17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този , от противоконстицуционната групировка, кога ще се научи да говори по правилата и изискванията на отличния БЪЛГАРСКИ ЕЗИК??? И КАКВО ПРАВИ ТОЙ В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ? Да отиде при кмета на Ветово - Мехмед Хасан, да взема частни уроци да се ограмоти. Белким нещо научи.

Кажи Честно.. А В конституцията какво пише!!!! Но никой не се интересува...

Тази мазна, проста чалма кога ще научи да говори членоразделен български език? Изключително много дразни със просташкият си акцент.

Ето това е наглост рестарт на държавата, рестарт на кражбите така ми звучи

Станислав Анастасов, Йордан Цонев, Стоян Стоянов, Димитър Аврамов, Искра Михайлова, - Боряна Методиева, Велислава Кръстева, Таня Иванова, Стоян Стоянов, Райна Иванова, Руслан Коларов, Янко Янков кога ще приемат исляма?

На ДПС Депутатите нищо не правят реално за Българските Граждане ! За какво им са Депутати ??? Само лапат Нашите пари ?

Мъдааа, тези избори са важни... Целокупният Български Народ трябва да гласува масово и да постави тази етническа партия, так където и е мястото - ИЗВЪН Българския Парламент.

Достатъчно е да спазваме конституцията си! Ама понеже сте роби, се оравевтв, че не виждате.

Исках да гласувам за Али Реза - ма не го намирам в списъка. Много сам разочарован, нема да гласувам.

Тази антиконституционна партия кога ще бъде забранена! В европейска държава турска партия! Никъде в света няма такова нещо!

Ами тя е Забранена! Не случайно в конституцията е записано, че етническите партии са забранени.

машалах ... аферим.. честит 3-и март. русофилско-турското секиш срещу герб и г-н Борисов.

Кой направи Борисов генерал? С кого направи договорка Борисов да назначат Гешев? За кого бутнаха бизнеса на Божков? Нещо май съм забравил...

"трябва да върнем държавата на гражданите", "да си върнем държавата ", "да спрем да се погазват правата и свободите", "да победим авторитаризма, агресията и арогантността"...това звучи добре, но защо чак сега, защо чакахте цяла година и подкрепяхте борисов и герб...катарзис ли или пък глупавата мантра " държавническо мислене". Как да ви повярваме? Внимание: Не гласувайте за герб, защото получавате борисов и мафиотския му личен кръг. Не гласувайте за вмро, защото получавате борисов с торбичка. Не гласувайте за воля/нфсб, защото получавате борисов с винкел на магаре.

Майката на Пеевски ква се пада на Спас Русев? Спас Русев къв се пада на Стенмарк? Айде няма нужда. Кой доведе царя? Царя кой избра за заместник?

Първата и най-важна предизборна агитация е, че Пеевски вече не е в депутатските листи :-). Обаче те забравиха, че в уплаха си от народната любов, призоваха млади членове да ги пазят на Росенец. И с това си вкараха огромен автогол, защото трудолюбивите и честни младежи видяха как и къде живее техния лидер, без минута истинска работа, единствено с властта за корупция, която те са му дали на предишните избори. Сравнението с техния скромен и отруден начин на живот беше потресаващо. Дано да имат смелостта да гласуват според изнтересите си и да не се поддадат на заплахите. Силата е във вас, не се страхувайте!

Как ще върнете Държавата на гражданите ве Черенчичо(Карадаъ) като ТЯ -Държавата е дадена под аренда на ШИШИ-Пеевски ,Доган-Сопола и Боко Тиквата В ръцете на ДПС-Пеевски са СЪД,Прокуратура,ДАНС автобусните превози,сеченето ипродажба на дърва-дъвената мафия,енергетика-ВЕИ и студен ТЕЦ резерв,ВЕЦове,пристанища ,бетонови възли,,строителство,голема част хотели,земеделски земи ,язовири ,казина

За тях били важни изборите , брей . А за мен е по-важно такива хрънтутници като ДПС ,ГЕРБ И БСП да не стъпват повече в парламента иначе нищо добро да не чака България ....

КОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ В ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" И "СВОБОДА". КОЙ В условията на представителна "демокрация" и "свобода" гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а гражданите се СЪГЛАСЯВАТ цялата власт да е в ръцете САМО на ОПРЕДЕЛЕНА ШЕПА от хора. В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите чрез така нареченото "гласуване" или "негласуване", те стават АНОНИМНИ съучастници на ШЕПА представителни политици и религиозни лидери да изземат безусловно ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин. Представителните политици НЕ носят НИКАКВА индивидуална отговорност, защото в диктатурата на представителната "демокрация" и "свобода" има САМО групова отговорност, а реално и юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува. Никой представителен политик НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия тук и сега. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а МИСЛЯТ и вършат ДРУГО. Така наречените "избиратели" в представителната "демокрация" и "свобода" са ВИНАГИ АНОНИМНИ, ГРУПОВИ и САМО за един ден. Никой от тези анонимни и групови ЕДНОДНЕВКИ, набедени уж за "избиратели", също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Ето защо демокрацията - постоянна власт от и за гражданите, тук и сега, всеки ден, ВИНАГИ се изражда в мутрокрация - цялата власт САМО в ръцете на представителни политици и религиозни лидери, в безумните НАЛОЖЕНИ върху теб от тях условия на представителната "демокрация" и "свобода". Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуална ОТГОВОРНОСТ в представителната "демокрация" и "свобода", а ЦЯЛАТА власт се изземва от ВСЕКИ гражданин чрез постоянно: физическо, ментално, емоционално НАСИЛИЕ и ИЗМАМА, наложено върху теб от ШЕПА "хора", привилегирован елит и паразит, ЛИДЕР и останалите, господар и роб. Ето защо представителната "демокрация" и "свобода" ВИНАГИ се изражда в РАЗЛИЧНИ форми на ДИКТАТУРА като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Какво е избори и референдуми в представителната "демокрация" и "свобода" като: фашизъм, социализъм и капитализъм - на ВСЯКО свинче по ЕДНО звънче. Какво МОГАТ едни избори и референдуми в условия, които НЕ са демокрация и свобода за гражданите. Те могат единствено да служат КАТО средство за манипулация НАД всеки човек. Диктаторът Франко, Хитлер и ДРУГИ диктатори, също са ПРАВИЛИ или правят избори и референдуми. Демокрация е - постоянна ВЛАСТ и реална ИНФОРМАЦИЯ, от и за ВСЕКИ гражданин, тук и сега, ВСЕКИ ден. Дори орязана, демокрация и свобода (Швейцария и Исландия) започва да работи тук и сега за ВСЕКИ гражданин, ВСЕКИ ден. В демокрация и свобода НЯМА "преход", няма утре, няма вчера, защото демокрация и свобода е ВИНАГИ - всеки гражданин тук и сега, ВСЕКИ ден.

Нещо им трепери под лъжичето на задкулисните управляващи. Куклите им Боко, Курнела и пишман-патреотете вече изветряха, издишат и не вършат работа. Трябват нови кукли, но няма на хоризонта. Славчо не става.... няма нов Цар, няма нов Тиквун да излъже "ние ги хващаме, те ги пускат". Кочината се клати и свинете квичат. Шом активираха и Местан да заяви безусловна подкрепа за ДБ, значи паниката е на макс и в следващия 1 месец ще видим целия ДС репертоар от активни мероприятия, медийни подложки, каскетски акции....

Искате да получите бан по ИП? Само напишете коментар против Доган или Пеевски под която и да е статия!

Мразя Доган, Пеевски и dir.ru

Ахмед Доган е осъждан терорист лежал в затвора за взривяване на вагони с майки с деца. ДПС е противоконституционна етническа партия, а ДАНС са подлоги на турските служби. Делян Пеевски е подпомогнат директно от Доган. Майка му е шеф на БСТ, след което изведнъж почва да трупа милиони. И двамата са педофили, които поръчват малолетни момичета за секс.

