Драгомир Стойнев: БСП търси дебат и истината, а ГЕРБ мълчи, срамно е

Втора седмица имаме изключително кратък дневен ред. Вие сте некомпетентни, обърна се депутатът от БСП към управляващите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами прав е! Какво точно правят тези в НС?

"...най-добре да отиваме на избори, като разпуснем Народното събрание", обърна се към управляващите Драгомир Стойнев." Ако БСП-арите са искрени, трябва да напуснат НС. Закъсняха...

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Всички сме чада на Адам и Ева.

На постоянните провокации и компромати му викат дебат.

Няма как Герб да загуби. Запад харесва Бойков, а и навън си е 10000 пъти по добре от братушките бкп, все тая вече ви е

да се легитимира като нещо различно от банда крадци, но незнайно защо се опитва да постигне това с лъжи със скандали, лъжи и манипулации. може пък толкова да си могат у бсп-то...

БСП търси скандали. И под вола теле. Това е партията, за която Цветанов трябва да се моли в черква всеки ден. Ако БСП не бяха такива големи крадци и келипирджии, хората доста отдавна щяха да са били шута на ГЕРБ.

До кога БСП ще се грижи никой да не се бърка във вътрешните работи на Венецуела, а в същото време ще се бърка в българските?

БСП и истина?! Това е нон сенс. Полуистини може.Социалисти, които са едри капиталисти и истини.Няма такава наглост.

След 10 години ан власт, ГЕРБ са в очакване на изборна загуба. Затова с всички сили се опитват да дискредитират изборите и да "спечелят служебно"

Герб да загубят, ама като ги гледам тия изгладнели плужеци май Бойко ми става симпатичен! Поне се е понакрал дотука... Тия ако дойдат на власт ни чака поредна катастрофа!

Тия приказки "той вече се накраде" ли са последната опорна точка на ГЕРБ? Ми не, тоя дето е крал (явно си го признавате) заминава в панделата и следващият няма да смее да краде

за власт ! И след това? Познат филм !

БСП търси кокал.. както и всички останали!

само "санирането" са колко милиарда, а бонусите, за бетониране на администрацията. За магистрали да не споменавам. За партийното субсидиране, за псевдо увеличаването на БВП чрез всевъзможни налози, а уж не може да се облага едно и също нещо по няколко пъти. За фалшивите поръчки по ЗОП за наши. Нямат край и източване на какво ли не и НЗОК. Фалшиви ТЕЛК -ове, помощи, за които майките се бунтуваха за да се облажат тия със 100% -ва слепота, край няма. Виновни са все едни клиентелистите от БКП -всички ония са си пак тук и се боричкат за на хляба мекото, а проблемите остават нерешени. Късметлии са си все пак, защото, ако са на мястото на коя и да е друга балканска страна да са изгонени и пребити с камъни.