ДПС предложи закон: Застрашените сами да плащат охраната от НСО

Цените ще определя Министерство на финансите, а Националната служба за охрана ще предлага "ценоразписа" и ще праща фактурите, ако се одобри проектът на Движението, което сякаш се вслуша в думи на президента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виждали ли сте аркадашлък между мюсли с прасе?! Е сега ще видите - - А.Д. и Д.П.!!

НСО да се закрие в този му извратен вид. Бюджетът и да се съкрати в пъти. НСО не може да охранява частни лица, предимно от ДПС, които са мултимилионери. Това е абсурд. НСО не е ЧВК!? Който иска лична охрана, си плаща по тарифа!

Илф и Петров това отдавна са го казали,че делото на давещите е работа на самите

Знае ли в момента какъв СТРОЙ има в България?Всички агенти на ДС и крадци от прехода са в него.Те "коват"закони,които гонят народа от Родината му.До кога?Нали сме в ЕС.Или те си траят ,защото сме донори на евтина работна ръка,и ядем бок....те им.

Абе, ДуПеСе-то, к'во станА с предишното ви предложение - онова за намаленото ДДС на храни и книги?!;) Аааа - нищо не станА?! Значи и със заплащането на охраната от "застрашените" лица ще стане същото;)

А ще предложат ли "Студения резерв" да си го поделят между "застрашените ?

Щедрите данъкоплатци подариха на Савата ТЕЦ, плащаха за охраната Му... Сега Савата захлеби и реши сам да си плаща. И другите де... Пеевски бяга по същата писта. И други бягат. Много са.

А бре, това хептен го обърнахте на бащиния!!! Държавата ще охранява някакви псевдо-мутри...които се чувстват застрашени от други подобни задници. Взимате си частна фирма иси плащате за услугата, ако и на тях им нямате доверие си правите собствена такава и си избирате персонала според претенции, възможности и т.н. Ебати и държавицата щом на такива ценни екземпляри от ДПС трябва да им осигуряваме, плащаме, обучаваме, хрантутим ДЪРЖАВНИ пазванти !!! УЖАС и безумие !!!

Да мога да си сключвам договори за охрана на обектите - чалготеки или банки с НСО - ще излезе по-евтино от разни там ВИП секюрити и т.н. Направо да направят и един закон за държавната охранителна дейност и да се приключва

Най-общо Движението за права и свободи предлага "лица, в случай, че са налице основания за осигуряване охраната им съгласно разпоредбите на закона, същите да заплащат охраната си по тарифа утвърдена от Министъра на финансите, Ето как НСО ще стане часна фирма - каквато си е в същност

Тия, дето се имат за аристокрация, да си наемат частна фирма за скъпоценните си задни части. Числото на работещите в НСО да се съкрати до минимум, нашите цървули нямат нужда от слуги, доскоро са били такива. А и да си плащат на НСО, в което се съмняваме, заплатите на обслужващия персонал на псевдохайлайфа ни пак ще ги плащаме ние. Тотална реорганизация, надминахте и бай Тошовото време, еееей, наглеци.

Не ни е нужно това паразитно звено НСО.Защо ни връщат 30г.назад,нали сме вече "демокрация"Има си СОТ,който иска да го охраняват да си плаща.Разни селски нужници ще ни дават тон и ще са фактор и стратези за развитието на България.Ето затова се върнахме назад,България стана притежание на МАФИЯТА и живот за българите тук няма.

Хмммм кой ще плаща е въпросът! Защото така написано ми звучи по следния начин - аз на едикаква си длъжност, страх ме е искам охрана, значи плаща институцията, в която работя, защото имам нужда от охрана, заради работата си .... - плащаме, демек, пак ние!

Последните години народното събрание не прави ЗАКОНИ В ИСТИНСКИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА , тоест в интерес на държавата, а само ДОГОВОРКИ ПОМЕЖДУ ИМ естествено в нечий интерес ,представяйки ни ги като закони.

Във Швеция депутатите ходят с колела на работа а нашите изедници по десет човека ги пазят

Много интересно какви цени и тарифи ще определи Владислав Горанов за охраната на Доган и Пеевски.Сигурно ще бъдат символични.

си има . НСО охранява лицата на високи държавни длъжности . Мръшляци като Доган , Пеевски и разни други пикали на криво , ако ги е страх да не им резнат зелките да си наемат охрана ... фирми с дебеловрати шестокласници бол .

Друго си е да те охранява държавен служител,а не някой тъпунгер от охранителна фирма.Евентуалните атентатори не смеят да нападат когато си с държавна охрана.

