ДПС: Намери се президент, който реши, че Конституцията и законите няма значение

Румен Радев или се е самозабравил, или прокарва идеята за президентска република, заподозря Мустафа Карадайъ и нарече Бойко Рашков "случайно попаднал в политиката"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А този,за който законите и конституцията нямаше и няма значение е вашия съратник и съюзник,Б.М.Борисов-Тиквата.

То и вашето съществуване е тотално нарушение, но сте тук и сега ви слушаме простотиите.

С болка на сърцето, трябва да признаем, че ДПС се държа най-адекватно в отишлия си парламент. Неговите икономисти се оказаха най-подготвени при дебата за пенсиите . Депутатите на ДПС не се изкушиха да последват вулгарните изрази на Тошко, Мошко и чалгари. Парираха популизма на ММ. Явно в тая партия се работи сериозно по отношение израстване на кадрите-и в евро парламента пратиха подходящи грамотни хора. Кого пратихме ние, скараните един с друг българи-Радан ли, Елена Йончева ли, да не говорим какви политици са Слабаков и Ал Йорданов и що чинят в Брюксел.Сами си съсипваме бъдещето ,пращаме неподходящи хора по върховете после турците ни виновни. Не са ти те виновни, Карадайъ правилно ви каза, че ние сами от глупост избрахме дилетант политик за президент, военен с инсталиран модел за управление, радетел за прокарване на руско влияние в страната и Европа. Каза ви го в очите ,човека и сега е крив на всички. Де ние българите да сме патриоти като турците! Да сме единни ,а не раздробени и воюващи помежду си.

Те точно ни говорят за единство! Пълен абсурд.

Е-а им се мамата на ДПС. Спряха им кранчетата и изревана на умрело. Дето се вика - убиването на мафията става със спирането на финансовия поток - следващ етап самоизяждане от вътре.

НЕ ГО ВЗИМАЙТЕ ТОЯ НА СЕРИОЗНО...ДРУГ РАЗВЯВА БАЙРАКА !! ТОЗИ Е ЗА ПАРЛАМА !!

тва не са турци, турчеещи се мелези безродни и без държава!

ЕДИН СТАР ТУРЧИН ТЪЙ РЕКЪЛ НА БЪЛГАРИТЕ: -Ако се бяхте научили от нас само две неща - да се изслушвате и да си миете насраните задници, днес равни на вас нямаше да има по света.

До 1992 година превъзхождахме инженерно технически и технологично турците в ПЪТИ! Питай някой по възрастен , учеха се от нашите специалисти на наука и техника и ги звимаха на работа там, кво се обясняваш за слушане за задници, ти явно имаш проблем с задника

Карадайъ първо да определи родината си. Второ, да престане да говори без да мисли. Трето, да каже какво е нарушил президента. И най-накрая да помисли, дали една етническа партия, не съществува в противоречие на конституцията.

искаш от него

Какво реват ДПС, като Радев стана президент с техните гласове?

67% ли е електората на дпс, бастун?

Я не се прави на ударен, защо си затваряш очите, като знаеш как стана президент? Мунчо стана президент с гласовете на ДПС и това си е самата истина!

Тея няма ли да си ходят в родината

Кой си ти Карадайъ и как така попадна в политиката? Кой си ти,че да говориш за демокрация оставяйки цели региони с ДПС гласоподаватели да тънат в мизерия и невежество ,за да бъдат лесно манипулируеми и да може,вие ,властимащите от вашата партия начело с Доган да богатеете на техен гръб! И не моделът на Българоубиеца и продажника Бойко да се промени,а изобщо да се изкорени от българската политика! Вашият модел също! Нито ДПС,нито ГЕРБ ,нито БСП донесохте нещо позитивно в българската политика,нито допринесохте за добруването на българския народ!

"Не моЗе да бАде! "

Научи се да говориш български, боклук скапан. Разбра ли най-накрая коя е твоята родина?

Намерил се турчин да упрекна българин в България. Самозабравил се значи този турчин къде му е мястото.

Да Изчегъркаме Румен Решетников Венсеремос !

Е, как да направим силна и просперираща държава след като сърцето ти е в Турция ? Ние това от ДПС го слушаме 30 години и освен, че Драган си направи летен сарай на черноморието , Пеевски стана мулти милионер и свързаните с вас обръчи от фирми , друго не видяхме. Но, понеже не можете да се пласирате в Турция , там където са ви сърцата сте се хванали като удавници за сламка за България.

По времето на СДС под давлението на САЩ. ФД и ИК ходиха в Турция да се извиняват за 3 убити турци по време на възр.прицес. Но тези продажници забравиха ,че Турция не се извини 140 г.за хиляди зверски изклани жени и деца в Батак и Перущица

Точно мангалите от етническата, ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА партия ДПС да ми говорят за спазване на *констируцията?!?!? Мангал гурлив, вашата ОПГ е забранена от конституцията! Член 11 Алинея 4!

