Дребните търговци на горива излязоха на протест

Повод за недоволството е проектозаконът за търговията с горива, който беше приет на първо четене

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък Лукойл работи 20 години на загуба в България...

Така ли не разбираш тъпи народе, че всъщност политиката на затриване на държавата преминава през смачкване и ограбване на всякакъв дребен бизнес като след това освободената работна ръка да ходи да работи за ББ, Пеевски и компания мутри за по една минимална заплата, т.е. или ще измрем или ако успее някой ще избяга. И така ще бъде докато не разберем, че на стачките трябва да се включваме всички без изключение, ако искаме да живеем по-добре и ако искаме тези крадливи управляващи да не се подиграват с нас- гледайте гърците, не слушайте какво ви говорят от правителството, те само искат да крадат- не ги интересува нито народа, нито Родината!!!

4 млрд.лв на година ни струва “кумството” на Боко със Златев. За тия пари пенсионерите в БГ могат да живеят нормално. Затвор за тия безродници и руски подлоги.

герП прави всичко, за да угоди на валентин златев и големите вериги бензиностанции - защо ? Те ли го избраха или народа ? Голяма част от тези дребни търговци са гласували за герП и сега получават поредният шамар ! За да остане на власт бойко е готов на всичко - ще приеме бежанците на меркел, ще остави на пазара само монополистите и ще задържи ниското заплащане на Българските работещи хора, за да е удобен на западните си господари и мафиотските структури у нас !

"Те ли го избраха или народа?". Имало още хора, които вярват, че народът избира някого!?

Ако изборите можеха да променят нещо, то те щяха да бъдат забранени !!!!!