми . има десетки тестове/коректни/ за минимални разлики. на лед никакви гуми не те спасяват на рохкав сняг -такива с голям грайфер на локви- такива с подобрено водоотблъскване. преди години имаше само гуми" 'вида" да сте видели джипове ,камиони, бусове да сменят гуми? просто в булгаристан стрижат до кокал. , в третокачествените гуми влагат пластмаси и на студ стават твърди и пестят от каучук.

Глупповат си

ми не е

Доста ГЛУПОВАТО изказване, ама явно толкоз ти е капацитета!

Работата ми е Швеция. Имали желаещи да обяснят пак за несъществуващите зимни гуми?

То и тате може и бате може ама козата си иска пръч. Лятна гума с 4мм грйфер не е същото като зимна гума с 4мм.

Идиот!

ще повторя, че тези гъзлета по на 18-20 години трябва да нямат право за самостоятелно движение, поне до 23 години. Защото те са най-честите убийци на пътя (вижте статистиката), заедно с тунингованите мадами, с джуки, цици и дупе, в едната ръка цигара, в другата телефон... А в този случай, явно става дума за млад циганин. И понеже Дир са едни от най-отявлените глашатаи на употребата на нелепото название "ром", пак да им припомня, че такова име няма никъде в света: има цигани, циганы, цигойнер, джипси, сиган, и няма роми. И пак и пак ще запитам, докато все някой се реши до отговори: кой и защо налага тази тъпа замяна на циганин с ром, след като самите мургавелковци не разбират дали не става дума за алкохолна напитка или за нещо друго, но не и за тях самите...

Много изтънчен коментар - дрифт!?!?!?! Ученото си е учено!

Значи не е дрифт а подхлъзване. И КАТ пак се правят на умряла лисица. Не е ясно защо уж промениха закона а сега на практика всеки може да ползва каквито си иска галоши. Щом искаме да въвеждаме правила нека се запише зимни гуми до 4 сезона и летни гуми до 4 сезона и това е. А не сега някой с галоши станали на кокал да си джитка защото имал грайфер 5 мм

Епа оно баце никога не е било задължително да караш със "зимни" гуми и няма как и да стане задължително щото е нелепо. А т'ва за възрастта на гумите как, че го мериш, от дата на производство или от дата на закупуване. Т'ва ората додат от село изкарат някой лев и решат, че са гоуемото добро утро и тре'а да дават акъл на сички други дето са по-селяни от тех по презумнция.

Изключително глупаво предложение! То ще доведе до допълнителен произвол на пътя от страна на КАТ. Освен думичките "зимни" и "летни" има и "универсални" или "всесезонни", и те са за съществуващи гуми. Хубаво е да се замисляш, като пишеш. Членът за гумите е писан от хора, неразбиращи какво са написали, нито пък имащи ясна мисъл. А коментарът ти е чудесен пример как можем да станем жертва на пътя на овластени селяни от КАТ с мислене на каруцари, което демонстрираш - като си фантазираш за галоши с грайфер 5 мм, без да има нищо написано по този въпрос.

Римляните, откакто се изнесоха да зозат западните държави, стават все по-заможни и все по-агресивни. Единственият изход от това, което ни чака са цифрите в ника ми...

Алкохолното питие да го кастрират и в панделата

20 годишен младеж от ромски произход

Стига с тия "летни гуми", като не може да управлява автомобил, да преценява ситуацията и пътната обстановка да не шофира.

Отделно трябва да направят задължително да се пътува с колан във всяко едно превозно средство, не само в лек автомобил. Когато пътувам с автобус при наличие на колан винаги го слагам и всички ме гледат все едно съм луда...

И не само с колан! Да си сложи ръкавици, ботуши (железни), каска и задължително да е чипиран. Аман от зомбита!

Много си тъп сериозно. Доказано е, че коланите спасяват животи. Иронията ти е супер неуместна, но толкова си можеш умствено явно.

Добре де, толкова ли е трудно да му напишете името на шофьора, нека да знаем кой е той!!!!!!!!!

Не е трудно, но е специалния етнос... та затова. Да не вземе някой пак да каже, че циганите ни избиват, че ще е нетолерантно.

Малумника с холандския бус не е ли получил и травми от бухалка?

Зад волана на микробуса "Форд Транзит" с холандска регистрация е бил 20-годишен ТЪПАНАР.

Зимните гуми са измислица на производителите и в интерес на целия бранш .Важното е гумата да има добър грайфер , а главата на водача - ум .

tonk11

Ти въобще знаеш ли за какво говориш?

Много си наблюдателен бе,ами да видим на зимните гуми дето са измислица защо шарката на грайфера е различна ,ами каучука на гумата защо е по мек,бах ги в измислените производители големи измишльотини правят.Ама за главата на водача си прав трябва да има ум да си сложи зимни гуми нищо че са "измислици на проиаводителите" !

Не е само грайфера, тъпир такъв

Ти зимна гума виждал ли си на живо или ей така само дрънкаш глупости?

Ей тапанар... радвай се да не удариш мен или моето дете докато караш с измислените всесезонни гуми 2-ра употреба.. че тогава ще броиш секундите докато дойде полиция. Ще те направя труден за рисуване. И ако случайно оцелееш от удара, със сигурност ще имаш силен посттравамтичен стрес.

тува че сам неграмотен не ми пречи да та прибия.

малииий като чета коментара с радост бих се ударил в теб

20 годишен римлянин? Четири пострадали деца и шофьор с криза. Затвор, глоби и каторжен труд за келешчето!

казваш да го наградим, а? Дебилът си е дебил, независимо от етноса.

Добре, че поне ти споменаваш, че е мангал шофьора, щото телевизиите и ДИР си мълчат като агнета...

Със зимни или летни гуми, все тая, ако си слаб шофер!!!

И си малко сиганин.

Защо Борисов не му е сменил летните със зимни гуми на микробуса? Всенароден протест срещу летните гуми, оставка и служебно правителство на другаря Радев, незабавно!

Тегави селяци

Няма такова нещо като зимни гуми! Това е маркетингов трик на Бойко Борисов, който има фабрика за зимни гуми в гаража на къщата си в Барцелона, дето я търси другарката Елена Йончева! НЕ се подлъгвайте да си купувате такива гуми - няма полза!

Фабриката е в една пещера на гръцкия остров на Борисов.

Едно циган с купена книжка е причината за катастрофата, а не вашите измислени предположения!!!