Този кокорко с дразнещо подобие на уж родния му език е чудесен ориентир, почне ли да плюе по някого, значи бърка в обръчите от фирми, от където захлебват полуграмотни случайници. Има и други, но този взе много да се взема насериозно.

Вие сте против конституцията на България чл4 Ал 14. Повече от 30г сте Нелигитимни!!! Крайно време е да се разпусните!!!

Всички да закрием тази антибългарска партия.

Не знам дали можем, след като няколко Кириак стефчовци като бившият барман , наречен от народа Ментата, ги легитимират с присъствието си. Затова и ги дундуркат де...

Ако над 50% поддръжниците на една партия не са българи, то тя е ЕТНИЧЕСКА! При ДПС процентите са 99%!

Мустафа,знаем,че не можеш гладко да говориш български,поне когато четеш написаното, се изразявай разбираемо. Проявената злопаметност по отношение президента на България от твоя страна "говори",че ти изпълняваш поръчения от два партийни офиса,което те прави още по нападателен,а това е добре дошло, за и без това високия рейтинг на Румен Радев.

Комизъм, дами и г-да! Червените боклуци (тролове) плюят по ДПС, благодарение на които Мунчо бе избран! Да припомням ли, че Естонецът Мунчо е избран с гласовете на КОМУНИСТИ, ТУРЦИ И ЦИГАНИ?

Тоя и цялото ДПС, ако бяха истински турци, щяха да са си в Турция (истинските турци са готини). Това са някакви отпадъци с турски имена. Те са истински башибозук (отново, да се знае, башибозука не са истински турци)

И българите в чужбина ако бяха истински българи щяха да са в България, нали?

те не са клали никого толкова века, нали измекяр.

е просто гьонсуратлъ!

След изборите да се инициира референдум за заличаване на ДПС. Това е от първостепенна важност.

щом се стигна до там, че неговите хора да го критикуват - явно е много зле Рублен Радеффф

Но нека да им е за урок да не дават подкрепа, мислейки средно срочно! Надявам се, че този път няма да преливат гласове на ИТН и ДБ!

Съд и затвор за престъпника Румен Радев!

Тоя неграмотен миризливец говори за конституция. дпс е протв чл. 11, ал. 4 от Българскста Конституция. Марш в газовата пещ бе циганин!!!

Защо да е против?

Защото не мое да говори български език...но това е капка в морето от това, че всичко в ДПС е незаконно!

Чети бе... Оооо забравих, че вие циганите от герп/дпс сте неграмотни.

България не е твоята родина, нали така каза, бе къръдървгз. Тогава като какъв имаш претенции към президента ни. Айд взимай си сюрията и марш към прогресивния Анадол. Тук остават само тези, които се чувстват българи.

Хайде у лево бе мангал неграмотен!

ДПС и държавност. Чуваш ли е някой такова чудо? Те са готови да подарят (не да продадат) България на турския султан Рдежеп Паша, само той да им щракне с пръсти.

Да направим Референдум с название : ДПС дали да има в България , имаме основание в Конституцията е записано , че няма право да се създават Партий на Етническа основа в България ! Мисля че, ПП възраждане може да го направи ! Така е в Конституцията , нали Лицето с Друга родина има претенции към Конституцията !

Защо искате от един ФИГУРАНТ на задкулисието, избран от чужд генерал да бъде това което не е -обединител, спазващ конституцията !? Той е това което е -РАЗЕДИНИТЕЛ, изпълняващ чужди повели.

гледай да не ти се развали рахатлъка , ако Реджеб султан реши друго и се наложи да обърнеш...знаеш какво.

Само не разбрах, защо единствено гроп и дпс скочиха срещу президента?!?! Да не би случайно да им развали играта?!?! Между другото има ли още заблудени, които да вярват, че Боко, Пеевски и Доган не са комбина???

Спукана му е работата на пРезидента след като и от ДПС няма да гласуват за него. Този разединител на нацията с вдигнат юмрук срещу гражданите трябва да си ходи. Марш в буклука!

Гербо-депесарчетата сте доста жалки.

И неграмотни.

Намери се един Безродник да прокламира срещу Президента Радев ! ДПС не е симпатична партия на Българина и я олицетворяват за онова минало на Робството където 500 години потомците на тези са ни клали и грабили ! Да се забрани на турци от Турция да получават Български паспорти , те нямат и капка кръв Българска и нищо общо с Българите ! А на този Ахмак да му се забрани да се кандидатира за Депутат , проверка за Турско гражданство господин Рашков направете , той е против Българите , може да е Турско Мекере !

Лозето не ще молитва, а мотика - да изритаме Фатмака на боклука, какво чакаме?!

Ами хайде отивай,кой чакаш? Знаеш, къде е президентството!!! Отиваш,чукаш на вратата,от НСО ще ти отворят, казваш, че отиваш да изриташ фатмака и готово! Те от своя страна ще те пуснат вътре, даже ще те почерпят ,изритваш го и те така!

Навлек - с какво право представя трудолюбивите и скромни турци

Харесва ми как ДПС успешно закопават ГРОБ и увеличават подкрепата за Президента, хи хи хи!

