Дръпнаха шалтера на десетки фирми заради свободния пазар на ток

Не били уведомени, че са прехвърлени на "свободния пазар" и имат нов клиентски номер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

седем осем години ако си спомняте ЧЕЗ спря тока на МС в Албания и на момента бяха изгонени с тояги , какво още трябва да ни се случи та да се случи това и тук ???

Е, това е БГто. Всеки си прави каквото си иска без да носи никаква отговорност. И, клиентът е побчинен послушко, иначе гори. Това е веруюто на монополистите в БГто. Как пък няма едно свестно нещо, бре...

Да ви е честито управлението на Радев. И това е само началото, той има потенциал да съсипе държавата изцяло. Но вие все пак му се радвайте!

Я провери пак от кога е решението за преминаване на свободният пазар, или по-добре от кога са енергоразпределителните дружества

Къщичката, слънчевите панели, един генератор и една голяма батерия и до там с тези от енерготата. Това е бъдещето за частните потребители който може да си го позволи. Другите ще сме като в ЕС - лятото тока може да е и 0 лв. някои дни но в най-лошото време или в най-горещите дни цената ще става 10-на заради голяма консумация и вече никой няма да знае колко ще трябва да плати преди да му дойде сметката.

"Свободният" пазар на електроенергия до 3 г. ще е задължителен и за физическите лица. Това не идва от нашата държава, а от европейските регулации. Цената на тока тепърва ще поскъпва още. Все пак да не забрявяме, че въглищните централи ще затворят до 2030, а след 2025 цената за емисиите на ТЕЦ ще е толкова висока, че цената на ВЕИ-тата ще е по-ниска и ТЕЦ ще са "нерентабилни". Тепърва ще се вдига тока и за фирмите и за гражданите. Просто на този етап го "усещат" дружествата, но скоро това ще дойде и за всички останали.

Европейски съюз = шибани лайняри

Ах кога ли в тази държава ще се вдигне револяция и тея ш.и.б.а.н.и монополисти ще отнесат един хубав бой, м.а.м.к.а ви ш.и.б.а.н.а л а й н я н а

Торнадото се завихря и скоро ще стане страшно.

Едно време Рейган така дойде на власт. Иранците окупираха американското посолство и когато избраха Рейгън, изведнъж пуснаха заложницте. После се оказа че Рейган се договорил с иранците да пуснат хората СЛЕД като той дойде на власт..да покаже на американците какъв е пич! И тука е подобна боза! За 10г Мутрата е инсталирал хора и капани по всички ведомства, така че нещата да спрат да работят само с едно щракване на дебелите му крадливи пръстчета, с надеждата че Ганя глупака ще зареве за Мутрата. Той после ще "оправи" нещата и ще се върне на бял кон за радост на всички неандерталци с ниво на интелигентност под това на градинският охлюв!

Така ще да е докато не се обединим и излезем с тоягите най-после ! Когато има протест за вдигане цени на ток, парно и т.н излизат по 5 баби и дядови, а вие им се подигравате!

Това е по европейските правила ВСИЧКО това е измислено в ЕС. Цената на газта на борсата в Холандия мина $1000, съответно тока и топлото ше поскъпват още. Радвайте се, това се нарича "справедлив зелен преход".

Тези тъпи ГОВЕДА от ЕРП Север ми скроиха същия номер. Никакво предупреждение и направо спират тока. Сега трябва да им налеем в касите едни милиони като глоба за спирането което направиха тихомълком. По-големи ИДИОТИ и МОНОПОЛИСТИ от тях няма. Защо в тази безумна държава няма съд за подобни нещастници. И чакате някой да се върне тук.

Добре дошли на свободния пазар ! Сметките ви скачат, защото някой друг е предложил повече пари от вас. Или само жилищата да поскъпват е ОК, а другото не ? Като не ви изнася, или си закривайте обекта или си произвеждайте сами ток.

Има и трети начин, но няма да е дълго ползата. Всичкото идва от тия, дето като начало почнаха със забраната на кривите краставици, както и всевъзможни други джендърски регулации.