Ахмед Доган е разработен от 3 ма философи от военната академия: Азаря Поликар, Моше Натан и Веселин Ковачев. Последният само по име звучи българин. Случайно ли? Не. В момента менторите на целия държавен апарат са подобни.

защо се е оставил "да го разработят", тва ми е чудно. значи е бил "подходящ", т.е. със слабости и пороци

не да започнат да си плащат "услугата", а да се закрие НСО. Има си достатъчно охранителни служби. Щели да си плащат според както искат прекрояване на закона, ама си остава точенето на средатва от държавния бюджет! з Защо и от какво се страхуват, ако са праведни никой няма да ги пипне с пръст. Да се закрие немедленно!

Защото всички тези нямат лице. И на това му плащаме костумчетата, вратлетата, лошия поглед през слънчевите очилца...

Ако ще си плащат сами да си имат ЧАСТНИ ОХРАНИТЕЛИ!!!!! Не е необходимо да бъдат използвани държавни структури за охрана на Доган и на Пеевски! НСО е държавно и да охраняват: - шеф на парламент - президент - министър -председател - главен прокурор Стига толкова! Другите в метрото и в трамвайте... ако не крадат и са почтенни никой. Яма да иска да ги бие ... така че нуждата от охраната им е НУЛА

Повеече от ясно е, че милиционерите и комсомолците не могат да управляват без привилегиите си. Държавата на БКП си е на мястото.

Гумена главоооо, тия опорни герберски точки ги пробутвай на по-простите и наивните. Хубаво ви учат да насъсквате матриала един срещу други, за да не се пречкате горе да си диплят пачките на спокойствие, но все пак и комунистите и комсомолците имат срок на годност, нали? Още колко столетия ще въртите тази изтъркана плоча.

да се допусне дори, че някои от тези: Ахмед Доган, Мустафа Карадайъ, Делян Пеевски, Йордан Цонев или Хамид Хамид ще си отидат от тук по естествен път.

Всичко е за продан. Дори и НСО. Ще пазят Президента, Черепа, Галеви също ще си платят там за охрана. После полицията няма да ги закача. Може и Митьо Очите да го пази НСО. Домусчиеви също разбира се. Мутрите са ни скъпи. НСО ще се прекръсти на НСОМ - Национална Служба за Охрана на Мафията. Но Мафията на Доган и Пеевски е държавата, защо се чудим че държавата ще пази мафията?

за нсо ,колко човека пазят и колко са служителите на нсо ?ако някой знае...

"....относно охраната на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган и депутата от ПГ на ДПС г-н Делян Пеевски..." Ами що не го кръстите "Закон относно охраната на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган и депутата от ПГ на ДПС г-н Делян Пеевски" Като гледам - в НС би трябвало да мине без проблем! Е, сложете и един анекс, за ББ и верни другари!

Няма страшно.Дайте ги насам, тия дето искат безплатното.Всички ще ги пазим безплатно.Арестантите до 8 месеца/преди да им внесат обвинителния акт/ , а подсъдимите - колкото години каже съдът толкова ще ги охраняваме.Всичко е базплатно при нас.Бай Ви Ставри е строг , но справедлив ! А и ще излязат като нови хора.

Президентът на Швейцария пътува за работа с влак; Президентът на Холандия - с велосипед; Евро министри и депутати - с велосипеди. А българските властници - с охрана...Чат-пат с хеликоптери...

Тъй, тъй и жените им , особено когато са по шопинг :)

Не знам за тия. Но всички бягащи и скачащи араби и негри трябва да си ПЛАЩАТ, ако искат да дойдат в България... По 30-50 хиляди евро на месец, или 50- 60 хиляди евро в стоки. И после да ги пращат в най- скъпите Хотели, по 1000 евро на вечер за преспиване.. Докато имат пари може да стоят в България. Като му свършат парите, шут към Турция.. А за гладни маймуни, дето НЯМАТ пари, директно куршум в тиквата.

Почти всички(според мен около 95%) от работещите в нсо са национални предатели!

Да ползваш държавна охрана ,без да си правоимащ ,това не е ли злоупотреба и ощетяване на бюджета с измамна цел.Тоест , господин Х е много богат ,олигарх, милиардер и прочие , но не иска и не иска да си плаща за частна охрана.Иска си човека да ощетява държавния бюджет като източва парите на данъкоплатеца като изсмуква и отклонява ресурси на НСО за лични цели , различни от особено важните национални интереси.

Тая кочина наистина е пълна с 4-5 милиона дебили, И защо НСО да ги пази изобщо ? Защо гласувахте за тая ГРОБ-ДПЦ коалиция (+някакви фесове антипатриоти)

Доганя е "национална забележителност", затова!