Ахмед Доган -Сопола ПРЕДАДЕ ЦЕЛИЯ списък с бг разузнавачи и вербовани от тях чуцди граждани на турските служби М.И.Т Така този ПРЕДАТЕЛСКИ акт застраши живота не само на бг граждани а и на чужди такива .Този акт на национално предателство рефлектира в-у по нататъшна работа на бг служби ДАНС,ДАР, ВКР как после БГДържава и служби ЩЕ вербоват чужди граждани ;араби,ливанци,кюрди,евреи,палестинци иракчани когато знаят че такива като Доган-Сопола ЩЕ ги предадат и обрекат на гибел

95 % от електората на депесерковците не може да чете. Половината не знае български. Какво значение има какво пише в тези листи?

Дпс не е партия а икономическа структура от мафиотски тип.Тях не ги интересува просперитета на страната а как по бързо да я разградят и ограбят. Техните гласоподаватели нямат право на избор щото ги третират като стадо. ДПС е проклятието на България пета колона на Турция.

В тая губерния няма служби за сигурност, няма конституционен съд, пълна анархия.

Еле ми се ДПСарка с мазно упте.

Кументаторите ще ханализирам по-късно. И нещо повече!....

НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА В БЪЛГАРИЯ И НЕ САМО ТАМ Защо няма РЕАЛНО народни представителни в България и не САМО там. Народ, това е СБОРЪТ от ВСИЧКИ граждани на държавата, а гражданинът е човешки ИНДИВИД, който се намира под юрисдикцията на дадена, конкретно определена държава. Народните представители НЕ представляват ВСЕКИ гражданин, защото много над 75% от гражданите ОТКАЗВАТ да бъдат представлявани безусловно от "народни" представители, ЛИДЕРИ (господар и роб, лидер и останалите). Народните представители НЕ могат да представляват ВСЕКИ гражданин. Никога не е съществувала реална възможност, народните представители да могат да представляват ВСЕКИ гражданин. Ако някой те представлява теб напълно и безусловно, ти не си човек, а ти си роб. Народните представители реално НЕ са народни представители. ВИЖДА се, че "народните" представители представляват безусловно много под 25% от анонимните "граждани", а ДРУГИТЕ над 75% от гражданите-суверена ОТКАЗВАТ да бъдат представлявани безусловно от "народни" представители. Господар и роб, лидер и останалите, ето това представляват "народните" представители. Народните представители представляват анонимните хартийки хвърлени някога от някой си, в някакво кошче-урна. Вижда се, че народните представители представляват АНОНИМНИТЕ. Анонимните не носят индивидуална отговорност за своите действия, а анонимните ВИНАГИ носят само колективна отговорност. Ето защо, "народните" представители също като анонимните, те не носят индивидуална отговорност за своите действия, а само колективна отговорност, а реално и юридически, колективна отговорност не съществува. Неоспоримо е, че "НАРОДНИТЕ" представители НЕ са НАРОДНИ представители, а най-големите лъжци и измамници в този свят. Ето защо, ВСЕКИ договор или закон, гласувани или подписани от лица в качеството им на "НАРОДНИ" представители НЕ могат да се признаят от НАРОДА, суверена-гражданите. *Суверен (от френски: souverain – „висш“, „върховен“) е лице, на което, без каквито и да е ограничителни условия и в течение на неопределен срок, напълно принадлежи върховната, висша власт в държавата.

Като видя етничедки българки в листата на тази цигано турска партия подлудвам

Средната възраст варира между 31 и 50 години - е как варира средната възраст. Тя си е средна, събираш годините на всички, делиш на бройката и получаваш. Може да варира средната възраст на кандидатите на всички партии по отделно, ама само за ДПС...

Чети бе чукча - "Карадайъ съобщи и средната възраст на всяка една листа, а тя варира от 31 години до 50 години.". Край на цитата.

Трият

Дъ пъ съто-Най-злото за България

С тази нова прическа е по-готин. Остана и да е научил още малко български...