най-големите боклуци и корумпета да говорят за законност????

Тоя, дето родината му е Турция, пак ли се опитва да кадрува в България?

Вие ли ще говорите за демокрация дето раздавате парчета от баницата

Малък, интересен и много важен нюанс е, че двама от тримата преки извършители на атентата са агенти на комунистическите тайни служби Държавна сигурност (ДС). Осъдени за помагачество са: на 6 години затвор – Севдалин Алипиев Маджаров (Сабри Мехмедали), брат на първия терорист (лежи 2 г. амнистиран от Желю Желев и освободен в 1990 г.), на 2 години затвор Никола Николов, на по 1 година затвор Севда Латинова и Милко Вълканов. Терористите стават обект на сделка с Турция и са разменени. По-късно Сабри Мехмедали израства до поста областен координатор на ДПС за район Бургас. ДПС СА С РАДЕВ И РАЗИГРАВАТ ТЕАТЪР КАКТО ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ. БЕЗ ТЕХНИТЕ ГЛАСОВЕ РАДЕВ ЩЕШЕ ЛА ЛИЖЕ ПУТКАТА НА ДЕСА ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР.

Ти сега от ГРОБ ли си, или от ДПС? Или то вече няма "или" между двете, хи хи хи!

Но ДС са обвързани с твоя човек,агент Буда! Напразни опити за внушения правиш!Но дерзай!

отколкото като теб задници и свирки! Нещастник тъп!

На Реджеп хуя ли ближеш?

Я! Талибаните се изказват от трибуната на българския Парламент.

ДПС спрете да се правите на жертви! Писна ми да слушам Хамид ,вас и други от вашата партия да се оплакват от репресии! Ние,българският народ сме репресирани от вашата партия и вашите обръчи от фирми,от огромните отклонявания на средства ,предназначени за българския народ , и тяхното усвояване по най - циничен начин от Доган,Пеевски и други от вашата партия и ГЕРБ,с които сте много единни,когато става въпрос за финансовите ви и властови интереси! Вие сте агресорите,а ние- българският народ , сме жертвите! За съжаление,когато на жертвата и писне и отвърне,агресорът започва да пищи ,че е пострадал! Ето това се случва и с вас! Вие саботирате открито и нагло съдебната реформа,която може да донесе справедливост на народа,крепите един безполезен за народа гл.прокурор,който служи единствено и само на олигархичните ви интереси! Вие и ГЕРБ не спирате да агитирате вашите гласоподаватели по всички възможни начини да не подкрепят един стойностен и честен президент,който ви зададе един кратък ,но ясен въпрос и който ви дестабилизира! Коя е вашата Родина ,господин Карадайъ ? Защото ако е България,то тогава се погрижете поне веднъж от 30 год. в които сте на власт и крадете този народ,поне за вашите гласоподаватели,които тънат в мизерия и бедност! Коя е вашата Родина?

Господин Коко, вие сте олигофрен

Гербо-депесар, нали?

Тия простотии малко да ги намали става ли. Ти българския народ? Че кой си ти бе? Кой ти е дал правото да се определяш за българския народ? Кой ти е дал правото да говориш от името на българския народ? Или нещо в психиатрията се изживяваш като кралят слънце? Българския народ това си ти така ли? Като почнете с тия психични отклонения....

Гербо-депесар, нали? Вие напоследък скачате като чуете за "БЪЛГАРСКИЯ народ", хи хи хи! Нищо чудно, че Бочко по национални празници не се появява, а само при Ердоган, хи хи хи!

И ти ли сега изживяваш като говорител на българския народ? Значи колкото и да ви е вредно за егото, не е лошо да се научите че можете да изразявате единствено собственото си мнение. Никой никъде и по никакъв начин не вие да я правото да говорите от името на българския народ. А пък ако вие смятате че двамцата с тоя горе представлявате целия български народ-е в такъв случай ви трябва специализирана медицинска помощ.

Ето, пак! Чу за българския народ и веднага почна, хи хи хи! Той и Карадайъ така, Президентът го попита коя е родината му и той сега не може да спре да скача, хи хи хи!

Заплашителният и обвинителен тон е типичен за гореспоменатите партии!

Ами ето ти малко сведения относно българския народ или по-точно Как е гласувал защото явно в психиатрията не са ти дали точните данни. Кажи-речи 70% от българския народ не са гласували за абсолютно никого от всичките тия в народното събрание. Тя я сега да ми кажеш ти като какъв се изживяваш като говорител на народа? С правото на?? Това че явно си психически неуравновесен и пишеш хиляди коментари всеки божи ден не те прави говорител на народа.

Къде видя да говоря от името на народа, гербо-депесарче?

ДПС нямаше да скача срещу Президента, ако Президентът не притискаше ДПС. Глас от мен за Радев на изборите.

ДПС нямаше да скача срещу Президента, ако Президентът не притискаше ДПС. Глас от мен за Радев на изборите.

Тоя, дето има наглостта да заяви, че в Турция не е в чужбина, почти ме убеди да гласувам за мъжа на Деса