не гласува за тях, фалшифицират изборите. Трябва да си искаме машините, защото и за следващите избори ще са забравили да ги купят.

Лелеее, колко струва на ден охраната на Шофьора?!

Със задна дата(поне 40 или 80 години назад, предлагам аз), като съотношението на покупателната стойност на услугата да е отговаря на пазарните цени по онова време и да е в крак с сегашното. Т.е. ако трябва да се заплати лихвата от преди тези близо 80г. охраняван да бъде заплатено. На лихварите по лихварски закон, но по пет при тях! И, без милост! А, след това нсо-то да си ги охранява, колкото си иската(естествено, ако са си платили по горепосочените цени)!

243Win

Наглостта им няма край! Мафията си има държава!

Ясно е, че НСО се ползват само като шофьори. Екстрата е специалният им режим на движение. Сигурно е яко да не висиш в задръстване с плебса. Или пък да чакаш на светофар - това е напълно лузърско.

Службата е за тримата висши държавници.Другите,да си търсят частни фирми за охрана.

И това ако е държава,тия и един друг закон бяха преди време предложили.Разграден двор,кражби в изобилие,откъде,накъде държ.пари за тия

ВАШАТА МАЙЧИЦА,ВАШАТА МАЙЧИЦА

Бездомният Горанов ще им определи по 5 лв месечна такса и ще ни навират в очите фактурите, че си плащат, а пак ние ще им плащаме. В момента няма такъв политик, чиято смърт да е загуба за народа, напротив - тези двамата най-споменавани са изключително вредни за нас и ще бъде направо услуга някой да ги отстрани.

почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган ---- е доктор въпросното лице? УНГ, хирургия, черепо-мозъчни травми, уролог ...или лекува трансмутационната квази-биполярна галактическа заедност на обръчите и студеният газово-сибирски резерв?

Нали е хидроинженер :)

Застрашените от мутри пак НСО ли ще ги пази?!?Що за малоумщина!

Не съм експерт, но мисля , че: 1. Карадайя ви го каза, преди месец, два, че " частни фирми не могат да спрат движението на кръстовището или да затворят магистралата ". Точно и ясно. Има по- равни от равните! Това да не е " Юбер "? Да си знаете, че ако не мине - услугите пак ще са безплатни. 2. Това е лакмус за обществените нагласи, защото вече сме изнервени. Това ни трябва зарадо 3. 3. Докато дъвчем този " рахат-локум" ще гласуват " недоверието " на кабинета. Вече ще се позиционираме като " балансьор.

Моля, за извинение - толкова се ядосах, че като си прочетох внимателно мнението ще излезе, че съм от ДПС. Не съм. Ако може и 4 4 Как ще купим услугите на НАЦИОНАЛНА Служба за Охрана? Що да се финансират партии,ако мога да си купя държавата топтан?

НСО ще фалира, щом е за пари никой няма да плаща.

мА Тва е пълна глупост?!? който е "застрашен" - да си наеме частна охрана! Фирми-бол!

да слуша вагнерови произведения, докато медитира припявайки хита "дядя вова, мы с тобой"

Е разбира се, че сами ще могат да си плащат охраната! Все пак за 3 хил лв да купиш ТЕЦ Варна и прилежащото й пристанище, срещу което получаваш милиони за студен резерв, няма да те ухапе една бълха като плащане за охрана от НСО!!! Наказание за мафията в България!!!

Откъде пари за охрана ? Почетният Председател придоби ТЕЦ Варна на цени като за "крайно нуждаещ".Месечно парите за частна охрана ще надхвърлят цената на един ТЕЦ.Нека да бъдем все пак сериозни !

Тази мафиотска структура защо се чувства заплашена? Няма да е по държавни дела. Че то у нас малцинствата по правни от мнозинството, което им е само задължено. Ще да е нещо с легалният им или не дотам легален бизнес.

ДПС като имат пари, да си наемат частна охрана! НСО има привилегии по закон за които те няма как да платят, а искат да се възползват!

"пари" като уж 10 години са в "опозиция" и имат десетина депутата?

Той вожада им меди и в момента се възползва а не плаща нищо.

Нахални, безочливи мутри.

Охраната на випове струвала 40 милиона на година.Казва го Сидеров

знаех си аз, че покрай новинките за сопола ше "изпъкне" и белата златка със златният пръст... ВСИЧКИ ви знаем спатиите ве, не се хАби излишно .... дългия и той да не се точи и да не се хАби и той ...

На толкова държавни хора плащат, що да не плащат и на охраната.Проблема е само с фактурите.